Vezni red im idalje qurcina kao i desno krilo
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Bekove osigurali za narednih 4-5 godina. Treba jos jedan stoper, a za desno krilo cemo dovesti nekog igraca Barcelone vjerovatno. I u veznom Rodrija naravno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nece rodri ovo ljeto,vjerojatno enzo.
Deco doveo gordona i zaspo,maestralni transferi reala iako sam navijac barce,to se mora priznati.
Šta je Perez najavljivao, a šta je doveo je daleko od maestralnog, uozbilji se. Transferom Dumfriesa su se prvo ispišali po Trentu, a drugo priznali da je njegov transfer bio promašaj. Na kraju krajeva Dumfries ništa posebno. Cucurella isto tako, igrač zadatka, ništa specijalno. Ni jedan ni drugi neće podići igru Reala.
Bernardo Silva bi mogao biti taj jer su im veznjaci krkani i ne mogu iskreirati ništa. Opet veliko je pitanje kakav bi došao i koliko ga je Guardiola iscijedio.
Samim tim Barcelona će opet biti favorit taman više nikoga ne doveli.
- DinGospo21
- Kontakt:
Šta je Perez najavljivao, prosvijetli nas? Trent je jedini desni bek bio, i logično da će dovesti još jednog iskusnog beka za rotaciju. Trent je pun pogodak, kakav promašaj jadan ne bio. Dumfries je mašina, atleta vrhunska, koji je zadnjih godina među najboljim bekovima svijeta. Cucurella je odlično pojačanje, za lijevu stranu. Ako uzmemo u obzir da su tu igrali i Mendy i Garcia dobar je upgrade. Pritom igrač kojeg su i Atletico i Barcelona željeli i to jako, odjednom nije nešto jer je novi igrač Reala. Isto važi i za Bernarda Silvu, Barcelona slinila, mjesecima za njim, čim je ga Real čekirao, star je, ne valja, nije više taj igrač, a realnost je ta da bi ga sad uzeli bez razmišljanja. Ovo je tek zagrijavanje, polako, najbolje tek dolazi.Rajaz je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:15Šta je Perez najavljivao, a šta je doveo je daleko od maestralnog, uozbilji se. Transferom Dumfriesa su se prvo ispišali po Trentu, a drugo priznali da je njegov transfer bio promašaj. Na kraju krajeva Dumfries ništa posebno. Cucurella isto tako, igrač zadatka, ništa specijalno. Ni jedan ni drugi neće podići igru Reala.
Bernardo Silva bi mogao biti taj jer su im veznjaci krkani i ne mogu iskreirati ništa. Opet veliko je pitanje kakav bi došao i koliko ga je Guardiola iscijedio.
Perez se popisao i po Trentu i po Carerasu, dovođenjem Dumfriesa i Cucurele.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:46Šta je Perez najavljivao, prosvijetli nas? Trent je jedini desni bek bio, i logično da će dovesti još jednog iskusnog beka za rotaciju. Trent je pun pogodak, kakav promašaj jadan ne bio. Dumfries je mašina, atleta vrhunska, koji je zadnjih godina među najboljim bekovima svijeta. Cucurella je odlično pojačanje, za lijevu stranu. Ako uzmemo u obzir da su tu igrali i Mendy i Garcia dobar je upgrade. Pritom igrač kojeg su i Atletico i Barcelona željeli i to jako, odjednom nije nešto jer je novi igrač Reala. Isto važi i za Bernarda Silvu, Barcelona slinila, mjesecima za njim, čim je ga Real čekirao, star je, ne valja, nije više taj igrač, a realnost je ta da bi ga sad uzeli bez razmišljanja. Ovo je tek zagrijavanje, polako, najbolje tek dolazi.Rajaz je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:15Šta je Perez najavljivao, a šta je doveo je daleko od maestralnog, uozbilji se. Transferom Dumfriesa su se prvo ispišali po Trentu, a drugo priznali da je njegov transfer bio promašaj. Na kraju krajeva Dumfries ništa posebno. Cucurella isto tako, igrač zadatka, ništa specijalno. Ni jedan ni drugi neće podići igru Reala.
Zamisli dovedes lijevog beka iz Benfice, platis ga 50 miliona, da bi ga naredno ljeto popisao time sto ce platiti drugog lijevog beka 60 miliona
Potrosili 110 miliona na dva beka koji opet nece moci zaustaviti Yamala
Pogledaj kako pjene Culesi, odjednom ne valja Dumfries (a Barka ga htjela, no on izabrao Real
Nisam znao da ste im i Bernarda klepili.
Barcelona je do sada se pokazala kao mali klub. No imamo čitavo ljeto ispred nas. Poluga jedna ili dvije i mogu i oni dovesti Mazraouia iz Junajteda. Dost dobar desni bek
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Perez i Real su u panicnoj kupovini i naredace igraca i opet napraviti smece od atmosfere u ekipi. Tezak posao za Mourinha,bit ce puno nezadovoljnih igraca s minutazom,ne moze se svaciji ego zadovoljiti. Hajd objasni TAA da mora na klupu radi Dumfriesa ili obratno, ili na drugoj strani Caceres i Cucurella. Ceka nas zanimljiva La Liga.
Barca nije htjela dovest cucurellu niti je stupila u pregovore ni one pocetne,jedino ako bi balde i cancelo otisli,sto nece.Rejal da je u financijskoj situaciji bio kao barca bi se borio za opstanak,dok barca 2 godine zaredom trpa madridsku nejac s djecom.PSV je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:19Pogledaj kako pjene Culesi, odjednom ne valja Dumfries (a Barka ga htjela, no on izabrao Real) , sad ne valja ni Cucurella haha a jedva bi docekali da njima dodje i da zamjeni one bekovske retarde kod njih.
Nisam znao da ste im i Bernarda klepili.Opasno pisanje po separatistima.
![]()
Da ponovim ono što sam prije sedam dana napisao na temi Barcelone, dakle prije nego je ovo sa bivšim lijevim bekom Chelsea-ja postalo aktualno:
"Čak i da je istina, ovo što rade je smiješno, no i već viđeno.
Podudara se sa dolaskom portugalskog, Barcelonom iskompleksiranog, prevoditelja.
On je već tad, prilikom prvog njegovog ugovora sa vešerajom, podigao tenzije između dva kluba na najvišu moguću ravan, nezabilježenu u historiji, dovevši ih do mržnje. To radi i sad. On tako funkcionira, potreban mu je konflikt, kojim prikrije rezultatsku inferiornost. Objavili su totalni rat.
Grize ih činjenica,da je Barcelona opet pronašla igrače iz vlastite škole, koji igraju atraktivan nogomet, osvajaju titule, troškovi transfera 0, raste im cijena, klub profitira, sklapaju se sponzorski rekordni ugovori, piše se o njima, Yamal je svjetska zvijezda, Pedri čarobnjak.......
Pratim zadnjih dvadeset dana. Svakog igrača kojeg mediji pripisuju Barceloni, sutradan se pojave vijesti kako njega i Portugalac odjednom želi, ne može bez njega. Nizozemac iz Intera, Lukeba, B. Silva, evo sad i Alvarez.
To je stil portugalskog tumača stranog jezika, a i starom prdonji se više ne diže, pa je naoštrio jezik. Za sve mu je kriva Barcelona, ulažu tužbe, žale se UEFA-i, tuga i žalost. Ne mogu nikako podnijeti peglanje ove zadnje dvije godine, satra ih. Poraz za porazom, pa se još i reprezentacija nadovezala sa 0 poziva, a Barceloninih je 8 igrača tamo. Samo me zanima, hoće li pored ovih oduzimanja titula Barceloni zatražiti i da se Španiji oduzme titula iz J. Afrike, kao i tri osvojena EP, obzirom da je tamo bilo najviše igrača iz Barcelone. Imam prijedlog za njih. Neka se i Argentini oduzme titula iz Katara, jer je igrao Messi za Gaučose.
Ja već dugi niz godina znam, ko su i šta su moleri, ali se i nadam, kako će to mnogima postati sada puno jasnije.
Ponavljam, lopov uvijek prvi vikne:"Drž'te lopova." To je, uz ljudski zaborav, moto njihovog poslovanja i postojanja. Ne mogu podnijeti Barcelonin period 2006-2019, kao ni ove zadnje dvije godine. Boli ih. Prije su dominaciju Barcelone "pokrivali" osvajanjem UCL na svakojake moguće načine( Čakir, Marciniak, Kasai, Peljto, Kovač ), a sad je i to postalo problematično, lova velika uložena, a drugi osvajaju titule. Svaki dan najavljuju neke transfere, pune medije svojim željama, idejama, jednostavno ne podnose činjenicu, da nisu u centru pažnje čak ni u Španiji, jer se piše o SP, a njih nema nigdje. I održani izbori su imali tu svrhu."
Dakle, kupili su jednog igrača Španije, tako da imaju i oni nekoga u rosteru SP. Da podsjetim, lani su spucali cca 250 miliona na pojačanja i ništa.
Predlani doveli Fayezinog sina tako što su njemu umjesto PSG platili posebnu nagradu za prelazak oko 150 miliona i ništa.
I sad dovode, neka dovode, ništa novo, rade to godinama, novci im (ni)su problem, a kad jesu uskoče bankari, država, fondovi iz Amerike, private equity group Providence, kako se je to dogodilo prije 8 godina, pa do danas nisu nikome objasnili kako je to uzet kredit proknjižen kao prihod i time ostvarena dobit, što omogućava kupovanje igrača:
https://www.mundodeportivo.com/en/20230 ... ?facet=amp ,
kupuju i registruju bez problema, vode neke svoje ratove, sami su rijetko šta proizveli, itd, itd, ..........vrijeme će sve pokazati.
Podudara se sa dolaskom portugalskog, Barcelonom iskompleksiranog, prevoditelja.
On je već tad, prilikom prvog njegovog ugovora sa vešerajom, podigao tenzije između dva kluba na najvišu moguću ravan, nezabilježenu u historiji, dovevši ih do mržnje. To radi i sad. On tako funkcionira, potreban mu je konflikt, kojim prikrije rezultatsku inferiornost. Objavili su totalni rat.
Grize ih činjenica,da je Barcelona opet pronašla igrače iz vlastite škole, koji igraju atraktivan nogomet, osvajaju titule, troškovi transfera 0, raste im cijena, klub profitira, sklapaju se sponzorski rekordni ugovori, piše se o njima, Yamal je svjetska zvijezda, Pedri čarobnjak.......
Pratim zadnjih dvadeset dana. Svakog igrača kojeg mediji pripisuju Barceloni, sutradan se pojave vijesti kako njega i Portugalac odjednom želi, ne može bez njega. Nizozemac iz Intera, Lukeba, B. Silva, evo sad i Alvarez.
To je stil portugalskog tumača stranog jezika, a i starom prdonji se više ne diže, pa je naoštrio jezik. Za sve mu je kriva Barcelona, ulažu tužbe, žale se UEFA-i, tuga i žalost. Ne mogu nikako podnijeti peglanje ove zadnje dvije godine, satra ih. Poraz za porazom, pa se još i reprezentacija nadovezala sa 0 poziva, a Barceloninih je 8 igrača tamo. Samo me zanima, hoće li pored ovih oduzimanja titula Barceloni zatražiti i da se Španiji oduzme titula iz J. Afrike, kao i tri osvojena EP, obzirom da je tamo bilo najviše igrača iz Barcelone. Imam prijedlog za njih. Neka se i Argentini oduzme titula iz Katara, jer je igrao Messi za Gaučose.
Ja već dugi niz godina znam, ko su i šta su moleri, ali se i nadam, kako će to mnogima postati sada puno jasnije.
Ponavljam, lopov uvijek prvi vikne:"Drž'te lopova." To je, uz ljudski zaborav, moto njihovog poslovanja i postojanja. Ne mogu podnijeti Barcelonin period 2006-2019, kao ni ove zadnje dvije godine. Boli ih. Prije su dominaciju Barcelone "pokrivali" osvajanjem UCL na svakojake moguće načine( Čakir, Marciniak, Kasai, Peljto, Kovač ), a sad je i to postalo problematično, lova velika uložena, a drugi osvajaju titule. Svaki dan najavljuju neke transfere, pune medije svojim željama, idejama, jednostavno ne podnose činjenicu, da nisu u centru pažnje čak ni u Španiji, jer se piše o SP, a njih nema nigdje. I održani izbori su imali tu svrhu."
Dakle, kupili su jednog igrača Španije, tako da imaju i oni nekoga u rosteru SP. Da podsjetim, lani su spucali cca 250 miliona na pojačanja i ništa.
Predlani doveli Fayezinog sina tako što su njemu umjesto PSG platili posebnu nagradu za prelazak oko 150 miliona i ništa.
I sad dovode, neka dovode, ništa novo, rade to godinama, novci im (ni)su problem, a kad jesu uskoče bankari, država, fondovi iz Amerike, private equity group Providence, kako se je to dogodilo prije 8 godina, pa do danas nisu nikome objasnili kako je to uzet kredit proknjižen kao prihod i time ostvarena dobit, što omogućava kupovanje igrača:
kupuju i registruju bez problema, vode neke svoje ratove, sami su rijetko šta proizveli, itd, itd, ..........vrijeme će sve pokazati.
Ma pusti ih,mourinho+perez=mentalitet malog klubaRodju je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:46Da ponovim ono što sam prije sedam dana napisao na temi Barcelone, dakle prije nego je ovo sa bivšim lijevim bekom Chelsea-ja postalo aktualno:
- Shategabri
- Kontakt:
Poluga, 20% TV prava na 10 godina i može se dovesti Maffeo npr za te pare. Solidan bek također.
Ne znam zašto toliki hejt na Ćaćine transfere. Kada se sve sabere još nije potrošio koliko i Barca ovo ljeto.
Ne znam zašto toliki hejt na Ćaćine transfere. Kada se sve sabere još nije potrošio koliko i Barca ovo ljeto.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Znam, davno je to pročitana knjiga.Markinhio je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:50Ma pusti ih,mourinho+perez=mentalitet malog klubaRodju je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:46Da ponovim ono što sam prije sedam dana napisao na temi Barcelone, dakle prije nego je ovo sa bivšim lijevim bekom Chelsea-ja postalo aktualno:
Pojašnjenje: klubovi potpišu višegodišnje sponzorske ugovore sa firmama, koje potom uplaćuju svake godine trajanja ugovora dogovorene iznose.
Oni su sasvim legalno našli fond koji im je odjednom uplatio te sponzorske novce, koje bi oni inače od sponzora dobijali na rate, naravno sa određenim interesom i dogovorom sa sponzorima, što sve skupa podsjeća na kreditiranje, dakle zaduživanje odnosno trošak jednim dijelom.
Sve je to ok i legalno, ali postoje ljudi koje je to zanimalo, pa su malo provjeravali i pitali kako je moguće takve uplate knjižiti u bilanci kao prihod i time sebi popravljati godišnji rezultat? Pozor: pozitivna bilanca omogućava buduću kupovinu igrača po FFP LL.
Niko ništa ne odgovara, klub, država, financijsko-inspekcijske službe, svi šute, evo već 8 godina.
A ko se pokakio, da baš ne kažem usr'o, vrijeme će pokazati.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 15 jun 2026, 15:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Isto tako si istraživao detaljno i sudije pa nekako došao do Marcinjaka haha
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
I Carreras i Cucurella su odlično zaustavili Yamala, ja ne znam šta vi palamudite ovdje? Jedini desni bek je i bio Trent i naravno da će dovesti još jednog koji je tu za rotaciju, koji dio tu nije jasan? Ista da dva igrača, (Dumfries i Cucurella), su bili želja Barcelone, i dok su ih ganjali bili su odlični igrači, dobro bi se uklopili itd. Čim je Real obadvojicu doveo, momentalno, oni qurcu ne valjaju, ima i boljih, već su stari, itd, stvarno komedija.let3 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:13Perez se popisao i po Trentu i po Carerasu, dovođenjem Dumfriesa i Cucurele.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:46Šta je Perez najavljivao, prosvijetli nas? Trent je jedini desni bek bio, i logično da će dovesti još jednog iskusnog beka za rotaciju. Trent je pun pogodak, kakav promašaj jadan ne bio. Dumfries je mašina, atleta vrhunska, koji je zadnjih godina među najboljim bekovima svijeta. Cucurella je odlično pojačanje, za lijevu stranu. Ako uzmemo u obzir da su tu igrali i Mendy i Garcia dobar je upgrade. Pritom igrač kojeg su i Atletico i Barcelona željeli i to jako, odjednom nije nešto jer je novi igrač Reala. Isto važi i za Bernarda Silvu, Barcelona slinila, mjesecima za njim, čim je ga Real čekirao, star je, ne valja, nije više taj igrač, a realnost je ta da bi ga sad uzeli bez razmišljanja. Ovo je tek zagrijavanje, polako, najbolje tek dolazi.Rajaz je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:15
Šta je Perez najavljivao, a šta je doveo je daleko od maestralnog, uozbilji se. Transferom Dumfriesa su se prvo ispišali po Trentu, a drugo priznali da je njegov transfer bio promašaj. Na kraju krajeva Dumfries ništa posebno. Cucurella isto tako, igrač zadatka, ništa specijalno. Ni jedan ni drugi neće podići igru Reala.
Zamisli dovedes lijevog beka iz Benfice, platis ga 50 miliona, da bi ga naredno ljeto popisao time sto ce platiti drugog lijevog beka 60 miliona![]()
Potrosili 110 miliona na dva beka koji opet nece moci zaustaviti Yamalagenijalna transfer politika, u rangu Bartomeua
![]()
Bas je carreras odlicno igrao protiv yamala,pa taj lik je zakucan na klupu odkad je finale super kupa bilo,yamal ga izvozao ko u parku.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 15:42I Carreras i Cucurella su odlično zaustavili Yamala, ja ne znam šta vi palamudite ovdje? Jedini desni bek je i bio Trent i naravno da će dovesti još jednog koji je tu za rotaciju, koji dio tu nije jasan? Ista da dva igrača, (Dumfries i Cucurella), su bili želja Barcelone, i dok su ih ganjali bili su odlični igrači, dobro bi se uklopili itd. Čim je Real obadvojicu doveo, momentalno, oni qurcu ne valjaju, ima i boljih, već su stari, itd, stvarno komedija.let3 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:13Perez se popisao i po Trentu i po Carerasu, dovođenjem Dumfriesa i Cucurele.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 00:46
Šta je Perez najavljivao, prosvijetli nas? Trent je jedini desni bek bio, i logično da će dovesti još jednog iskusnog beka za rotaciju. Trent je pun pogodak, kakav promašaj jadan ne bio. Dumfries je mašina, atleta vrhunska, koji je zadnjih godina među najboljim bekovima svijeta. Cucurella je odlično pojačanje, za lijevu stranu. Ako uzmemo u obzir da su tu igrali i Mendy i Garcia dobar je upgrade. Pritom igrač kojeg su i Atletico i Barcelona željeli i to jako, odjednom nije nešto jer je novi igrač Reala. Isto važi i za Bernarda Silvu, Barcelona slinila, mjesecima za njim, čim je ga Real čekirao, star je, ne valja, nije više taj igrač, a realnost je ta da bi ga sad uzeli bez razmišljanja. Ovo je tek zagrijavanje, polako, najbolje tek dolazi.
Zamisli dovedes lijevog beka iz Benfice, platis ga 50 miliona, da bi ga naredno ljeto popisao time sto ce platiti drugog lijevog beka 60 miliona![]()
Potrosili 110 miliona na dva beka koji opet nece moci zaustaviti Yamalagenijalna transfer politika, u rangu Bartomeua
![]()
još Dušan Vlahović nam treba i Real je spreman. Vidjećeš ih ovdje što pjene hahahaha
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.