Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobar izbor Ilidža i Hrasnica pošto su to mjesta u kojim je najviše navijača Veleža pa tek onda ostalih. Isto valja pobjeći iz ovog ćelopeka u Kanton Sarajevo na nadmorsku visinu sličnu Kupresu i Zlatiboru samo puno jeftiniju
Ma brate, mene malo strah hvata, prvo pojacanje iz Dinama, trener iz Dinama, SD iz Dinama,prijateljska sa Dinamom, a sve bilo mi BH Dainamo...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:27Agyekum i Caraballo ako su brzi kako se prica pravit ce sprdnju sa penzionerskim domom od odbrane
Nama prvo pojacanje iz 2 slovenacke lige i mi da se ncemu nadamo, hajde mi, ali izgleda bice dzaba i Vico i Beus i Kazla i Halkic, ovi su rijesili da sve klubove proresetaju...
Teofil oprosti mi Katrin,možda nisam bio fin,dobar je igrač ako je zdrav.
E sad,koliko je zdrav...
E sad,koliko je zdrav...
Lik ima 18 godina napadač i dobice priliku... Ako ti kontaš da je na njega mislio kao na pojačanje onda fakat ne razumiješ o čemu covjek govori...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Marokanci58
- Kontakt:
Moderno i urbano naselje je planski uređena životna cjelina koja spaja savremenu arhitekturu, funkcionalnu infrastrukturu, zelene površine i sve sadržaje potrebne za ugodan i kvalitetan život. U Sarajevu postoji samo jedno takvo naselje ( Dobrinja ) sve ostalo je izvikano i ispod standarda i nije cudo da voda nosi sve pred sobom.
BRATSTVO GRAČANiCA
- svrakino1921
- Kontakt:
Cojeku ime pedofil katarina
Naebace zeljina nejac
Naebace zeljina nejac
-
HugoSancez
- Kontakt:
Sve ce vas facebook user pogasitiVanja8 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:37Ma brate, mene malo strah hvata, prvo pojacanje iz Dinama, trener iz Dinama, SD iz Dinama,prijateljska sa Dinamom, a sve bilo mi BH Dainamo...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:27Agyekum i Caraballo ako su brzi kako se prica pravit ce sprdnju sa penzionerskim domom od odbrane![]()
Nama prvo pojacanje iz 2 slovenacke lige i mi da se ncemu nadamo, hajde mi, ali izgleda bice dzaba i Vico i Beus i Kazla i Halkic, ovi su rijesili da sve klubove proresetaju...![]()
Željezničar.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:13Sejtan se spasio https://sportsport.ba/fudbal/asmir-sulj ... pis/524027
Jes se Fedja ugradio
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Ibro nije nešto optimističan.Više puta spominje krizu sa novcem kao i da ste još na Fifa black list.
Ovaj kadar ako izvuče ozbiljnu momčad mogao bi baš nastradati u europi.Vjerovatno će zbog dugova i Karić i Spahić napustiti klub da Velež barem nešto zaradi.Spominje u više navrata da želi samo afirmirati mlade igrače .
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Suljič i Kuzmanovič 
svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:01
Evo tribine - Zdenke - jugo - istok
Ja bih tražio od njih da se prvo jugoistok završi - sve postavit i stolice i krov pa onda kop - TM - završit sa stolicama i krovom pa tek onda jugo - zapad
Ljepotica familijo, kad zagrmi Grbavica, ima da im se noge odsjeku
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Threeplanetrees
Neće Željo moći napuniti ovo kada se jug napravi. Nisu prosle godine mogli prodati 10 hiljada u evropskoj utakmici. Jedino Velez i reprezentacija bi mogli
Mrš uhljupe livadarski.Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:35Neće Željo moći napuniti ovo kada se jug napravi. Nisu prosle godine mogli prodati 10 hiljada u evropskoj utakmici. Jedino Velez i reprezentacija bi mogli
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije bitno koliko ih ima, bitno je ko ih broji. Ti naivan ko ina sobaricaThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:35Neće Željo moći napuniti ovo kada se jug napravi. Nisu prosle godine mogli prodati 10 hiljada u evropskoj utakmici. Jedino Velez i reprezentacija bi mogli
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Vas delegati ne moraju ni brojat, sve su vas upoznali, uvijek isti 100 ljudi na stadionuDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:37Nije bitno koliko ih ima, bitno je ko ih broji. Ti naivan ko ina sobaricaThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:35Neće Željo moći napuniti ovo kada se jug napravi. Nisu prosle godine mogli prodati 10 hiljada u evropskoj utakmici. Jedino Velez i reprezentacija bi mogli![]()
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Dokle je gasenje?Arma00 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:41Vas delegati ne moraju ni brojat, sve su vas upoznali, uvijek isti 100 ljudi na stadionuDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:37Nije bitno koliko ih ima, bitno je ko ih broji. Ti naivan ko ina sobaricaThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:35Neće Željo moći napuniti ovo kada se jug napravi. Nisu prosle godine mogli prodati 10 hiljada u evropskoj utakmici. Jedino Velez i reprezentacija bi mogli![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Njima je Grbavica ibret za sva vremena, pisu datume, prave kalendare, slike cuvaju u albumima…
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

.png)