Bice ovdje svega i nema treba nikog otpisati, jer proslo svjetsko Argentina izgubila ma otvaranju od Arapa i na kraju su osvojili
Sad ce cetvrtak
Dalic ima bistu Lukakua u avliji, nakon onih promasenih 4 zicera protiv Hrvatske na proslom prvenstvu
A prije toga najbolji period one generacije dali yebenom Wilmotsu
Vidi se da si mlad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:44Ko je ba ovaj Hany frajer ko Dani Alves igra prvo poluvrijeme![]()
Meni je jos fascinatnije da je ovo Turskoj tek trece SPJohannWolfgang je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:54Fascinantno da je egipat igrao samo 4 svjetska i nemaju pobjede.
Belgija, kad nisu uspjeli napraviti nista s onom generacijom prije desetak godina, trebali su lagano ugasiti svjetlo i okrenuti se drugim sportovima. Sto neko napisa gore toliko talenta da si dao Wilmotsu da ih vodi, pa ona prevare Martinez i evo sad i ova prevara
E vidis u pravu si fascinantnije je. Mislio sam da imaju vise. Doduse opet ovaj Egipat igra afro kvalifkacije i ne uspijevaju cesto otici. Znaci Turska ima jedno vise ucesce od nas na svjetskominvincible1921 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:59Meni je jos fascinatnije da je ovo Turskoj tek trece SPJohannWolfgang je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:54Fascinantno da je egipat igrao samo 4 svjetska i nemaju pobjede.
Belgija, kad nisu uspjeli napraviti nista s onom generacijom prije desetak godina, trebali su lagano ugasiti svjetlo i okrenuti se drugim sportovima. Sto neko napisa gore toliko talenta da si dao Wilmotsu da ih vodi, pa ona prevare Martinez i evo sad i ova prevara...a imaju cak i jednu medalju
U Rusiji da nisu otisli na onu stranu zrijeba sa brazilom i francuskom mozda bi i osvojilitiketoke je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:56Hej kad se sjetim
Nutella
Alderweirled Kompany Van Buyten Verthongen
Witesl Fellaini
Mirallas KDB Hazard
Lukaku
S klupe Benteke, Mertnes
To je bilo milina za gledat
Protiv SAD 2014 imali 40 suteva , onaj celavi 16 odbrana
Napadi atomski
Ovo sad je patnja za gledat
Nakon ovog nece imat medalju viseJohannWolfgang je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:02E vidis u pravu si fascinantnije je. Mislio sam da imaju vise. Doduse opet ovaj Egipat igra afro kvalifkacije i ne uspijevaju cesto otici. Znaci Turska ima jedno vise ucesce od nas na svjetskominvincible1921 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:59Meni je jos fascinatnije da je ovo Turskoj tek trece SPJohannWolfgang je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:54Fascinantno da je egipat igrao samo 4 svjetska i nemaju pobjede.
Belgija, kad nisu uspjeli napraviti nista s onom generacijom prije desetak godina, trebali su lagano ugasiti svjetlo i okrenuti se drugim sportovima. Sto neko napisa gore toliko talenta da si dao Wilmotsu da ih vodi, pa ona prevare Martinez i evo sad i ova prevara...a imaju cak i jednu medalju
![]()
Ja to nisam ni skontao a nisam ni skontao da je njima vise vremena proslo od zadnjeg svjetskog nego nama. Mi smo se jos i brzo vratiliinvincible1921 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:59Meni je jos fascinatnije da je ovo Turskoj tek trece SPJohannWolfgang je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:54Fascinantno da je egipat igrao samo 4 svjetska i nemaju pobjede.
To radi jos od pocetka SP. Bukvalno se na silu smije, i kad treba i kad ne treba.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:51a u medjuvremenu na HRT-u Valentina se samo smije kao nadrogirana
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 9 gostiju.