18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Evo nek mi strucnjaci objasne igru Egipta gdje u timu ima 2 igraca koji igraju u ligi petice a sve ostalo iz egipatske lige tamo neki Pyramids picke materine...kako je moguce onda nasa igra onakva protiv Kanade a Egipcani sasvim ravnopravno igraju protiv Belgije, nemojte samo reci "Belgija nije sto je nekad bila" itd...
Moje misljenje je da Barbarez jednostavno nema muda da krene u napad, pa pravi autobuse ispred gola
Moje misljenje je da Barbarez jednostavno nema muda da krene u napad, pa pravi autobuse ispred gola
Sve evropske selekcije imaju problema na prvenstvu evo i Belgija gubi ocito da je velika razlika u klimi i vlaznosti zraka pa ne mogu da se adaptiraju tako da nas bod sada par dana kasnije je veliki kao kuca..Samo trebamo probati malo u ezati to iznosenje lopte da je ne nabijamo
Naravno da je to tvoje misljenje kada se ne razumijes u fudbal. Still Belgije i Kanade je nebo i zemlja. Kao i mogucnosti nas i Egipta.Kljukusar je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:50Evo nek mi strucnjaci objasne igru Egipta gdje u timu ima 2 igraca koji igraju u ligi petice a sve ostalo iz egipatske lige tamo neki Pyramids picke materine...kako je moguce onda nasa igra onakva protiv Kanade a Egipcani sasvim ravnopravno igraju protiv Belgije, nemojte samo reci "Belgija nije sto je nekad bila" itd...
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
signalidunapark
- Kontakt:
Zato što je moguće.Kljukusar je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:50Evo nek mi strucnjaci objasne igru Egipta gdje u timu ima 2 igraca koji igraju u ligi petice a sve ostalo iz egipatske lige tamo neki Pyramids picke materine...kako je moguce onda nasa igra onakva protiv Kanade a Egipcani sasvim ravnopravno igraju protiv Belgije, nemojte samo reci "Belgija nije sto je nekad bila" itd...
belgija ne igra uopste agresivno do sad, kao da igraju prijateljsku. A egipat se bori. kanadjani su 90 minuta igrali presing i agresivno usli u duele. broj dva u ovom momentu je kanada jaca ekipa od belgije. vidjecemo drugo pv.Kljukusar je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:50Evo nek mi strucnjaci objasne igru Egipta gdje u timu ima 2 igraca koji igraju u ligi petice a sve ostalo iz egipatske lige tamo neki Pyramids picke materine...kako je moguce onda nasa igra onakva protiv Kanade a Egipcani sasvim ravnopravno igraju protiv Belgije, nemojte samo reci "Belgija nije sto je nekad bila" itd...
Sudi nam sudija koji je sudio u Austriji, loš je sudija, samo ću to reći
Egipat je slozen sistem koji se skoro 10 godina usvarsavaKljukusar je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:50Evo nek mi strucnjaci objasne igru Egipta gdje u timu ima 2 igraca koji igraju u ligi petice a sve ostalo iz egipatske lige tamo neki Pyramids picke materine...kako je moguce onda nasa igra onakva protiv Kanade a Egipcani sasvim ravnopravno igraju protiv Belgije, nemojte samo reci "Belgija nije sto je nekad bila" itd...
Nebitno gdje ko igra, kod njih se zna svaki zadatak u detalj
Pogledaj asistencije salaha, kako desni bek i veznjaci navlace igrace na Salahovo desno krilo, a Salah se uvlaci u sredinu i asistira na kontra krilu igracu .
Svaku loptu belgijanaca neki egipcanin udje u pritisak, a ostali zatvaraju prostor za pas. Nemaju ni oni neki vezni, ali koriste ono najbolje sto mogu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 jun 2026, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sudi Sudija koji je oprostio cist crveni karton Nuni Mendesu prije mjesec dana
I sudija kojeg var konstantno zove, ovo će biti preteška utakmica a oni su ovog staviliBayern@heart je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:01Sudi Sudija koji je oprostio cist crveni karton Nuni Mendesu prije mjesec dana
Sudi sudija koji je dosudio cist kontrafaul jer je Laimer prvi igrao rukom*Bayern@heart je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:01Sudi Sudija koji je oprostio cist crveni karton Nuni Mendesu prije mjesec dana
ma daj bolan, ovi belgijanci se setkaju nazad, kakav egipat. kanadjani imaju slozeni sistem igrali su najbolji presing kojeg sam vidio ove godine. eto fali im tehnike nakantali bi oni svakog u ovom trenutku .NoDi80 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:00Egipat je slozen sistem koji se skoro 10 godina usvarsavaKljukusar je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:50Evo nek mi strucnjaci objasne igru Egipta gdje u timu ima 2 igraca koji igraju u ligi petice a sve ostalo iz egipatske lige tamo neki Pyramids picke materine...kako je moguce onda nasa igra onakva protiv Kanade a Egipcani sasvim ravnopravno igraju protiv Belgije, nemojte samo reci "Belgija nije sto je nekad bila" itd...
Nebitno gdje ko igra, kod njih se zna svaki zadatak u detalj
Pogledaj asistencije salaha, kako desni bek i veznjaci navlace igrace na Salahovo desno krilo, a Salah se uvlaci u sredinu i asistira na kontra krilu igracu .
Svaku loptu belgijanaca neki egipcanin udje u pritisak, a ostali zatvaraju prostor za pas. Nemaju ni oni neki vezni, ali koriste ono najbolje sto mogu
Možeš i drugačije postaviti stvari. Kako je moguće da Belgija, sa ovim zvijezdama gubi protiv Egipta. Mi da smo sa Egiptom igrali neriješeno ovdje bi bilo drvlje i kamenje.Kljukusar je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:50Evo nek mi strucnjaci objasne igru Egipta gdje u timu ima 2 igraca koji igraju u ligi petice a sve ostalo iz egipatske lige tamo neki Pyramids picke materine...kako je moguce onda nasa igra onakva protiv Kanade a Egipcani sasvim ravnopravno igraju protiv Belgije, nemojte samo reci "Belgija nije sto je nekad bila" itd...
- Bayern@heart
- Kontakt:
inzomni je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:02Sudi sudija koji je dosudio cist kontrafaul jer je Laimer prvi igrao rukom*Bayern@heart je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:01Sudi Sudija koji je oprostio cist crveni karton Nuni Mendesu prije mjesec dana

Necemo o ovome Bosna I Hercegovina je tema ovog podforuma i nadam se da ovaj smecar nece uticat na rezultat
Iskreno meni Egipat djeluje na lopti konkretnije i opasnije od Belgije
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
pa jesu, jesi vidio sad. 6 belgijanaca se vratili svega, 5 u kaznenom protiv 6 faraona. a ljudi pitaju kakva je razlika sto to egipat moze a mi nmzemo
Kratko cu jos samo, da ne spamam temu
Meni belgija djeluje kao da hoce da budu psg ili barca prije bez napadaca, hrpa krila i veznjaka slicnog profila
Nekako postavka im izgleda tako da nikad nece doci do zicera kao sad Morumoush i da ce sve to ici na ove duple pasobe i povratne u guzvama
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A ovaj gol Lukaku a je dokaz da Dzeko mora uci protiv Svicarske!
Navuče 2 igrača na sebe ko od šale, kog boli qrac jel autogol il je zakačio loptu. Isto ko što Džekson radi. Klasa je klasa.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Kako god okrenemo za pozitivan rezultat morat cemo dati gol ili dva za pozitivan rezultat
moramo samo bolje posjed da zadrzimo, mozemo ih otkinuti na prekide i skok igru. Hava i vrucina uzima danak na ekipe, evo vidjeli samo na Svicarskoj i sada evo Egipat. Neki ce da iskihnu, moramo izdrzati vrucinu i nekako uvaljati 2 gola.kinder_jaje je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:41Kako god okrenemo za pozitivan rezultat morat cemo dati gol ili dva za pozitivan rezultat
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Bosnjo22, delko, Futbol, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, mavi, rossonero85, Rule_hz, signalidunapark, TETRAPAK i 73 gosta.