De nam reci hocemo u federalnu ligu ili cemo opstati, jesi skonto pametnice nasaMisterBlue je napisao/la: ↑16 jun 2026, 11:34Al kaze slikano sa zapada a lik na istoku i to ga samo ograda dijeli od sjevera. Joj glupane gavraneeeee glupaneeee kako si samo gluuup
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ako je nama @aldin,hulahopka,gavran... najveci problem onda blago nama. Ostavicemo sad po strani pricu da ako mi godinama unazad radimo dobre stvari,neki ubaceni lik nam zaista ne moze napraviti veliku stetu. On nije ni prvi ni posljednji od pitara koji imaju duple nickove. Zaigraju se pa padaju ko djeca.
Ali ni to nije bitno.
Ja cu vjerovatno zbog ovoga dobiti ban ili opomenu. Jer admin je tu kad se neko petlja u u njihove odluke. A kada treba eliminisati nekoga ko trajno narusava temu,ne zato sto misli drugacije nego sto ste svi svjeani sta radi.
Njegove gluposti i provale su svima poznate. Eto nakon slike sa Koseva,odjednom vraca u igru ovaj nick i 3 dana ubijedjuje ljude da on nije gavran,a sad je sve po starom.
Jednostavno ljudi ovo nije prvi put da se dopusta ovaj teror na nasoj temi. Bilo je toga i prije pa su bili kolektivni prelasci na druge forume,adminova pametovanja,ukinute su sve ovlasti moderatorima ,osim brisanja postova.
Oni su svjesni da ce oni uvijek navuci par ljudi da im temu odrzavaju. Prosli su oni to milion puta.
Ali zaista ne vidim potrebu da se pise ovdije ako je njima dovoljan gavran.
Ja zaista nisam primjetio da na temi Sarajeva imaju ove probleme.
To sto vi njemu pisete i psujete,njemu to nista ne znaci,ne znaci to ni adminu,jer da mu znaci on bi vas sankcionisao jer to nije dozovoljeno.
Vjerovatno ce sad on naci razlog i da mene sankcionise ili da mi drzi predavanje ako mi se ne svidja da idem. Jer to i jeste cilj iritirati navijace Zelje. Opet ponavljam ne pricam ovo uprazno,pricam ono sto je vec ustaljena procedura.
Nema svrhe ili nemojte pisati,ili ignorisite. 7-8 godina gavran radi sta hoce. Ne bi me cudilo da je neko od ovih genijalaca poput duske ili neko od uposlenika ovog portala.
Jer imate primjere preko 50 tak forumasa aa duplim nickovima .
Ali da sumiramo ja sam se oavrnuo na ovo u vezi gavrana. Cinjenica je da nama 100 gavrana ne moze nista ako mi imamo jake ljude i jak klub.
Mi smo sami sebi najveci problem postali a to nikad nije bilo.
Sarajevo sa svim svojim cirkusom oko sebe,je za nas ozbiljan klub. Zrinjski preozbiljan... to su nama problemi kako se vratiti na mjesto gdje su nam oni gledali u ledja.
Od price u prazno u klubu i na forumu nemamo nista. Samo konkretne stvari.
Ozbiljni forumasi vec odavno ne pisu po forumima,jer nema vise smisla.
Ako vam je do otkrivanja ko stoji iza nicka gavran,imaju za to nacini,psovanjem njemu ovdije necete nista postici.
Ali je zaista zalosno sta sebi dopustaju vec godinama.
Ali ni to nije bitno.
Ja cu vjerovatno zbog ovoga dobiti ban ili opomenu. Jer admin je tu kad se neko petlja u u njihove odluke. A kada treba eliminisati nekoga ko trajno narusava temu,ne zato sto misli drugacije nego sto ste svi svjeani sta radi.
Njegove gluposti i provale su svima poznate. Eto nakon slike sa Koseva,odjednom vraca u igru ovaj nick i 3 dana ubijedjuje ljude da on nije gavran,a sad je sve po starom.
Jednostavno ljudi ovo nije prvi put da se dopusta ovaj teror na nasoj temi. Bilo je toga i prije pa su bili kolektivni prelasci na druge forume,adminova pametovanja,ukinute su sve ovlasti moderatorima ,osim brisanja postova.
Oni su svjesni da ce oni uvijek navuci par ljudi da im temu odrzavaju. Prosli su oni to milion puta.
Ali zaista ne vidim potrebu da se pise ovdije ako je njima dovoljan gavran.
Ja zaista nisam primjetio da na temi Sarajeva imaju ove probleme.
To sto vi njemu pisete i psujete,njemu to nista ne znaci,ne znaci to ni adminu,jer da mu znaci on bi vas sankcionisao jer to nije dozovoljeno.
Vjerovatno ce sad on naci razlog i da mene sankcionise ili da mi drzi predavanje ako mi se ne svidja da idem. Jer to i jeste cilj iritirati navijace Zelje. Opet ponavljam ne pricam ovo uprazno,pricam ono sto je vec ustaljena procedura.
Nema svrhe ili nemojte pisati,ili ignorisite. 7-8 godina gavran radi sta hoce. Ne bi me cudilo da je neko od ovih genijalaca poput duske ili neko od uposlenika ovog portala.
Jer imate primjere preko 50 tak forumasa aa duplim nickovima .
Ali da sumiramo ja sam se oavrnuo na ovo u vezi gavrana. Cinjenica je da nama 100 gavrana ne moze nista ako mi imamo jake ljude i jak klub.
Mi smo sami sebi najveci problem postali a to nikad nije bilo.
Sarajevo sa svim svojim cirkusom oko sebe,je za nas ozbiljan klub. Zrinjski preozbiljan... to su nama problemi kako se vratiti na mjesto gdje su nam oni gledali u ledja.
Od price u prazno u klubu i na forumu nemamo nista. Samo konkretne stvari.
Ozbiljni forumasi vec odavno ne pisu po forumima,jer nema vise smisla.
Ako vam je do otkrivanja ko stoji iza nicka gavran,imaju za to nacini,psovanjem njemu ovdije necete nista postici.
Ali je zaista zalosno sta sebi dopustaju vec godinama.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ma smijesan forum i administracija, ali smijesni su i svi ovdje sto kukaju na gavrana, a dozivljavaju ga tj repliciraju mu na postove, psuju mu itd. To se blokira i nema problema, ne treba ti admin
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Majmun truje temu, namjerno ide u kontru i hinjski provicira. Prvi je poceo da vrijedja ljude po forumu raznim imena cim ne odgovara njemu nesto.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:39Ma smijesan forum i administracija, ali smijesni su i svi ovdje sto kukaju na gavrana, a dozivljavaju ga tj repliciraju mu na postove, psuju mu itd. To se blokira i nema problema, ne treba ti admin
To je jedan retard i J*** mu sve uhljupsko.
Gori od njega su ovi što se svađaju s njimManijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:39Ma smijesan forum i administracija, ali smijesni su i svi ovdje sto kukaju na gavrana, a dozivljavaju ga tj repliciraju mu na postove, psuju mu itd. To se blokira i nema problema, ne treba ti admin
- hibridnafoka
- Kontakt:
Mladja raja koja nije odrasla u vrijeme trolanja pa se pale na svaku. Kaze on prvi poceoArma00 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:51Gori od njega su ovi što se svađaju s njimManijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:39Ma smijesan forum i administracija, ali smijesni su i svi ovdje sto kukaju na gavrana, a dozivljavaju ga tj repliciraju mu na postove, psuju mu itd. To se blokira i nema problema, ne treba ti admin
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Sta treba dokazanog pitara docekati rasireni ruku ovdje?hibridnafoka je napisao/la: ↑16 jun 2026, 13:38Mladja raja koja nije odrasla u vrijeme trolanja pa se pale na svaku. Kaze on prvi poceoArma00 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:51Gori od njega su ovi što se svađaju s njimManijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:39Ma smijesan forum i administracija, ali smijesni su i svi ovdje sto kukaju na gavrana, a dozivljavaju ga tj repliciraju mu na postove, psuju mu itd. To se blokira i nema problema, ne treba ti admin![]()
Jedna stvar je kad nas navijac trola itd ali kada dodje mrskog ti kluba onda nije ok.
Ali eto od danas ide na ignore i to je to.
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Kakav ljudi ignor, kakvo trolanje?
Hulahopka unistava ovu temu preko 10 godina. Mozda se neki ne sjecaju njegovih prijasnjih nikova. Eto sad je Gavran i Muki, prije toga Hulahopka, Vojko, Bizmark, Laki, picka materina, jos jedno 50 ih je promijenio. Admin mu to dopusta jer mu odgovara da bolid konstantno flejma temu, a mozda i iz nekih drugih razloga
Ne radi se ovdje o nekom obicno pitarskom trolu sa duplim akauntom, kakvih ima ovdje sigurno 10-ak, ovo je posebna sorta. Pitar, dusevni bolesnik, kompleksas, trol, mazohista, strahovito nizak IQ itd.
Samo mu yebite od do na svakom koraku.
Hulahopka, pusi qrac.
Hulahopka unistava ovu temu preko 10 godina. Mozda se neki ne sjecaju njegovih prijasnjih nikova. Eto sad je Gavran i Muki, prije toga Hulahopka, Vojko, Bizmark, Laki, picka materina, jos jedno 50 ih je promijenio. Admin mu to dopusta jer mu odgovara da bolid konstantno flejma temu, a mozda i iz nekih drugih razloga
Ne radi se ovdje o nekom obicno pitarskom trolu sa duplim akauntom, kakvih ima ovdje sigurno 10-ak, ovo je posebna sorta. Pitar, dusevni bolesnik, kompleksas, trol, mazohista, strahovito nizak IQ itd.
Samo mu yebite od do na svakom koraku.
Hulahopka, pusi qrac.
hulahopkapusikurac
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Vise vi unistavate temu sto mu dajete na znacaju. Oznaci se profil za koji se sumnja da trola i svi ga blokiramo i samim tim si ga obesmislio. Ne vidis njegove postove, ko god mu nastavi replicirati blokiras i njega i kraj price. S tim sto mu psujete i replicirate radite tacno ono sto on hoce i ispada pametniji od vas.
Hulahopku će srčani opaliti kad pročita novosti...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Uz administraciju koja kratkorocno ima benefit od ovoga, ali na duzi rok gubi i mladjariju koja, kako ti napisa, ne zna za trollanje (s tim da je ovaj ku.rac a ne troll), a i starije, ozbiljnije forumase kojima na pamet ne pada da gube vrijeme s ovakvim nehljebima; dakle, svi su na gubitku ali dzabahibridnafoka je napisao/la: ↑16 jun 2026, 13:38Mladja raja koja nije odrasla u vrijeme trolanja pa se pale na svaku. Kaze on prvi poceoArma00 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:51Gori od njega su ovi što se svađaju s njimManijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:39Ma smijesan forum i administracija, ali smijesni su i svi ovdje sto kukaju na gavrana, a dozivljavaju ga tj repliciraju mu na postove, psuju mu itd. To se blokira i nema problema, ne treba ti admin![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
12tiigrac21
- Kontakt:
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ma gdje ce njih kazniti pa oni sve rade po zakonu, oni su institucija12tiigrac21 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:01Evo kazniše mu klub iz FIFE hahaha, nema registracije novih igrača naredne tri godine.
Ne treba mnogo likovati mogu i nas sutra ali bilo je i vrijeme fakat. Još ovaj Borac što igrače plaća po "2 milje" i pravda je zadovoljena.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:07Ma gdje ce njih kazniti pa oni sve rade po zakonu, oni su institucija12tiigrac21 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:01Evo kazniše mu klub iz FIFE hahaha, nema registracije novih igrača naredne tri godine.![]()
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Pade Real, nisam se tome nadaoELDIABLO20 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:07Ma gdje ce njih kazniti pa oni sve rade po zakonu, oni su institucija12tiigrac21 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:01Evo kazniše mu klub iz FIFE hahaha, nema registracije novih igrača naredne tri godine.![]()
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ma nije nikakva pravda zadovoljena jer ce se izvuci iz ovoga i ko da se nikad nista nije desilo. Javna tajna je da placaju igrace u kovertu pa nikom nista.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Malo koverta malo preko payoneera racuna…to se zna jos od korone da tako placaju.
Koliko dijabola..Prvo ne rugati se tudjoj nesreci jer nam se vrati ko bumerang.Drugo procitajte kako treeba
-
sanjinusto
- Kontakt:
Oni placaju kako placaju jer mogu. To je posao za drzavu da ispita, a to sto nece je druga stvar. Ne postoji niko u ovoj zemlji da vjeruje da oni trose na plate onoliko koliko prijave i sta sad? Nikom nista, a mi placamo uredno i dalje. I ne treba mi njima da se bavimo nego sobom, a njima ce svakako skinuti suspenziju kad uplate pare. Uostalom, ko je nama kriv sto smo budale pa sve radimo po PS-u?
Mi se oko njih ne trebamo baviti. Imamo svojih problema. A i uvijek nam se vrati kad im se likuje nevolji...
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"