Ovo je kad lose odbrambeni igrac odradi posao, lik je totalno ispao!
Ovo se Van Dajku ne bi desilo u 100 godina!
Pratis li ti fudbal ikako?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Suština svega. Pobjediva itekako jeste, oprezan i mudar treba biti, nikako igrati sa strahom. Treba vjerovati i nadati se.
Rekao je za Svicu da strucni stab razmislja igrati sa Lukicem i Dzekom u tandemu, i sinoc na treningu su bas tako igrali.
Goalgetter je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:21Rekao je za Svicu da strucni stab razmislja igrati sa Lukicem i Dzekom u tandemu, i sinoc na treningu su bas tako igrali.![]()
Pokusaj iznenadjenja kao i protiv Austrije. Dva visoka igraca i bunarenje. Mada Lukic moze i ganjat i trcat za razliku od Tabaka,plus je ljevak.Goalgetter je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:21Rekao je za Svicu da strucni stab razmislja igrati sa Lukicem i Dzekom u tandemu, i sinoc na treningu su bas tako igrali.![]()
Pa to ce biti zanimljivo vidjeti kako ce izaci, njima je pobjeda potrebna ali isto tako poraz im ravan katastrofi. Odnosno koliko moraju pobijediti toliko ne smiju izgubiti.
Ja neznam koji **** svi misle da ce mo dobiti katar. Nema kalkulacije covjece!!!! Gleda li se SP?? Sta bi sa Spanije, Turske, Svice....Mi MORAMO jednostavno ici na pobjedu protiv Svice! Ja vam garantujem da mi necemo pobjediti Katar u zadnjem kolu!ArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:13Njima je pobjeda nužna, dok smo mi zadovoljni i s bodom. Tu nam je prednost sigurno.
ako nam ti garantujes, onda je sigurno tako:-)Hazre je napisao/la: ↑16 jun 2026, 13:01Ja neznam koji **** svi misle da ce mo dobiti katar. Nema kalkulacije covjece!!!! Gleda li se SP?? Sta bi sa Spanije, Turske, Svice....Mi MORAMO jednostavno ici na pobjedu protiv Svice! Ja vam garantujem da mi necemo pobjediti Katar u zadnjem kolu!ArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:13Njima je pobjeda nužna, dok smo mi zadovoljni i s bodom. Tu nam je prednost sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Daduli, Elddar, ExEsPerac, Goalgetter, invincible1921, Wisey i 66 gostiju.