Ajde odjjebi magarčino i lažovčino raspala, mrš !
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Nama ce 8. mjesto biti uspjeh iduce sezone kako trenutno stoje stvari.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2026, 10:21Sta se vama desilo sa kadrom?Ono sto ste poveli na pripreme je dosta za 8.mjesta ako i to.Morate dovesti 10 igraca najmanje
Laži najviše stvaraju tenzije.Combattente87 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 09:00Možda ti neko i povjeruje, ali jako teškoSoli je napisao/la: ↑16 jun 2026, 08:57Ne znam, nisam vidio nikakvu sliku.Combattente87 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 08:41
Ne znam prijatelju, treba prvo pitati ove što svakodnevno hodaju sa dresovima Bosne po BL, da li su ugroženi i da li su ih pojeli Četnici za večeru !?
Radio sam u BL, znam kakva je situacija, nose glavu u torbi. Ja sam živio inkognito, nadam se da neću više nikad dolaziti.![]()
Hajde ti lagano nazad na Klix pa tamo raspiruj mržnju i kupi komentare za cvaju !![]()
Evo kod mene u Prijedoru svako ljeto šeta,nosi ko hoće kakav dres. Reprezentacija,klupskih,Bosne,Hrvatske,čak sam vidio i Šaćirijev dres
SP se goeda po kafićima,navija se,niko nikoga nije ni poprijeko pogledao,a kamoli nešto više.
P.S. Najviše Alajbegović ima dresova. Džeko izgubio primat
Ima jos zainteresovanihNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2026, 10:37Ako ti je lakse nasi su odustali od Spahicarishovski je napisao/la: ↑16 jun 2026, 10:31Očistio se kadar od onih koji su imali velike plate a nisu to opravdali na terenu... A doći će novi igraci i bice otprilike 25 igraca na koje se racuna.. Kakva ce pojacanja biti to ostaje da vidimo... S tim da postoje velike šanse da Spahić i Karic budu prodani..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2026, 10:21
Sta se vama desilo sa kadrom?Ono sto ste poveli na pripreme je dosta za 8.mjesta ako i to.Morate dovesti 10 igraca najmanje![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa kel vam ukinuta ona suspenzija za igrače. Sa ovim sastavom ne možete federalnu igrati.rishovski je napisao/la: ↑16 jun 2026, 12:23Ima jos zainteresovanihNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2026, 10:37Ako ti je lakse nasi su odustali od Spahicarishovski je napisao/la: ↑16 jun 2026, 10:31
Očistio se kadar od onih koji su imali velike plate a nisu to opravdali na terenu... A doći će novi igraci i bice otprilike 25 igraca na koje se racuna.. Kakva ce pojacanja biti to ostaje da vidimo... S tim da postoje velike šanse da Spahić i Karic budu prodani..![]()
![]()
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Combattente87
- Kontakt:
Ma došao po direktivi da raspiruje mržnju, bukvalno od riječi do riječi diktiran text !Zigazaga je napisao/la: ↑16 jun 2026, 11:52Laži najviše stvaraju tenzije.Combattente87 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 09:00Možda ti neko i povjeruje, ali jako teško![]()
Hajde ti lagano nazad na Klix pa tamo raspiruj mržnju i kupi komentare za cvaju !![]()
Evo kod mene u Prijedoru svako ljeto šeta,nosi ko hoće kakav dres. Reprezentacija,klupskih,Bosne,Hrvatske,čak sam vidio i Šaćirijev dres
SP se goeda po kafićima,navija se,niko nikoga nije ni poprijeko pogledao,a kamoli nešto više.
P.S. Najviše Alajbegović ima dresova. Džeko izgubio primat![]()
Čuj on nosao glavu u torbi dok je živio u BL, kakav magarac onaj botovski....
Bajraktarević dominira u BL
Sve može osim šahovnice u gradu na Vrbasu !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Gori sam ja što uopšte pišem ovdje. Živite u nekom svom svijetu, uredu je. Prijatno.
- Combattente87
- Kontakt:
Evo i Sarajevo na crnoj listi za transfere
-
Marokanci58
- Kontakt:
Očekivano. Ne plaćaju Čeliku rate za Telalovića.
BRATSTVO GRAČANiCA
Znaci pitarima ne dizu tri registraciona perioda. Velez se bar moze nadati da ce im ukinuti ubrzo.

Nevjerovatan je apsurd da pitare istrazuju i kaznjavaju i FIFA i UEFA, samo se nasi istrazni organi prave slijepi na njihov kriminal koji traje vec godinama.
Bice zestoka borba za opstanak izmedju Sarajeva i Veleza ove sezone. Licno, blagu prednost dajem Velezu zbog jacih politickih konekcija.

Nevjerovatan je apsurd da pitare istrazuju i kaznjavaju i FIFA i UEFA, samo se nasi istrazni organi prave slijepi na njihov kriminal koji traje vec godinama.
Bice zestoka borba za opstanak izmedju Sarajeva i Veleza ove sezone. Licno, blagu prednost dajem Velezu zbog jacih politickih konekcija.
Što bi rekli Tuzlaci, "a kada se, a kada se, opet vratimo..." 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ne znamo ni što je ban.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jun 2026, 14:39Znaci pitarima ne dizu tri registraciona perioda. Velez se bar moze nadati da ce im ukinuti ubrzo.
Nije prvi slučaj da ostaneš dužan nekome i onda ti lupe ban, Partizan npr milion puta sebe doveo u tu situaciju.
A shodno tome da je bilo turbulencija finansijskih, apsolutno otvorena mogućnost.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bana nece biti, da nam se nas Bumbaclat ne sikikra ko iatrazuje sve izmirene su sve obavezeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2026, 14:58Pa ne znamo ni što je ban.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jun 2026, 14:39Znaci pitarima ne dizu tri registraciona perioda. Velez se bar moze nadati da ce im ukinuti ubrzo.
Nije prvi slučaj da ostaneš dužan nekome i onda ti lupe ban, Partizan npr milion puta sebe doveo u tu situaciju.
A shodno tome da je bilo turbulencija finansijskih, apsolutno otvorena mogućnost.
Bogme ako tulipane ne isplatite vama sljeduje puno veći belaj. Šta bi s onih 400.000 menadžerske provizije? Pitam za jarana.
Velezu i Slogi ce podici kad izmire obaveze, dok za vas to ne pise. Danas su vam ljudi podigli zabranu na tri registraciona perioda.guadalupe je napisao/la: ↑16 jun 2026, 15:09Bana nece biti, da nam se nas Bumbaclat ne sikikra ko iatrazuje sve izmirene su sve obavezeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2026, 14:58Pa ne znamo ni što je ban.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jun 2026, 14:39Znaci pitarima ne dizu tri registraciona perioda. Velez se bar moze nadati da ce im ukinuti ubrzo.
A shodno tome da je bilo turbulencija finansijskih, apsolutno otvorena mogućnost.![]()
Na tvoju zalost nece biti tako.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jun 2026, 15:12Velezu i Slogi ce podici kad izmire obaveze, dok za vas to ne pise. Danas su vam ljudi podigli zabranu na tri registraciona perioda.guadalupe je napisao/la: ↑16 jun 2026, 15:09Bana nece biti, da nam se nas Bumbaclat ne sikikra ko iatrazuje sve izmirene su sve obavezeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2026, 14:58
Pa ne znamo ni što je ban.
A shodno tome da je bilo turbulencija finansijskih, apsolutno otvorena mogućnost.![]()
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Ti moraš jednu stvar shvatiti da bio ovaj ban ili nebio, Sarajevo se nije i nikada neće boriti za opstanak.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jun 2026, 14:39Znaci pitarima ne dizu tri registraciona perioda. Velez se bar moze nadati da ce im ukinuti ubrzo.
MI nismo vi, i ne daj Bože da ikad budemo, upamti
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Apsurd je da vi jos niste ugaseni. Nema ovdje pravne drzave.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

.png)