FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam cemu panika i veci klubovi od nas su imali zabranu pa im ukinuta.
Borac fasovo Levski hahahhaha
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa ima li ikakve blamaze a da je nismo dozivjeli sa Mirvicem na celu kluba?!
Barem cemo se okrenuti Akademiji. Ovako se dovede sumnji igraci za pola sezone ili sezonu, placaju se odstete a nista od njih.
Bez panike, vec rijesen problem oko transfera, ima par hefti.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- BegovicRamiz
- Kontakt:
bolji bi rezultati bili da nam aktiviraju ovu kaznu
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ako je riješeno objaviš demant na zvaničnoj. Po mogućnosti čovjekovom rukom pisan, bez chatgpt. Ovako daješ povoda da ti se hipotekarna družba izdrkava po klubu.
Koga boli qrac šta pišu navijači Vase Crnog? Samo vas ovdje na forumu.
Radi se o zaštiti kluba i njegovih navijača. ali to ne možemo očekivati od našeg kluba.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Partizan je u decembru popušio istu kaznu i brzo su je riješili, samo što su oni znali zbog ćega tj. koga su kažnjeni, mi sad ne znamo.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Mirvic maestro za unistavanje kluba
Ni prvi ni zadnji klub u Evropi, koji se suočio sa ovom kaznom, to se riješi bez problema.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Jedva docekali dusmani da kenjaju. Objasnjeno u cemu je problem i oni opet pisu gluposti o Mirvicu
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ne radi se o tome. Radi se o zaštiti imena kluba. Nema potrebe da ti po regionalnim portalima provlače ime kluba ako je već sve riješeno. Pa i ako nije, izađi u javnost i kaži zbog čega je nastao problem da znamo u kakvim smo ****. Svi diplome i završene škole iz marketinga, žurnalistike, qurca, palca, a niko izgleda blage veze o odnosima s javnošću. Nije ovo prvi put da nam se zbog nezainteresovanosti ljudi zaduženih za rješavanje tih problema pravi veća šteta nego što stvarno jest
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Narod se u ovoj državi sprda sa svim i svačim (osim sa nekim tragedijama - mada i tu imaš bolesnika raznih). Ne znam zašto si odjednom iznenađen jer portali i "narod" se "sprdaju" sa Klubom kad na bilo kakvu lošu vijest (ili lošu konotaciju) vezano za Klub oni jedva dočekaju da se naslađuju? Bila tačna ili ne.hazarder je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:49Imaš službenu stranicu stranicu FIFE imaš portale koji prenose lančano sve i onda imaš narod koji ti se sprda s klubom. Naravno da me boli qrac.
Niko od ovih portala (kvazi novinara) što su poletili da objave članak nije kontaktirao Klub da prvo malo istraže šta kako zbog čega - bitno je samo objaviti senzaciju i dobiti klikove. Bitno je i ovdje pljuvati Klub (uposlenike) a bez da imamo ikakve informacije o čemu se tačno radi?
Pa nama dušmani ni ne trebaju, iskreno.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 16 jun 2026, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvo ba sprdanje? Gdje ti živiš?hazarder je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:49Imaš službenu stranicu stranicu FIFE imaš portale koji prenose lančano sve i onda imaš narod koji ti se sprda s klubom. Naravno da me boli qrac.
Pa, nema elitnog evropskog kluba koji se nije našao pod nekim sankcijama ili zabranama Uefe. Daleko od toga da je to nešto pohvalno ili nešto čemu treba težiti, ali čuj sprdnja zbog toga. To je kao i realni život, tvoj, moj ili nekog desetog, ne uradiš nešto po propisu i na vrijeme i za to snosiš posljedice. Ako je dugovanje igraču ili klubu, suspenzija se ukida čim izmiriš obaveze.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
.png)