Vi imate samo jedan sport i taj jedan ne funkcionise kako treba
Jedino sto imate trenutno vise od nas je kamp, ali ni to nece dugo trajati, jer cemo ga imati uskoro i mi
Nas kamp ce biti puno moderniji i veci od vaseg
E daleko ste dogurali čim boks i karate pominješ,prebacite kojeg košarkaša svakako nemate fudbalera i bolji su od trenutnih panjevaNoDi80 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:31Daleko smo mi iznad vas fudbal, kosarka, rukomet, odbojka, karate, boks, judo, streljastvo, hrvanje… u svemu smo prvaci Jugoslavije i BiH, a abd i futsal premijer ligu BiH cemo osvojiti
Jedino sto imate trenutno vise od nas je kamp, ali ni to nece dugo trajati, jer cemo ga imati uskoro i mi
Ide B tim u kantonalnu ligu, a vas vec ugasen zbog nedostatka finansijaAnex je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:34E daleko ste dogurali čim boks i karate pominješ,prebacite kojeg košarkaša svakako nemate fudbalera i bolji su od trenutnih panjevaNoDi80 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:31Daleko smo mi iznad vas fudbal, kosarka, rukomet, odbojka, karate, boks, judo, streljastvo, hrvanje… u svemu smo prvaci Jugoslavije i BiH, a abd i futsal premijer ligu BiH cemo osvojiti
Anex je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:34E daleko ste dogurali čim boks i karate pominješ,prebacite kojeg košarkaša svakako nemate fudbalera i bolji su od trenutnih panjevaNoDi80 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:31Daleko smo mi iznad vas fudbal, kosarka, rukomet, odbojka, karate, boks, judo, streljastvo, hrvanje… u svemu smo prvaci Jugoslavije i BiH, a abd i futsal premijer ligu BiH cemo osvojiti
Kako ste krenuli imat ćete dva fudbalska kluba u kantonalnojNoDi80 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:36Ide B tim u kantonalnu ligu, a vas vec ugasen zbog nedostatka finansijaAnex je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:34E daleko ste dogurali čim boks i karate pominješ,prebacite kojeg košarkaša svakako nemate fudbalera i bolji su od trenutnih panjevaNoDi80 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:31Daleko smo mi iznad vas fudbal, kosarka, rukomet, odbojka, karate, boks, judo, streljastvo, hrvanje… u svemu smo prvaci Jugoslavije i BiH, a abd i futsal premijer ligu BiH cemo osvojiti
Svaki dan se sirimo![]()
Trening kap i akademija
Prodali bi da imate koga, morali ste u21 igraca dovesti iz Celika, jer vam je akademija u stangnaciji
Šta se to promijenilo od objavljivanja da ste od danas zvanično suspendovani? To što je neki Mirvićev debil rekao novinaru ma ništa, napiši riješeno sve?
Čuj u stagnaciji, pioniri i kadeti prvaci a juniori drugi i vaše karali neki dan u finalu kupa,baš si obolio
Bolje ikako nego kao neki nikakoAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:44Nekad kvartalno, sad kovertno plaćanje.
Divovski.
Promijenilo se to da je sve riješeno i da je dokumentacija dostavljena, znači za nekoliko dana ga pušite i vi i novinari.Marokanci58 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:45Šta se to promijenilo od objavljivanja da ste od danas zvanično suspendovani? To što je neki Mirvićev debil rekao novinaru ma ništa, napiši riješeno sve?
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Nebeski, nedimmmm1337 i 14 gostiju.