Nije stvar u tome,pjesma je odlicna,ali svi znamo kako to ide,te da tesko mozemo pobijediti.anonymousHD je napisao/la:Na kladionicama smo na 7. mestu. Ali gledam komentare na youtube, kojih ima baš puno i svi govore da treba da pobjedimo, da je pesma prejaka, glas predivan. Vidjet' ćemo! Mislim da imamo dobre šanse, pesma nam je odlična, pevač nema ga boljeg!
DINO FTW!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Chat
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma znam ja to sve, ali opet lepo se nadat'. 
- neutralan__
- Kontakt:
Naravno,ja se nadam pobjedi,kao i svi mi.Ja bih bio prezadovoljan i da ponovi uspjeh Harija Varesanovica ili da bude medju prvih 5.Opet nista nije nemoguce,ali pobjeda tesko.Kako sam vidio na kladionicama prvi favorit je Estonija,pa Francuska,ima tu jos neko ispred nas,ne znam tacno ko.anonymousHD je napisao/la:Ma znam ja to sve, ali opet lepo se nadat'.
I svake godine imamo odličnu pjesmu,favoriti smo i na kraju ništa.anonymousHD je napisao/la:Na kladionicama smo na 7. mestu. Ali gledam komentare na youtube, kojih ima baš puno i svi govore da treba da pobjedimo, da je pesma prejaka, glas predivan. Vidjet' ćemo! Mislim da imamo dobre šanse, pesma nam je odlična, pevač nema ga boljeg!
DINO FTW!
FK Pjetlovi
Plasman medju prvih 5 bi bio fenomenalan
meni pjesma nije losa iskreno, stavise odlicna je za evrovizijske standarde, ali eto iako necu pratiti zelim svu srecu Dini i ekipi da sto bolje predstave BiH
meni pjesma nije losa iskreno, stavise odlicna je za evrovizijske standarde, ali eto iako necu pratiti zelim svu srecu Dini i ekipi da sto bolje predstave BiH
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- anonymousHD
- Kontakt:
Slažem se, top 5 odličan uspeh.neutralan__ je napisao/la:Naravno,ja se nadam pobjedi,kao i svi mi.Ja bih bio prezadovoljan i da ponovi uspjeh Harija Varesanovica ili da bude medju prvih 5.Opet nista nije nemoguce,ali pobjeda tesko.Kako sam vidio na kladionicama prvi favorit je Estonija,pa Francuska,ima tu jos neko ispred nas,ne znam tacno ko.
Evo kako kladionice to vide:
1. Francuska
2. Estonija
3. Velika Britanija, oni imaju zadobru pesmu, po meni su možda i najveći favoriti.
4. Švedska
5. Mađarska
6. Azerbejđan
7. BIH
Jbt kontam sad nešto.Ona tema šta mislite o osobi iznad sebe nema logike šta kad se promjeni stranica 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pjesma je dobra, samo je treba dosta puta poslusati, vjerujem da cemo pobjediti ove godine, imamo sve sto nam treab za pobjedu, pjesma fina, umjerena, onako taman, ostaje da vidimo, kas doći u BiH, da zajedno gledamoGoalgetter je napisao/la:@Quaresma
Pjesma nije losa, ali ne vjerujem da cemo uspjeti osvojiti prvo mjesto. Medju prvih 5 da budemo, ja bi bio zadovoljan. Onaj Gay iz Svedske ce pobjediti, 100%
ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama
ko voli eurosong, voli i fekalije!
nema potpisa
K'o i svake godine u samom vrhu.Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
FK Pjetlovi
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Ma kakvi,nemamo najvise sansi.Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
- skyisthelimit
ovde nije rijec o eurosongu nego o BiH, i ja kazem j*bo to, ali ipak gdje je god BiH sve najbolje onda
15.10 - 15.06 ...
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Eurosong je komsijsko takmicenje
Isto kao sto bi mahala za mahalu za izbor najbolje mahale u gradu glasala

Isto kao sto bi mahala za mahalu za izbor najbolje mahale u gradu glasala
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Ma kakvi bilo bi nek komšiji crkne kravaJimmy from the hood je napisao/la:Eurosong je komsijsko takmicenje![]()
![]()
Isto kao sto bi mahala za mahalu za izbor najbolje mahale u gradu glasala![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nacin bodovanja ti sam kazuje da je to jedna obicna evropska korida, a nashi tu svake godine spiskaju pola miliona maraka
kako su samo talijani pametni, ne pomisljaju da su dio te glupe parade
nema potpisa
- skyisthelimit
Admir_Sa je napisao/la:nacin bodovanja ti sam kazuje da je to jedna obicna evropska korida, a nashi tu svake godine spiskaju pola miliona maraka![]()
od ove godine jesu
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 06 maj 2011, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
E - song ne gledam ali otprilike uvijek kad god mogu prebacim na tv-u iza 23h da pratim listing kako je koja zemlja glasala .Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja sam siguran da ćemo biti u TOP 5. 
Meni je baš Eurosong zanimljiv.
Meni je baš Eurosong zanimljiv.
You'll never walk alone.
Kad je uopšte taj Euroglupsong.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, L-Train i 11 gostiju.