ZELJO DO GROBA je napisao/la:geronimo je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:@juventus
ciri niko nista ne moze iz razloga sto mu na stadionu svi skandiraju, sto ga smatraju majstorom i legendom, a ne znaju da on nije ni majstor, a najmanje legnda i da on mrzi u najmanju ruku Bosnu...
e sad kad ti napises nesto protiv njega u novinama ili nekom drugom mediju odma te narod razapne i misle da si kreten, da su novine debliks ili nestoslicno...a normlano svako ima svoje novine koje ga podrzavaju i akd neko pokusa da ga razapne, njegove novine odma razapnu tog (koga je pokuso da razapne) i sta taj tim postize...nista..smo je na gubitku sto pokusava narodu da otvoti oci...najbolji primjer ti je Mesa Bazdarevic...
Sta si ti sad sa ovim htjeo reci? OmG

, papagaj broj dva
Po tvome svi oni na stadionu su tukmaci a ti ga procitao i u biti znas kakav je Ciro. Znamo bolan i mi neke stvari, ali ne moramo to ponavljati u 1000 postova

, zar ne vidis da si presao u dosadu!
Mali savjet takticaru: Mrdni malo to dupe sa udobne fotelje, puno si se uzivio.

pa jarane ocito da su vecina bili takmaci, odnosno oni koji podrzavaju ciru...
jer znati sve ovo i podrzavati ga...to mi je stvarno neobjasnjivo...al svak ima svoje...dace Bog da i vi jednom progledate...
Haos
Zeljo, ba, procitaj sta ti je covjek rekao
Cova kaze tukmaci a ti takmaci pa to prevodis kao oni koji podrzavaju
Cova ti je rekao da su, po tvome, svi na stadionu budale koje nist´ ne kontaju, a ti kao neki Cvajstajn koji je razotkrio Cirexa
Svi znamo da je Ciro premazan svim bojama, narodni manipulator.., pa me zanima da upravo ti nisi Ciro?

Konstantnim blacenjem Ciroslava pokusavas izazvati kontra-efekat, tj. da ga i ono malo kriticara zavoli
Uspio si, ev´ ja sam zavolio ciru
Ciro majstore, Ciro majstore