K'o i svake godine u samom vrhu.Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
ko voli eurosong, voli i fekalije!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
FK Pjetlovi
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Ma kakvi,nemamo najvise sansi.Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- skyisthelimit
ovde nije rijec o eurosongu nego o BiH, i ja kazem j*bo to, ali ipak gdje je god BiH sve najbolje onda
15.10 - 15.06 ...
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Eurosong je komsijsko takmicenje
Isto kao sto bi mahala za mahalu za izbor najbolje mahale u gradu glasala

Isto kao sto bi mahala za mahalu za izbor najbolje mahale u gradu glasala
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Ma kakvi bilo bi nek komšiji crkne kravaJimmy from the hood je napisao/la:Eurosong je komsijsko takmicenje![]()
![]()
Isto kao sto bi mahala za mahalu za izbor najbolje mahale u gradu glasala![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nacin bodovanja ti sam kazuje da je to jedna obicna evropska korida, a nashi tu svake godine spiskaju pola miliona maraka
kako su samo talijani pametni, ne pomisljaju da su dio te glupe parade
nema potpisa
- skyisthelimit
Admir_Sa je napisao/la:nacin bodovanja ti sam kazuje da je to jedna obicna evropska korida, a nashi tu svake godine spiskaju pola miliona maraka![]()
od ove godine jesu
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 06 maj 2011, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
E - song ne gledam ali otprilike uvijek kad god mogu prebacim na tv-u iza 23h da pratim listing kako je koja zemlja glasala .Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja sam siguran da ćemo biti u TOP 5. 
Meni je baš Eurosong zanimljiv.
Meni je baš Eurosong zanimljiv.
You'll never walk alone.
Kad je uopšte taj Euroglupsong.
i svaki put sve isto ?dr.van nostrand je napisao/la:E - song ne gledam ali otprilike uvijek kad god mogu prebacim na tv-u iza 23h da pratim listing kako je koja zemlja glasala .Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama![]()
![]()
ja se slazem sa admirom... eurosong je sran.je
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
fakat mi nije jasno sto su se Italijani vratili na Eurosong
sto ce im to kad imaju San Remo
sto ce im to kad imaju San Remo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- VolimLiverpool
- Kontakt:
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Al fakat, sve stojiVolimLiverpool je napisao/la:Meni fakat nije jasno što većina vas misli da je Eurosong s*anje.
komsije glasaju za komsije i to
ali koliko samo love donese, nevjerovatno
vjerovatno ovi koji su dozivjeli Olimpijske igre znaju kako je kada stranci navale
Jimmy from the hood je lud.
i ja samo prebacim da gledam ono glasanje
saberi sve te eurosongove unazad 10 godina i ako smo 10 poena ukupno do sada dobili od islanda, latvije, litvanije, kipra, rusije, estonije, izraela..... ebite me odma
cuj talijani se prijavili, poglupili i oni izgleda
saberi sve te eurosongove unazad 10 godina i ako smo 10 poena ukupno do sada dobili od islanda, latvije, litvanije, kipra, rusije, estonije, izraela..... ebite me odma
cuj talijani se prijavili, poglupili i oni izgleda
nema potpisa
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
komsijsko takmicenje
srbija, rusija, norveska, njemacka, sve su to susjedne zemlje
pa yebem ga ja, ne volim ni je eurosong toliko, al fino je pogledati, ne mozes sad ocekivati da poslusas jednu pjesmu, i ocekivati da je predobra
srbija, rusija, norveska, njemacka, sve su to susjedne zemlje
pa yebem ga ja, ne volim ni je eurosong toliko, al fino je pogledati, ne mozes sad ocekivati da poslusas jednu pjesmu, i ocekivati da je predobra
U teskoj konkurenciji Djokovic-Ferrer i Maccabi - Real, zab'o sam poslednjih 20 minuta "Valter brani Sarajevo" na HRT-u i bilo je prejako, kao i svaki put. 
kad nas je predstavljala Regina, objavljeno je da je nasa ekipa Eurosonga u Moskvi potrosila cini mi se 20 000 maraka (ili eura, ne sjecam se)
lose im je bilo bas
lose im je bilo bas
Call the coroner!
ja je ne volim jer ne slusam tu vrstu muzike prije svega a misljenja sam i da je to vise politicki nego muzicki festival.VolimLiverpool je napisao/la:Meni fakat nije jasno što većina vas misli da je Eurosong s*anje.
quaresma ti si nesto pogresno skontao nije niko rekao da pobjeđuju uvijek komsije nego da postoje ti blokovi zemalja koje izmjenjuju međusobno glasove... npr ako norveska ima bolju pjesmu ide od svih skandinavaca po 12... ako rusija ima dobru pjesmu idu 12ke od bivsih sovjetskih republika itd... ista stvar je i sa balkanom.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 6 gostiju.