18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Blueforce21
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Ja čak razmišljam ne bi bilo loše igrati 3-5-2 sa Dedićem i Memićem kao WB, Katić, Muharemović i Kolašinac stoperi, Šunjić, Tahirović i Mahmić u vezi, i dva špica ko god, jer očigledno ta formacija nimalo ne leži Švicarcima
- Beduin
- Kontakt:
Ne razmisljaj vise, Allaha ti.Blueforce21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 07:55Ja čak razmišljam ne bi bilo loše igrati 3-5-2 sa Dedićem i Memićem kao WB, Katić, Muharemović i Kolašinac stoperi, Šunjić, Tahirović i Mahmić u vezi, i dva špica ko god, jer očigledno ta formacija nimalo ne leži Švicarcima
Sa tkm formacijom smo uzasno igrali, zato smo i presli na ovu postojeci. A i totalno mijenjati formaciju u po nicega na velikom turniru, ne ide to tako druze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Po trenutnom igrackom Kadru i kvalitetu sigurno idealna formacija, ali to je toliko teško za uigrati i ne mislim da smo sposobni to sad izvesti.Blueforce21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 07:55Ja čak razmišljam ne bi bilo loše igrati 3-5-2 sa Dedićem i Memićem kao WB, Katić, Muharemović i Kolašinac stoperi, Šunjić, Tahirović i Mahmić u vezi, i dva špica ko god, jer očigledno ta formacija nimalo ne leži Švicarcima
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Dajte ba ljudi kako vam se da srat više...Blueforce21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 07:55Ja čak razmišljam ne bi bilo loše igrati 3-5-2 sa Dedićem i Memićem kao WB, Katić, Muharemović i Kolašinac stoperi, Šunjić, Tahirović i Mahmić u vezi, i dva špica ko god, jer očigledno ta formacija nimalo ne leži Švicarcima
Glory Glory Man United
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ako bi se kojim slucajem imalo pozitivan rezultat protiv Svice treba Katić drugi žuti da iznudi pa čak i Demirović .
Brisu se kartoni nakon grupe
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Otpisana ja opcija sa 3 pozadi. Iako mislim da je Sergej to mogao uigrati kao ultra-defanzivnu opciju i uraditi protiv Kanade. Da smo imali gustinu u sredini odbrane, ne bi ga Kanađani nikada onako dali.GG3 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 08:03Po trenutnom igrackom Kadru i kvalitetu sigurno idealna formacija, ali to je toliko teško za uigrati i ne mislim da smo sposobni to sad izvesti.Blueforce21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 07:55Ja čak razmišljam ne bi bilo loše igrati 3-5-2 sa Dedićem i Memićem kao WB, Katić, Muharemović i Kolašinac stoperi, Šunjić, Tahirović i Mahmić u vezi, i dva špica ko god, jer očigledno ta formacija nimalo ne leži Švicarcima
4-IN-A-ROW
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Ovakvi koji pišu za kartone su najglasniji kada treba pljuvati, samo dzaba spamuju na temu pa ne stigneš nešto kvalitetno pročitati
“I can hardly wait for the Bosnia game”
Rieder promises: “I’m convinced that we have a lot of quality; the team is convinced, and now we want to convince the fans as well.”
He says he already came to the press conference in a positive frame of mind, and now he wants to pass on that optimism and joy. “I can hardly wait for the game to start.”
Jedino što Sergeju ne bih oprostio je da Kerima ponovo ostavi na klupi, sve ostalo je ok, sitni detalji.
Nema logike da najboljeg ofanzivnog igrača držiš na klupi radi nekih (uglavnom neefikasnih) taktičkih zamisli.
Vidjeli smo šta ovi klinci rade na SP i da su jednostavno prevaga svojim ekipama, i mi imamo takve.
Nema logike da najboljeg ofanzivnog igrača držiš na klupi radi nekih (uglavnom neefikasnih) taktičkih zamisli.
Vidjeli smo šta ovi klinci rade na SP i da su jednostavno prevaga svojim ekipama, i mi imamo takve.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ok, stvarno nisam obraćao pažnju na to. Mislio sam da je nesto promijenjeno zbog povećanja utakmica i ekipa.
@zabogamiloga izvini Vladimire Petkovicu
Ma Sergej samo gleda da ga ne primi..tako da ce vjerovatno izvesti slican sastav kao i s Kanadom i neće ga uvodit dok ima X ili ako povedemo. A ako budemo gubili u drugom poluvremenu minimalno,uvodi ga 20 minuta prije kraja a tad su naši već crkli i nema s kim ni odigrat nesto..Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 08:41Jedino što Sergeju ne bih oprostio je da Kerima ponovo ostavi na klupi, sve ostalo je ok, sitni detalji.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Sindikat12
- Kontakt:
Kako su uglavnom neefikasni? Bili smo 10 minuta od pobjede a 1 bod nam otvara vrata knockout faze.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 08:41Jedino što Sergeju ne bih oprostio je da Kerima ponovo ostavi na klupi, sve ostalo je ok, sitni detalji.
Zar Kerimova minutaza protiv Velsa i Italije nije bila pun pogodak? I ja bih volio Kerima ispred Esmira medjutim mislim da nam je Memic potrebniji na lijevoj strani nego na desnoj zbog Seje. Tesko je ocekivati da ce nam Svicarska zabiti tri gola za 45 minuta, tako da cemo imati koristi od Kerima u drugom djelu svakako… ako rezultat bude egal do 55. ili 60. minuteonda je idealan trenutak ubaviy Kerima na izmorenu odbranu.
Imamo tri krila koja su potpuno razliciti tipovi igraca i svaki od njih nam nudi nesto… Da je Kerim CM bio bi prvi pick jer smo na tim pozicijama dosta tanki….
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sunjic i Alajbegovic 100% počinju
- Goalgetter
- Kontakt:
Svicarska je opasnija preko strane gdje su Dedic i Esmir, zato bi mozda i imala smisla izmjena da ubacimo Kerima, a Memic da ode na desnu stranu.
Zasluzio je Kerim, ja sam siguran ako starta da ce imati gol ili asistenciju protiv Svicarske.
Zasluzio je Kerim, ja sam siguran ako starta da ce imati gol ili asistenciju protiv Svicarske.
Ljudi u koliko je sati utakmica po lokalnom? U 12 ili u 15 ??
Malo me zbunjuje jer je 9 sati razlika a i Toronto bila 6.
Tako da se fakat igra u 12.
Vrucina safra.
Malo me zbunjuje jer je 9 sati razlika a i Toronto bila 6.
Tako da se fakat igra u 12.
Vrucina safra.
- Goalgetter
- Kontakt:
U 12 po lokalnom vremenu.
SoFi Stadion ima krov, tako da bi trebalo biti malo "lakse". Mislim da za razliku od nekih drugih stadiona da nije klimatiziran.
U Seattle protiv Katara zato kad budemo igrali u 12 to je otvoren stadion.
Trenutno korisnika/ca: Drum, Edbh21, FerdinandF, Google [Bot], Maverick, MiranGlasnic i 36 gostiju.