I transfermarkt javlja da ce u Hoffenheim. Sutra ce izgelda biti predstavljen. Kako pisu planiran je za prvu ekipu.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
crvenidjavol98
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ovdje piše da će biti dio prvog tima Hoffenheima, a ako zaista jeste dobar kao što se priča, nema razloga da ne bude na klupi.
Masqareda je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:11Vidim ga kao naseg najboljeg stopera za koju godinu.Sheyi je napisao/la: ↑23 avg 2025, 21:03Ima nase drzavljanstvo takodjer, poceo je karijeru kao zadnji vezni, ali ga neki trener prebacio na stopera i od tad je tu![]()
U ovom intervju je direktor 1860 Christian Werner spomenuo da su vec imali interesovanja za njeg od vecih klubova i da ne vjeruju tj. nisu sigurni koliko ce ga dugo zadrzati. Male su sanse da ostane. Davno sam ga spomenuo ovdje da je potencijal, ali nisam ocekivao ovako brz napredak, nisu ni oni sigurno. Jos se razvio fizicki.
![]()
![]()
Bruda, uvijek si znao
-
Helemnejse
- Kontakt:
Licina je valja ko eskobar drogu
Igrat ce za Hoffenhaim III u 7 ligi prema informacijama nekim. Joj glupih trollova majkoDeeWa je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:57Žao mi je što nije tražio taj Dulić makar neki klub u drugoj ligi da vidi koliko može. Ovako znači opet naredne godine u trećoj ligi u B ekipi iz donjeg dijela tabele, a ušao u 22.godinu. Morao je biti malo perspektivniji i da se okusa barem u drugoj ligi pa da vidi koliko može ili ne može.
Ja mislim da je Topalovic nas, uz Catovica bice super gledati ove momke u ligu nacija, jos srediti Licinu, Smajlovica i Hadzimujovica.
pa šta mislite, da će sad opet u 3 utakmice bit 20 novih igrača. Ovo je kostur ekipe i ova ekipa će se nadam se uigravati korz ligu nacija za kvalifikacije, teško će u budućnosti biti "upast ili ispast" sa spiska. Eventualno 1-2 igrača da se budu rotirala, uglavnom je to to. Nećeš sad za svaku utakmicu pravit kompet novu ekipu. Nego imaš standardnih početnih 11 i 5-6 izmjena, eventualno bi mogli ispast Mujakić, Baždar a da uđe neko ko će bit u formi u tom trenutku.
naravno da ce 'upast' svako ko zasluzi i pokaze da je bolji od onog ko je vec tu.Blizzard je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:11pa šta mislite, da će sad opet u 3 utakmice bit 20 novih igrača. Ovo je kostur ekipe i ova ekipa će se nadam se uigravati korz ligu nacija za kvalifikacije, teško će u budućnosti biti "upast ili ispast" sa spiska. Eventualno 1-2 igrača da se budu rotirala, uglavnom je to to. Nećeš sad za svaku utakmicu pravit kompet novu ekipu. Nego imaš standardnih početnih 11 i 5-6 izmjena, eventualno bi mogli ispast Mujakić, Baždar a da uđe neko ko će bit u formi u tom trenutku.
Nismo mi brazil da karikiram ignorisemo npr catovica u ligi 5 jer nam igra basic po zaslugama iz astane.
Pored kvaliteta, sada je ocito da se gleda i ko 'zeli'..ako se taj isti catovic ili neko drugi bude neckao, ova ekipa ga nece moliti sigurno.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Zasto ljudi misle da ce se probavati u ligi nacija nesta, pun gas moze se bazar osigurati ako nista.
Eto treba neki dritas biti guran sa 16 godina u bitnom takmicenju.
Daj sandzokana bundesligasa, **** dritase
je li vi zaista mislite da u ovoj grupi možeš bit prvi?Helemnejse je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:25Zasto ljudi misle da ce se probavati u ligi nacija nesta, pun gas moze se bazar osigurati ako nista.
Zasto da ne? Da je pravde, Svedska ne bi vidjela SP. Kosovo ih trehnulo 2 puta. Pri tome im je na SP golman Tunisa 2 gola poklonio. Rumuni stare musterije. Poljska nezgodna, ali nismo bez sansi. Uglavnom, moze se zaganjati ako nista drugo mjesto.Blizzard je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:47je li vi zaista mislite da u ovoj grupi možeš bit prvi?Helemnejse je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:25Zasto ljudi misle da ce se probavati u ligi nacija nesta, pun gas moze se bazar osigurati ako nista.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- marlostanf1eld
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kad imas pare, izgled nije bitan. Dovoljan ti je primjer ovaj ljepotan, trebe 10/10 lude su za njim, a izgleda ko vanbracni sin Izeta Ramovica Gringa.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja ocekujem 7-8 novih igraca do pocetka kvalifikacija za Euro
, sta ce bit Sandza u ekipi, zgadit ce repku finoj graCkoj raji
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pejčinović, Topalović, Ćatović, Ličina, Hadžimujović, Busuladžić, Smajlović svi trebaju biti u opticaju, pod uslovom da žele igrati i imaju papire. To je onako prvi ešalon.
Ja sam prije prvenstva govorio da je besmisleno nastojati ih sve potrpati u avion za Ameriku i to je jasno, ali Liga nacija je novi početak i mora se iskoristiti za probanje i promociju novih igrača, taman na dnu grupe završili. Svakako je ekipa koju imamo limitirana i moraju se tražiti dodatna rješenja za podizanje kvaliteta. Prilično sam siguran da bez novih, kvalitetnih dodataka, neće biti na nivou da ode na Evropsko prvenstvo bez da neko od ovih gore pobrojanih iskoči i da svoj doprinos. Prvenstveno veznjaci.
Ja sam prije prvenstva govorio da je besmisleno nastojati ih sve potrpati u avion za Ameriku i to je jasno, ali Liga nacija je novi početak i mora se iskoristiti za probanje i promociju novih igrača, taman na dnu grupe završili. Svakako je ekipa koju imamo limitirana i moraju se tražiti dodatna rješenja za podizanje kvaliteta. Prilično sam siguran da bez novih, kvalitetnih dodataka, neće biti na nivou da ode na Evropsko prvenstvo bez da neko od ovih gore pobrojanih iskoči i da svoj doprinos. Prvenstveno veznjaci.
Slazem se, svakako mislim da jedini sa ove liste koji bi 100% zavrsio u avionu je Pejcinovic. Pored ovih najbrojanih jos bi izdvojio Matea Biondica napadaca iz Union SG-a u Belgiji i Kenana Bilalovica koji igra u Aberdeenu, po prirodi je lijevo krilo i dobili bi na sirini.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 jun 2026, 12:18Pejčinović, Topalović, Ćatović, Ličina, Hadžimujović, Busuladžić, Smajlović svi trebaju biti u opticaju, pod uslovom da žele igrati i imaju papire. To je onako prvi ešalon.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pejčinović je već koliko toliko dokazan igrač i sve miriše da je materijal za reprezentaciju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 jun 2026, 12:18Pejčinović, Topalović, Ćatović, Ličina, Hadžimujović, Busuladžić, Smajlović svi trebaju biti u opticaju, pod uslovom da žele igrati i imaju papire. To je onako prvi ešalon.
Topalović,Ćatović,Ličina- još uvijek ne igraju seniorski fudbal.
Hadžimujović,Busuladžić,Smajlović- nagovještavaju potencijal,ali još uvijek veliki upitnici.
Nerealno je očekivati i da se svi odluče da igraju za BiH.
Nama liga nacija može biti itekako važna.
do prije dvije godine te nabijao Luxemburg a ti sad planiraš bit prvi u grupi sa Švedskom, Poljskom i Rumunijom.DamirT je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:50Zasto da ne? Da je pravde, Svedska ne bi vidjela SP. Kosovo ih trehnulo 2 puta. Pri tome im je na SP golman Tunisa 2 gola poklonio. Rumuni stare musterije. Poljska nezgodna, ali nismo bez sansi. Uglavnom, moze se zaganjati ako nista drugo mjesto.Blizzard je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:47je li vi zaista mislite da u ovoj grupi možeš bit prvi?Helemnejse je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:25Zasto ljudi misle da ce se probavati u ligi nacija nesta, pun gas moze se bazar osigurati ako nista.
Za mene je uspjeh da ne budemo zadnji i da se ekipa pripremi za kvalifikacije.
To što je Švedska pala u jednim, kvalifikacijama je iznimka a ne pravilo. Ljudi su redovni učesnici prvenstava, imaju 4-5 igrača iz EPL, zastrašujući napad. Poljska isto tako, plus to su ekipe koje igraju na tempo što mi ne volimo nikako. Ako ti se DŽeko oprosti i to će bit veliki hendikep za ekipu, plus većinu utakmica nećeš moći računati na Kolašinca (i on se možda oprosti), znači realno ti trebai lijevi bek, plus će vjerovatno se promjeniti i postavka preći će se na 4-2-3-1 sa Demirovićem ko špicem i iza Alajbegović - Mahmić - Bajraktarević (memić). Sve to treba da se uigra, tako da sve što se napravi dobro je
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Diadora, Drum, Halix131, rishovski, rossonero85, Scholl, Sport90, visarionovich i 71 gost.