18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Kerim mora dobiti više minuta, da je ne znam kakav protivnik pred nama.
EDIT: Temu treba prebaciti u World Cup podforum.
Katar je igrao jako lošu odbranu, zato i jeste Švicarska imala toliko šansi. Protiv nas im neće bit ni blizu lako.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:34Ono što nisam siguran je kako ćemo u defanzivi izgledati, tj. da li možemo održati isti nivo. Švicarska je protiv Katara stvorila dovoljno dobrih šansi za komotnu pobjedu. Ako ih stvore približno protiv nas, neće biti dobro, jer bojim se da ne mogu ponoviti onako loš dan u smislu realizacije tih šansi.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Zar stvarno mislis da nas je sreca dovela na SP i da nas jos uvijek drzi? To mi je bas cudno razmisljanje…..Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:22Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:01Kako su uglavnom neefikasni? Bili smo 10 minuta od pobjede a 1 bod nam otvara vrata knockout faze.
Zar Kerimova minutaza protiv Velsa i Italije nije bila pun pogodak?
Pazi, jednom će svanuti dan kad će protivniku ući sve ono što su promašili Vels, Italija i Kanada, izbroj samo prečke i stative iz te tri utakmice i biće dovoljno.
Kerimova minutaža u tim utakmicama bi bila nebitna da je Vasilj primio ono što je realno trebao primiti.![]()
Protiv Velsa smo svjesno prepustili inicijativu… Gol su zabili nakon nase greske, broj sansi je bio tu negdje, Demirovic je sam fulio 2/3 zicera... Tesko da je iko neutralan rekao da je prolaz bio nezasluzen.
Protiv Italije je bilo sve samo ne sreca….
Protiv Kanade smo se previse povukli, ali SP nosi ogroman pritisak itd…. Malo smo se bojali rizika… Opet je Demirovic imao sansu da rijesi utakmicu... X je bio realan.
Imam osjecaj da bi neki radije gledali da dominiramo posjedom stavaramo sanse pa izgubimo, nego da igramo ”dosadno” i uzimamo bodove. Rezultat je najbitniji
Nigdje ja nisam napisao da nas je sreća dovela na SP, ali nam je itekako pomogla, što je svakako normalno u fudbalu.Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:47Zar stvarno mislis da nas je sreca dovela na SP i da nas jos uvijek drzi? To mi je bas cudno razmisljanje…..
Imali su bas malo igraca u kaznenom, ni jedan ubacaj nije bio opasan po igri glavom.viKK je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:44Katar je igrao jako lošu odbranu, zato i jeste Švicarska imala toliko šansi. Protiv nas im neće bit ni blizu lako.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:34Ono što nisam siguran je kako ćemo u defanzivi izgledati, tj. da li možemo održati isti nivo. Švicarska je protiv Katara stvorila dovoljno dobrih šansi za komotnu pobjedu. Ako ih stvore približno protiv nas, neće biti dobro, jer bojim se da ne mogu ponoviti onako loš dan u smislu realizacije tih šansi.
Jedina opasnost je da im prodje jedna kombinatorika pa poentiraju. Bojim se da ce bekovi i krila morati biti na vrhunskom zadatku.
Ja se nadam golu ali mislim da cemo defanzivno biti na nivou.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:34Prilično sam siguran da ćemo mi i Švicarcima zabit barem jedan gol. Ono što nisam siguran je kako ćemo u defanzivi izgledati, tj. da li možemo održati isti nivo. Švicarska je protiv Katara stvorila dovoljno dobrih šansi za komotnu pobjedu. Ako ih stvore približno protiv nas, neće biti dobro, jer bojim se da ne mogu ponoviti onako loš dan u smislu realizacije tih šansi.
Kerim mora dobiti više minuta, da je ne znam kakav protivnik pred nama.
EDIT: Temu treba prebaciti u World Cup podforum.
Prema naprijed smo sterilni, anemicni i ne vidim nacin osim prekida kako mozemo zabiti.
Nama je fokus na utakmici sa Katarom gdje bi nam pobjeda donijela prolaz dalje. Ovdje sta god uredimo osim poraza je odlično.
Drzati nulu sto vise i probati na kontre.
Moze li Kerim igrati na 10?
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Druga strana medalje:Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:49Nigdje ja nisam napisao da nas je sreća dovela na SP, ali nam je itekako pomogla, što je svakako normalno u fudbalu.Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:47Zar stvarno mislis da nas je sreca dovela na SP i da nas jos uvijek drzi? To mi je bas cudno razmisljanje…..
Vels i Italije jedine golove dali zbog neforsiranih gresaka Vasilja, doslovno ogromnu srecu imali da postignu te golove
Protiv Kanade Demirovic je imao sta je imao i promasio
Itekako nam je pomogla sreca, slazem se. Samo jedna vrlo bitna napomena, itekako je pomogla i nasim protivnicima.
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije nas striktno sreca dovela, ali ko kaze da nas sreca nije mazila, sam sebe laze.Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:47
Zar stvarno mislis da nas je sreca dovela na SP i da nas jos uvijek drzi? To mi je bas cudno razmisljanje…..
Protiv Velsa smo svjesno prepustili inicijativu… Gol su zabili nakon nase greske, broj sansi je bio tu negdje, Demirovic je sam fulio 2/3 zicera... Tesko da je iko neutralan rekao da je prolaz bio nezasluzen.
Pa Vels je zabio gol i pogodio okvir gola dva puta dok mi jos nismo nijednu ozbiljnu sansu za gol ostvarili.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Taj faktor srece ulazi u racunicu zbog pozrtvovanosti nasih igraca. Mozda u trenutku suta su protivnici bili zatvoreni, ili su pod pritiskom primili neki pas, ili su zbog tempa bile umorne noge.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:56Nije nas striktno sreca dovela, ali ko kaze da nas sreca nije mazila, sam sebe laze.Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:47
Zar stvarno mislis da nas je sreca dovela na SP i da nas jos uvijek drzi? To mi je bas cudno razmisljanje…..
Pa Vels je zabio gol i pogodio okvir gola dva puta dok mi jos nismo nijednu ozbiljnu sansu za gol ostvarili.
Nikada protivnici nisu imali laganicu, izglednu priliku da je ubace u prazan gol i nekim cudom promase. Sto bi se reklo, ekipa pod Barbom svoje srece zasluzi.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Da li je sreća izbacivanje lopte Kolašinca sa gol linije?Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:49Nigdje ja nisam napisao da nas je sreća dovela na SP, ali nam je itekako pomogla, što je svakako normalno u fudbalu.Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:47Zar stvarno mislis da nas je sreca dovela na SP i da nas jos uvijek drzi? To mi je bas cudno razmisljanje…..
- Goalgetter
- Kontakt:
Prosli smo 10 puta gora vremena u reprezentaciji, i licno sretan i zahvalan sam za ovo, sto ne znaci da ne trebas na neke stvari kriticki gledati/prokomentarisati na forumu. Kako god proslo SP, za mene strucni stab i Spaha imaju 100% podrsku, i to se ne mjenja.
Pa kad se ta sreća predstavi kao jedini faktor koji je releventan za naš plasman i dobre rezultate, onda to nije više bezveze priča.
A naravno da se na kraju gleda samo rezultat, svi je imaju, neko manje, neko više.. a treba je Bgm i zaslužiti.
Da bi se otplatila za sve nepravde, minimum trebamo doci do polufinala.
Francuska penal nigdje veze, Nigerija, Spanija gdje se igralo dok nisu gol dali, a vjerovatno bi jos igrali da nisu. Nastavi niz...
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Goalgetter je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:04U pravu je @virtu4l, imali smo srece u nekim stvarima, sto ne znaci da je nismo zasluzili.
Prosli smo 10 puta gora vremena u reprezentaciji, i licno sretan i zahvalan sam za ovo, sto ne znaci da ne trebas na neke stvari kriticki gledati/prokomentarisati na forumu. Kako god proslo SP, za mene strucni stab i Spaha imaju 100% podrsku, i to se ne mjenja.
Ma ne mogu oni da shvate poentu, a ona je da moramo mnogo bolje i da napokon moramo početi igrati utakmice sa jasnim planom gdje se nešto pitamo.
Napokon nam se sve vratilo, i Francuska i Nigerija i Sjeverna Irska, Španija, itd, itd.
Svaki od ovih protivnika je po mjeri i sigurno da možemo biti mnogo bolji.
Gol spanca na Kosevu za 1:2. Gol kakav nikad vise ni na igrici nije postigao, precka i stativa u Portugalu na prvoj utakmici prvog baraza, pa i ona Grcka po kisi na Kosevu...
Ali slazem se s Virtualom, moramo biti bolji, a ako Bog da i bicemo...vrijeme je pred ovim momcima.
Jbg kad si baksuz bolje ti se odmah roknuti
Protiv Italije se nismo pitali?Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:09Goalgetter je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:04U pravu je @virtu4l, imali smo srece u nekim stvarima, sto ne znaci da je nismo zasluzili.
Ma ne mogu oni da shvate poentu, a ona je da moramo mnogo bolje i da napokon moramo početi igrati utakmice sa jasnim planom gdje se nešto pitamo.
Napokon nam se sve vratilo, i Francuska i Nigerija i Sjeverna Irska, Španija, itd, itd.
Svaki od ovih protivnika je po mjeri i sigurno da možemo biti mnogo bolji.
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, Atlanta, Beduin, Bordo10, Brazzzoo123, COYGBiH, Cwirek, Drape, farenhajt, feniksptica, GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, husrefbeg, JayCatwright, karajlo, kenanktkt, kouadio, Lavcina, legendarnadruga, MokraKifla, Napapijri, nebeskasila, Obdunsmen, omanovski, ovisnik, prijeratni mangup, prisonbreak, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, soccerfan, TefalTava, TETRAPAK, VensanKasel, Wolffire, Zgemboo89 i 359 gostiju.