bio je dobar i 2006. protiv engleske kad je iscenirao crvendac timskom kolegi runiju19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:25Ronaldo je na SP odigrao samo jednu dobru utakmicu, kad je zabio hat trick protiv Spanije 2018.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ovi sto osporavaju crveni za Mesija sinoc
Da Bog da vam na terminu ovako ljudi gazili po nogama, ako uopste igrate fudbal
Ako ne, onda vasim najdrazim
Da Bog da vam na terminu ovako ljudi gazili po nogama, ako uopste igrate fudbal
Ako ne, onda vasim najdrazim
U mene djed igra, reci cu mu da se pripazi tvojih kletvi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Wilshere10
- Kontakt:
Sretno veceras nasoj bratskoj drzavi, Engleskoj. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Džanković večeras negdje u kutu svoje sobe uzima mikrofon i za svoju dušu svršava na polušanse Hrvatske
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sretno braci susedima. Gazite engleze i do medalje ponovo!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Al nevjerovatno kakav se fudbal igra citav turnir. Isto ko da im je neko naredio da ne smiju igrati kao arsenal. Osim barbi naravno 
Sasrat ce se ko i arsenal u LP
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Treba biti realan i reći da je Messi najbolji igrač na svijetu tu nema rasprave ali isto tako treba biti realan i reći da je ono cist crveni karton,samo budala ili Messi fanboy ce reci suprotno.
Sretno komšijama veceras mada Engleska je tu favorit 100% i bod ce im biti kao kuća.
Sretno komšijama veceras mada Engleska je tu favorit 100% i bod ce im biti kao kuća.
Bosnjacki katolici koji zele biti Hrvati su ogadili vecini ostalih Bosnjaka hrvatsku reprezentaciju.
Neverovatno kako su kantalonci uvek tu da brane midgeta Messija. Ni u kom slucaju ne moze biti iznad CR7, lik prekucao Evropu, UCL, najjace lige, LN, EP. Fali mu jos to svetsko ali ima najvise zgoditaka zabijenih u povijesti tako da Messiju ovi zgoditci sa SP i poklonjena boginja ne znace mnogo.
Inace, cista crvena karta dakako. Opet se silji ciganiji.
Slažem seRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:12Treba biti realan i reći da je Messi najbolji igrač na svijetu tu nema rasprave ali isto tako treba biti realan i reći da je ono cist crveni karton,samo budala ili Messi fanboy ce reci suprotno.
Daj mi jedan segment u cemu je ronaldo bolji od messija,nasiljena mu svaka LPPSV je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:22Neverovatno kako su kantalonci uvek tu da brane midgeta Messija. Ni u kom slucaju ne moze biti iznad CR7, lik prekucao Evropu, UCL, najjace lige, LN, EP. Fali mu jos to svetsko ali ima najvise zgoditaka zabijenih u povijesti tako da Messiju ovi zgoditci sa SP i poklonjena boginja ne znace mnogo.![]()
Inace, cista crvena karta dakako. Opet se silji ciganiji.
Ronaldo nije bolji igrac od Mesija
A Midget je sinoc trebao dobiti crveni
A Midget je sinoc trebao dobiti crveni
- Wilshere10
- Kontakt:
Istina tebra. Citam danas onaj neki mongoloid Zdenko Lucic ,koji zeli biti predsjednik BiH, kaze da Darjana "navija za BiH jer tamo igra njen rođak." Come on England.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Svidja mi se tvoj nickkouadio je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:23Slažem seRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:12Treba biti realan i reći da je Messi najbolji igrač na svijetu tu nema rasprave ali isto tako treba biti realan i reći da je ono cist crveni karton,samo budala ili Messi fanboy ce reci suprotno.
U Čeliku je bio jedan Germain Koaudio cini mi se,ne znam jel ti on bio inspiracija kada si stavljao nick ili onako bezveze
- ArtemisFowl
- Kontakt:
BiH nema predsjednika.Wilshere10 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:43Istina tebra. Citam danas onaj neki mongoloid Zdenko Lucic ,koji zeli biti predsjednik BiH, kaze da Darjana "navija za BiH jer tamo igra njen rođak." Come on England.![]()
Hahaha,da da to je taj majstorRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:45Svidja mi se tvoj nickkouadio je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:23Slažem seRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 11:12Treba biti realan i reći da je Messi najbolji igrač na svijetu tu nema rasprave ali isto tako treba biti realan i reći da je ono cist crveni karton,samo budala ili Messi fanboy ce reci suprotno.
Sretno komšijama veceras mada Engleska je tu favorit 100% i bod ce im biti kao kuća.![]()
U Čeliku je bio jedan Germain Koaudio cini mi se,ne znam jel ti on bio inspiracija kada si stavljao nick ili onako bezveze![]()