Možeš poslati link stranice, gdje se može kupiti baš ta verzija?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Evo,može se reći da su se slegli dojmovi. Nakon,nama svojstveno,početnog sipanja drvlja I kamenja na izgled,materijal ,brand I sl. mislim da smo došli do toga da su nam dresovi po prvi puta unikatni.
Ne zna čovjek koji je ljepši,iskreno.
Ne zna čovjek koji je ljepši,iskreno.
BosnaE
Svi ti kinezi rade manje vise isto, narucuju iz iste fabrike. Sad da narucis od bilo koga od njih, dobices updateovanu verziju.
Dresovi su uživo fantazija 
Nisam jos narucio. Mozes pitati tog tipa na redditu ili viditi na checkout-u
Bit će gusto
Je li koncept store jedina lokacija u Sarajevu gde se moze kupiti original dres, imaju li igracku i navijačku verziju, ona radnja na aerodromu je li ista kao u gradu, da li se sa sigurnošću zna da prodaju originale?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Za koliko dana dodju ovi kad se naruce sa Zmajevi.ba ?
Ja koliko znam jeste. Nemaju player verzije samo fan. Bio sam neki dan u prodavnici, radni dan. Nevjerovarno koliko ljudi kupuje dresove.
-
AgresivnaHercegovina
- Kontakt:
Ja sam 1.6 narucio 4og doso.marlostanf1eld je napisao/la: ↑18 jun 2026, 08:32Za koliko dana dodju ovi kad se naruce sa Zmajevi.ba ?
Sta je ovo sve cure ikad u dresu Muharemovica 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
sagrbaviceplavi4637
- Kontakt:
Naručio sam dres bijeli preko byjersey.co nadam se da nije neka prevara hahahaha prvi put naručujem od kineza, znate li koliko dugo može trajati dostava i da li je iko ranije naručivao preko te stranice?
+86 176 6543 6620sagrbaviceplavi4637 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:55Naručio sam dres bijeli preko byjersey.co nadam se da nije neka prevara hahahaha prvi put naručujem od kineza, znate li koliko dugo može trajati dostava i da li je iko ranije naručivao preko te stranice?
Nisam nikad od njih narucivao ali sam nasao njihov whatsap na webstranici pa eto pitaj
-
sagrbaviceplavi4637
- Kontakt:
Poslao sam im poruku čekam da mi odgovore pa javim, u slučaju da još neko razmišlja da kupi sa iste stranice.bartoli je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:00+86 176 6543 6620sagrbaviceplavi4637 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:55Naručio sam dres bijeli preko byjersey.co nadam se da nije neka prevara hahahaha prvi put naručujem od kineza, znate li koliko dugo može trajati dostava i da li je iko ranije naručivao preko te stranice?
Nisam nikad od njih narucivao ali sam nasao njihov whatsap na webstranici pa eto pitaj
Ali ste i vi meni nejasni, naručujte od kineza i ibretite se pazi sad nijansi boje, šta očekujete jbt
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Izmedju 3 i 4 sedmice, ranije tesko. Bar u Bosni, iako je kolega evo u Austriji narucio od kineza u nadi da ce doci ranije ali vec 15 dana ceka.sagrbaviceplavi4637 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:55Naručio sam dres bijeli preko byjersey.co nadam se da nije neka prevara hahahaha prvi put naručujem od kineza, znate li koliko dugo može trajati dostava i da li je iko ranije naručivao preko te stranice?
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja narucio sa 101messi prvog juna, stize mi sutra.enobarca je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:49Izmedju 3 i 4 sedmice, ranije tesko. Bar u Bosni, iako je kolega evo u Austriji narucio od kineza u nadi da ce doci ranije ali vec 15 dana ceka.sagrbaviceplavi4637 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:55Naručio sam dres bijeli preko byjersey.co nadam se da nije neka prevara hahahaha prvi put naručujem od kineza, znate li koliko dugo može trajati dostava i da li je iko ranije naručivao preko te stranice?
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium i 28 gostiju.