FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad igramo prvu sa Bragom? Ne treba ni cekat izvlacenje, ovo se zna
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Kad i ako prođemo Fince.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jel ovaj Turku igra domaće utakmice na umjetnoj travi ?
Ako prodjemo Fince i bude nam izvlacenje za trece pretkolo ne bi me cudilo da nam jos i Ajax ili Kopenhagen daju pa da možemo slobodno rec da smo odigrali grupnu fazu KL s obzirom kakvi su nam protivnici bili 
Uz tri dobra pojačanja favoriti smo protiv Intera definitivno, onda kad bi imali sreće da nas potrefi Pyunik imali bi solidne šanse za treće pretkolo...
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Jack Senga ja mislim tako nesto , igrao proslu sezonu u Igmanu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Proc prvo predkolo, ako dobijemo portugalce, igrat defanzivnu formaciju, na max sa velkom disciplinom i ako se ukaze sansa zabit go, al prvenstveno gledat da sto manje golova primimo. Nadam se da Zekic nece igrat protiv njih ultra ofanzivno ko protiv trnave i crajove
Bitno da smo izbjegli Torndavalu i Fjrodismaki. Ipak su tamo Karijalajne, Hutijaline i Juha Bjelogalajne. 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Braco polahko, svi imaju motiv igrati protiv Brage i klubova sa renomenom. Samo se sjetite puta Zrinjskog i koga su sve izbacili i kako su se vraćali nekoliko puta iz " mrtvih "
Tacno ne mozes nista u Evropi bez titule...A i nemamo srece u picku materinu
I da dodjemo nekako do play offa, ko da gledam ide nam Brighton ili Monaco
I da dodjemo nekako do play offa, ko da gledam ide nam Brighton ili Monaco
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
bordobijeli
- Kontakt:
Koga su izbacili ?SamoIzrekno je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:46Braco polahko, svi imaju motiv igrati protiv Brage i klubova sa renomenom. Samo se sjetite puta Zrinjskog i koga su sve izbacili i kako su se vraćali nekoliko puta iz " mrtvih "
Old skul ! Respekt
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- NisamInSajder
- Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 jun 2026, 23:47Kakvi pacijenti ebem ti državu gdje se rodih. Onda mi kazu "daj Mamiće neka rade kako misle da treba", "daj Zekiću ugovor na pet godina", "istrpićemo mi par godina za rezultat" i slične ublehaške. Ispao je problem koji je riješen i ide se dalje. Čuj ovog kaže "osramotila nas FIFA", šta bi onda rekli za jedan Manchester City? Čitam komentare na zvaničnoj stranici, majke mi moje sve ubleha do ublehe, onaj pita šta će biti sa ovim igračima što su došli da li se vraćaju nazad, onaj psuje Mirviću sve, onaj govori "sad nam Mamić ne može ni hrvatske polovinjake dovesti", jedan govori ovo će biti ban za tri godine, onaj govori nema pojačanja i da ode Zekić, jedan priziva Čatakovića. Mene stid bude ne sa kim dijelim tribinu nego sa kim živim na ovoj zemlji
Toliko analfabeta koji samo čekaju da se nešto desi, da napišu komentar i uberu 20 lajkova. Jedva čekaju da se desi i najmanja sitnica da se izbace frustracije. Poslije mi dođu takve teleće glave i pričaju o nekim procesima, žrtvovanju, saburanju. Ko god da dođe ide sraanje na usta, nebitno da li je trener, igrač, SD itd. Dobro mi imamo ikakvih rezultata jer je ovo kancerogena sredina do srži. Nije to više pritisak zbog veličine negp bezobrazluk i seljakluk.
Pravo u centar.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Na putu za prvu grupnu fazu, jedva izbacili u prvom pretkolu Lp Urartu iz Armenije na penale, pa ispali od Slovana, prešaltali se u EL, gdje su ih zapali Islanđani koje su prošli, pa ispali u play - offu EL od Laska i tako ušli u grupe KLSamoIzrekno je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:46Braco polahko, svi imaju motiv igrati protiv Brage i klubova sa renomenom. Samo se sjetite puta Zrinjskog i koga su sve izbacili i kako su se vraćali nekoliko puta iz " mrtvih "
Na putu za drugu grupnu fazu, izbacili Virtus iz San Marina u prvom pretkolu, pa ih Slovan zgazio, prešaltali se u EL, gdje su ih opet zapali isti Islanđani, kao i dvije godine ranije, njih izbacili, pa ispali od Utrechta u play-off EL i tako ušli u grupe.
Svaka im čast na finim rezultatima i u kvalifikacijama i grupama, ali sreca ih je debelo pogledala.
Hajde fejk Džeko izvlači nas.
Pu sve ti... Al haj Krajova ih je pojela prošle sezone. Možemo.
Pu sve ti... Al haj Krajova ih je pojela prošle sezone. Možemo.
Zadnja izmjena: gh0stHZ, dana/u 17 jun 2026, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Znaci idemo u Istanbul
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laznokrilo i 26 gostiju.