Namjerno uništavanje svega što ima prefiks bh.?Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:30Ovo je alarmantno šta se dešava u Kosarkaskom Savezu,prelilo se na Košarko Prvenstvo BIH,a imamo tako dobru ligu,zašto se ovo dešava ,posebno sa klubovima iz RS-a,kakva je ovo igra?
Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Kosarkaska liga BiH
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nesto ovdje ne štima,prvo trener Student Igokee,pa predsjednik Jahorine,pa sad i Borac,u pozadini sve politika.Bistrik je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:31Namjerno uništavanje svega što ima prefiks bh.?Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:30Ovo je alarmantno šta se dešava u Kosarkaskom Savezu,prelilo se na Košarko Prvenstvo BIH,a imamo tako dobru ligu,zašto se ovo dešava ,posebno sa klubovima iz RS-a,kakva je ovo igra?
Ali dobro,liga kao liga ne može propasti,nestati,taman prilika da ostane Radnički Goražde,uvesti dodatno Igman Burch i riješen problem.
Imamo mi još klubova koji jedva čekaju da igraju u Košarkaskom Prvenstvu BIH
Promo je potvrdio ali ja sam cuo da je i on upitan.Izgleda nikad manje para u ligi nego iduce sezone.Steta jer je prosla sezona bila fantasticna , daleko najbolja sezona unazad godina i godina.Kvalitetnih bilo i ekipa i utakmica
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Zamisli tek da su ostali navedeni klubovi,dobro Student Igokee mi nije žao,realno i ne trebaju ligi,Jahorine mi je bilo žao jos kad su poceli u prvom dijelu Prvenstva napustati jako dobri igrači ekipu,ali da sam pomislio da ce odustati od Košarkaskog Prvenstva,a tek Borac,bez komentara.
Ali i za to ce biti rješenja,ima u RS-u još ekipa osim Drine koja je izborila promociju,ekipa kao što su KK Radnik Bijeljina,KK Spartak Prijedor,a u A1 ligi tu je Igman,Kakanj,Vogosca.
Nadam se da ce Promo igrati novu sezonu,iako im je prenos uvijek kritičan iz njihove dvorane
Nažalost nije to to bez srpskih klubova.Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:50Nesto ovdje ne štima,prvo trener Student Igokee,pa predsjednik Jahorine,pa sad i Borac,u pozadini sve politika.Bistrik je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:31Namjerno uništavanje svega što ima prefiks bh.?Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:30Ovo je alarmantno šta se dešava u Kosarkaskom Savezu,prelilo se na Košarko Prvenstvo BIH,a imamo tako dobru ligu,zašto se ovo dešava ,posebno sa klubovima iz RS-a,kakva je ovo igra?
Ali dobro,liga kao liga ne može propasti,nestati,taman prilika da ostane Radnički Goražde,uvesti dodatno Igman Burch i riješen problem.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pa tu je Slavija,Leotar,Drina,možda i Mladost MG.Bistrik je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:54Nažalost nije to to bez srpskih klubova.Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:50Nesto ovdje ne štima,prvo trener Student Igokee,pa predsjednik Jahorine,pa sad i Borac,u pozadini sve politika.
Što sad,ako nema Jahorine i Borca treba ugasiti ligu,ma kako da ne.
Pa to je možda i cilj,u svemu ovome,znaš dobro tezu koja krizi vec par godina"U ovoj drzavi nista ne funkcionise".
De ba ljudi, bas ce Borac iskljuciti. Pa isti slucaj kao u rukometnom klubu Borac, napisi da odustajemo ne bi li nam dali para.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pa nece nista biti, ali oni ovo rade prvenstveno da dobiju pare od RS-a.Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:23Sta ce biti i ako ne bude Borca?
Nema godinama klubova iz Bihaca,Zenice u ligi,pa se živi,zivjet ce se i bez Borca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ima njima ko treba da pomogne,ako je novac u pitanju,ali mislim da je nešto drugo u pozadini.DamirT je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:24Pa nece nista biti, ali oni ovo rade prvenstveno da dobiju pare od RS-a.Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:23Sta ce biti i ako ne bude Borca?
Nema godinama klubova iz Bihaca,Zenice u ligi,pa se živi,zivjet ce se i bez Borca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.