Sad nam je i Zenica upitna jer i Velez ako prodje u drugom pretkolu igra uzvrat kuci a znas i sam kome ce oni prije dati stadion.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:24Hoce li biti zamjena domacinstva ili igramo u Zenici ??
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sto ti je sreća i ždrijeb. Čak ce i Borac teako do grupa kao prvak osim ako ne izbace Levskog.
Ma da mi prodjemo Fince, dzaba ti sve. Makar minimalan poraz u Turskoj da napunimo Kosevo opet.
Ma da mi prodjemo Fince, dzaba ti sve. Makar minimalan poraz u Turskoj da napunimo Kosevo opet.
Catakovic ipak u Sarajevu. Ali gradu Sarajevu...
Ako potpise, prava je gnjida, cisto da se zna.
Ako potpise, prava je gnjida, cisto da se zna.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zar nije Velez u posljednje vrijeme igrao na Grbavici?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:38Sad nam je i Zenica upitna jer i Velez ako prodje u drugom pretkolu igra uzvrat kuci a znas i sam kome ce oni prije dati stadion.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:24Hoce li biti zamjena domacinstva ili igramo u Zenici ??
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Takvo je stanje da ce prije nas pustit tu nego njih a oni su vec zavrsili sebi Bilinondbosna je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:41Zar nije Velez u posljednje vrijeme igrao na Grbavici?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:38Sad nam je i Zenica upitna jer i Velez ako prodje u drugom pretkolu igra uzvrat kuci a znas i sam kome ce oni prije dati stadion.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:24Hoce li biti zamjena domacinstva ili igramo u Zenici ??
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Znaci nista od koseva?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
da
- DoktorXabaras
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 jun 2026, 08:54
Kad izbacimo turke a Mirvić na aerodromu kaže sve razbite, Sarajevo i ja ćemo sve platiti.![]()
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ma hej, niko ništa ne očekuje od nas, a ni mi sami. Šta god urade super je. Nek izađu nek se zabave, a što ne bi izbacili Sion, Bragu ili Bashaksehir... fudbal je, zato ga volimo, pogotovo bez pritiska.
20 G/A za sezonu u 2. turskoj Ako to ne valja za ekipu koja u posljeratnoj historiji nije bila ni 1 u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja i rangirana je na 266 mjestu po koificijentu a ujedno sa tim igra u jednoj od najkorumpiranijih a i najgorih liga evrope onda fakat ne znam kao kakvu ekipu vi fks dozivljavateGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:44Ma i da potpiše koga briga, samo će biti potvrda da nigdje više ne može igrati, baš kao i Radovac. Smiješno mi je prizivanje takvih "klasa".
Hamza odličan napadač, bolji od svih memli devetki unazad 3 sezone kad se saberu al' ako mu je nijet neka osveta klubu čisto sumnjam da će je na ovaj način ostvariti. I bolji od njega su pokušali pa se izofirali.
Najbolji nogomet se igra na -15 na tundri
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sjećam se tog istog Hamze koji je znao fuliti mrtvi zicer i utakmice u kojima je bio gori od Turkeša.GokuSSJG je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:5620 G/A za sezonu u 2. turskoj Ako to ne valja za ekipu koja u posljeratnoj historiji nije bila ni 1 u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja i rangirana je na 266 mjestu po koificijentu a ujedno sa tim igra u jednoj od najkorumpiranijih a i najgorih liga evrope onda fakat ne znam kao kakvu ekipu vi fks dozivljavateGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:44Ma i da potpiše koga briga, samo će biti potvrda da nigdje više ne može igrati, baš kao i Radovac. Smiješno mi je prizivanje takvih "klasa".![]()
- trunks1946
- Kontakt:
Pa Borac je osvojio titulu pa opet teški protivnici, mi da smo prvaci opet bi najtežeg mogućeg dobili, realno sve je do sreće ..ndbosna je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:36Sve dok ne budemo prvaci BiH, na evropu treba gledati samo ako se sta uradi dobro i jeste. Iz ove pozicije je jako tesko dogurati i do playoffa, a kamoli grupa. Koliko god isprano zvucalo, treba se fokusirati na prvenstvo, a na ove utakmice gledati kao na pripremu i priliku da se napuni stadion.
orde del male
- belosevic23
- Kontakt:
Hamza je dobar momak i igrač i jedan od rijetkih naših napadača koji zna dati gol...poslije Ahmeta možda jedini
sezona 25/26 14 G / 6 A
sezona 24/25 12 G / 7 A
sezona 23/24 19 G / 1 A
sezona 22/23 7 G / 2 A
jedan od rijetkih koje bi volio nazad
sezona 25/26 14 G / 6 A
sezona 24/25 12 G / 7 A
sezona 23/24 19 G / 1 A
sezona 22/23 7 G / 2 A
jedan od rijetkih koje bi volio nazad
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Covjek koji moze pobjedit prirodu moze pobjedit i protivnicki tim
-
ajdohordas
- Kontakt:
A sta je problem sada sa Hamzom ?
Nisam upratio, zadnjih par dana me skroz malo bilo na forumu ...
Nisam upratio, zadnjih par dana me skroz malo bilo na forumu ...
Tražit će se zamjena po mojim informacijama.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:24Hoce li biti zamjena domacinstva ili igramo u Zenici ??
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma dje ce Hamza tamo, to strumfovi loze. Vjerovatno ga jesu kontaktirali posto imaju fetis na nase bivse igrace ali da ce otici ne vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

.png)