FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 09 jun 2026, 19:39

Sloboda je zlatna koka za kamatarenje....Ozivljavanje propalih karijera igracima itd itd..Nikad mi na zelenu granu necemo stati
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 10 jun 2026, 15:29

Ma dokle god se bude ovako radilo bit ćemo zlatna koka za cijeđenje novca. Treba nastaviti ovim trenutnim putem, ako je A.H. zainteresiran za rješavanje stanja. Ako će otići ubrzo onda treba da to javno obznani.
Dva su puta:
1. Rješenje dugova, reorganizacija kluba od pjetlića do prvog tima, uređenje pravo-ekonomskog dijela sa konačnim skupljanjem svih dugova.....
2. Gašenje kluba i formiranje još jednog Frankenstein kluba tipa OKK i početak iz II kantonalne lige, pa dokle se dođe
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 11 jun 2026, 08:31

meecko je napisao/la:
10 jun 2026, 15:29
Ma dokle god se bude ovako radilo bit ćemo zlatna koka za cijeđenje novca. Treba nastaviti ovim trenutnim putem, ako je A.H. zainteresiran za rješavanje stanja. Ako će otići ubrzo onda treba da to javno obznani.
Dva su puta:
1. Rješenje dugova, reorganizacija kluba od pjetlića do prvog tima, uređenje pravo-ekonomskog dijela sa konačnim skupljanjem svih dugova.....
2. Gašenje kluba i formiranje još jednog Frankenstein kluba tipa OKK i početak iz II kantonalne lige, pa dokle se dođe
Mislim da neki potezi gradske vlasti idu ka opciji broj 2.
Prvo ideja da svi sportski tereni dodju pod ingerenciju gradskog preduzeća Stadion Tušanj (to znači da Sloboda može igrati na drugim stadionima u gradu, vjerovatno da se sačuva Tušanj)
Renoviranje atletske staze i proširenje na 8 traka, za koje niko ne zna pravi razlog (nažalost atletski klub uopšte nema toliko takmičara)
Volio bih da griješim ali mislim da oni planiraju kao sa košarkom, jednostavno vidiš šta rade po gradu, skontali su da je narodu svejedno, kad nije bilo ništa za dom penzionera i onolike poginule ljude misliš da će neko ustat za Slobodu.
Nemojte se iznenadit ako iduće sezone budete gledali Slobodu u 2. kantonalnoj na stadionu Proletera u Slavinovićima

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jun 2026, 18:22

Abidovic digao sidro...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Tzhc075
Kontakt:

Post Postao/la Tzhc075 » 16 jun 2026, 13:42

Kod nasih izgleda vrijedi poslovica "ćutanje je zlato".
Mogli bi malo obavijestiti navijace i simpatizere kluba,pa i ove sto malo manje simpatisu,sta se dogadja,kakvi su planovi??

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jun 2026, 18:00

Rukometni klub radi ono sto ocekujemo od fudbalskog. Odmah po zavrsetku sezone i ispadanja su krenuli u pravljenje tima za povratak u PL. Sa druge strane, u fudbalskom se ne zna ni ko ce ostati od igraca u timu...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 jun 2026, 18:24

DamirT je napisao/la:
16 jun 2026, 18:00
Rukometni klub radi ono sto ocekujemo od fudbalskog. Odmah po zavrsetku sezone i ispadanja su krenuli u pravljenje tima za povratak u PL. Sa druge strane, u fudbalskom se ne zna ni ko ce ostati od igraca u timu...
Iskreno ne zna se nista,javno.
Mahalske ne racunam.
Da nije Aza OSO za cemeriku gledat zmajeve :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jun 2026, 18:26

FKBilder je napisao/la:
16 jun 2026, 18:24
DamirT je napisao/la:
16 jun 2026, 18:00
Iskreno ne zna se nista,javno.
Mahalske ne racunam.
Da nije Aza OSO za cemeriku gledat zmajeve :bih:
Pa da. De izadjite makar u medije i recite nemamo banke, necemo ganjati ulazak i slicno. Bitno je da se navijaci prozivaju sto ne idu na utakmice, yebo to sto blage veze niko ne zna sta se desava u klubu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 jun 2026, 10:13

Al dobar je Azmir, on voli Slobodu, on ce napravit stadion od 50 miliona, on nije nikad ostavio Slobodu u dugovima, kod njega su redovne plate, kaze nije uspio ove godine uc al je uspio isforsirat JEDNOG mladog igraca (nema veze sto ode u Velez za 0KM) u sezoni u kojoj nije uradio nista, napravio je okosnicu za sljedecu sezonu da udarnicki napadamo.
Uspio je nabit prosjek gledalaca ko na radnickim sportskim..

Al dobar je Azmir

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 17 jun 2026, 11:06

Neka ide dijete, nece sigurno sa 18 godina igrat u federalnoj.Samo idi dijete, ne iz ovog kluba i lige, nego iz BiH.Velez je dobar izbor za njegov dalji razvoj, igraju evropu,nece imati toliki pritisak kao sto bi imao u Sarajevu ili Zelji.Mislim da ce se bas uklopit sa Ibrom.Jedino sto nisi nista hajrovao od njega, a mogao si itekako.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 17 jun 2026, 14:44

klasik je napisao/la:
17 jun 2026, 10:13
Al dobar je Azmir, on voli Slobodu, on ce napravit stadion od 50 miliona, on nije nikad ostavio Slobodu u dugovima, kod njega su redovne plate, kaze nije uspio ove godine uc al je uspio isforsirat JEDNOG mladog igraca (nema veze sto ode u Velez za 0KM) u sezoni u kojoj nije uradio nista, napravio je okosnicu za sljedecu sezonu da udarnicki napadamo.
Uspio je nabit prosjek gledalaca ko na radnickim sportskim..

Al dobar je Azmir
Ja ne znam nikog ko više govori Al dobar je Azmir

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 17 jun 2026, 16:57

Pustanje Vedada bez obestecenja jer nemas ugovor sa igracem je
katastrofa.Nisi morao dolaziti na utakmice pa ni navijati za nasu Slobodu da bi se uvjerio da je Abidovic veoma talentovan igrac.

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 18 jun 2026, 08:02

hondas je napisao/la:
17 jun 2026, 16:57
Pustanje Vedada bez obestecenja jer nemas ugovor sa igracem je
katastrofa.Nisi morao dolaziti na utakmice pa ni navijati za nasu Slobodu da bi se uvjerio da je Abidovic veoma talentovan igrac.
a koji je to već igrač po redu???

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 jun 2026, 10:48

Po milioniti puta se dešava, mlad igrač, talenat kojeg je Gregora gušiti, koji taktizira sa potpisivanjem ugovora i jedva čeka da ode iz Slobode......
Jednostavno nema tog "naboja" da se bar malo voli klub, da makar nešto klub,kakav je takav je, nešto naplati
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 18 jun 2026, 15:42

Pitanje. Neki dan mi prijatelj pokazuje člansku FK Gorki. Ko zna o čemu se radi. Pored UG Prijatelji Slobode i Slo odaši jeli ovo treće udruzenje ko stoji iza njega i koji su mu ciljevi. Gorki Maksim ruski poznati pjesnik koliko je to sada realno da se obnavlja.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 18 jun 2026, 16:20

husrefbeg je napisao/la:
18 jun 2026, 15:42
Pitanje. Neki dan mi prijatelj pokazuje člansku FK Gorki. Ko zna o čemu se radi. Pored UG Prijatelji Slobode i Slo odaši jeli ovo treće udruzenje ko stoji iza njega i koji su mu ciljevi. Gorki Maksim ruski poznati pjesnik koliko je to sada realno da se obnavlja.
Jeste vama dosadno u zivotu hebo ga dan :roll:
Karma je kurvestinja nemojte to raditi sve se vrati zar niste naucili do sada :salut:

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 20 jun 2026, 01:35

Treba osnovat još neko udruženja građana.
Santos sa Tušnja

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 jun 2026, 17:36

hoce li se polagati racuni za neuspjesnu sezonu ?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 jun 2026, 17:48

Zvijezda Gradacac danas predstavila jedno 8 novih igraca. Dok kod nas laganini, cekamo da prvo SP zavrsi, pa sta ostane na trzistu... :puke:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 22 jun 2026, 21:31

Pripreme su trebale davno poceti,barem 2 igraca tri do sada da dodju. Nista se ne zna a o napadu na PL mozemo sanjati izgleda

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: almir2018 i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []