Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
3-0 za prijateljsku Englesku.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čarape su itekako bitne. Dingospo očito pored fudbala nema pojma ni o sexu. Ovo drugo me ne iznenađuje.
Come on England
Come on England
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Veceras podrzati komsije 1-0 za hrvatsku il bar 1-1
#CarsijaOdjebi
- DinGospo21
- Kontakt:
Nije ni bilo rasprave, jer ništa normalno ne znate napisati.Markinhio je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:04Mislim da treba zavrsiti raspravu,vi ne mozete skontati.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:01Naravno da vama to ne smeta, vi ga redovno bacate na Messija. Drugi dio komentara je naravno retardacija obična, ne vrijedi ni komentarisati.![]()
-
signalidunapark
- Kontakt:
Je.bo vas Messi.
S pričom o njemu ste navukli realove sektaške krvopije na temu.
- Wilshere10
- Kontakt:
Još te bole ona dva projektila i prolaz Arsenala sa 35% snage? E svašta.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- DinGospo21
- Kontakt:
Mea culpa.signalidunapark je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:08Je.bo vas Messi.
Objektivno veceras ni za kockaste ni za its coming home. Subjektivno protiv UZP.
Druže, kakav sud i o čemu ti pričaš? Ta priča se provlači već 5 godina, a i dalje nema niti jednog najmanjeg dokazaDinGospo21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:50Ronaldo nije igrao za klub koji je danas na sudu zbog mita i korupcije, ali ono najbitnije nije mi niko davao hormone rasta(nešto što je zabranjeno u sportu generalo), samim tim to je krnja slika. Hchahaah, nikad mi neće biti jasno kad neko krene nabrajati trofeje, i onda kažu Finalissima,( trofej koji je tri puta dodjeljivan, dva puta Argentina uzimala). Trideset godina haman se nije igralo i onda eto ga opet 2022, jer je Messi konačno uspio (ljudima već postalo smiješno, kako Copa America se igrala svake godine), čim su uzeli 2021, magično se vratila u Finalissima, za Fifinu mezimicu.Sport90 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:38Ma kakv Messi, levat. 100% si upravu. Ronaldo najbolji niko ne postiže golova koliko i ronaldo. Jedno 10 godina su igrali u istoj ligi i Messi jedva 5 puta bio najbolji strijelac, a Ronaldo cak 3 puta u tom periodu.
Ovaj levat Messi sa repkom osvojio u20 svjetsko prvenstvo, olimpijske igre, SP, 2 puta kopu, finalistu, bio još u jednom finalu SP, i jos 3 finala kope igrao i bio MVP ili najbolji igrac svakog ovog turnira. Levatina. Koja je on levatina dovoljno govori da je Najbolji strijelac i najbolji asistent SP svih vremena. Niko u historiji nije osvojio titula klupskih niti individualni ko Messi - igrac drugog reda. Ne znam kako te raja ovdje ne razumije i pokušava predstaviti Messija boljim nego sto jeste.
A ovo za Ronalda je posebna priča. Smiješno je kako se kriteriji mijenjaju zavisno od toga šta Messi osvoji. Prije nekoliko godina Svjetsko prvenstvo je bilo najveći san i najvažniji trofej, a nakon što ga je Messi osvojio odjednom to više nije toliko bitno,sad je to za Ronalda samo turnir od par utakmica hahaha....
Što se tiče hormona rasta, liječiti zdravstveni problem u djetinjstvu uz medicinsku dozvolu nije isto što i uzimati nedozvoljene supstance za prednost na terenu
A priča o Finalissimi je tek pokušaj umanjivanja. I da izbrišemo taj trofej, Messi i dalje ima karijeru kakvu neko moze samo sanjati: U20 Svjetsko prvenstvo, Olimpijske igre, dvije Copa Americe, jedno finale Svjetskog prvenstva i osvojen Mundijal. Uz to je bio najbolji SP-a 2 puta, najbolji strijelac i asistent u historiji Svjetskih prvenstava.
Znači, o čemu pričamo? Može neko više voljeti Ronalda, to je stvar ukusa, ali pokušavati umanjiti Messijevu karijeru ovakvim argumentima nema nikakvog smisla.
Hajmooo vatreniii, hajmooo komsijeeeee, idemooooo pa da zajedno slavimooo od poljuda do kosevaa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ocekujem veceras onih par kamenjara na ovoj temi, tipa mostar35 i slicne izdrkotine.
Sto ce tice meca, uz Hrvate sam cisto jer su i oni nas podrzali protiv Italije, kao i na otvaranju SP-a. One greske prirode iz Ercegovine ne bih komentarisao.
Sto ce tice meca, uz Hrvate sam cisto jer su i oni nas podrzali protiv Italije, kao i na otvaranju SP-a. One greske prirode iz Ercegovine ne bih komentarisao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
Samo glupi balija može navijati za svog agresora. Mazohizam.
Bošnjaci neće sigurno.
Bošnjaci neće sigurno.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
A dobro ne treba uzimat za relevatne ove Bošnjačke katolike i pravoslavce njih niko u Hrvatskoj i Srbiji ne dozivljava kao njihove oni su obične ovčice koje pasu otrovnu travu i žive u zabludi.
Ali komsije/susjede kako je kome lakse i ljepse ne da treba veceras podrzavati vec se mora i ja cu tako postupiti tako sam radio od rodjenja Bosna na prvom mjestu, ali podrzavati Hrvate nikad nije bio problem barem u sportu, tu politici mjesta nema.
#CarsijaOdjebi
- ArtemisFowl
- Kontakt:
A ne smetaju vam Hrvati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine
- DinGospo21
- Kontakt:
Daj nemoj me i ti još yebati. Nisam je kriv što apsolutno svaki relevantan medij je prenio da je Barcelona podmićivanja sudije u periodu od 01-2018, ali pošto su oni u Španiji bolje zaštićeni od bijelih medvjeda, naravno da se to još drka. Juventus je izbačen u drugu ligu, ali Barcelona ima jači marketing od bilo koga, njihovo vnago je najbolji. Ti sa namjerom izvrčeš teze koje je najveći svih vremena rekao. Ali nejse, taj isti tkzv lijek mu je pomogao da ima performanse koje je imao, i da to nije uzimao, ****. Tako da, bez tih zabranjenih supstanci, je ništa, vrlo prosto. Copa America je takmičenje koje se nekad igralo svake 4 godine, kad su vidjeli da Messi neće tako qurcs uzeti, stavili su i 2016, ali opet je žilavi Čile uzeo, Tri godine kasnije evo nam opet Copa Americe i ponovno ništa. Znači skoro svake godine je bila Copa America, gdje su otvoreno htjeli da on osvoji. Štto se tiče SP, 2014 bez gola u KO, a najbolji igrač turnira, mislim da to sve govori. Također 2010, velikih 0 golova. Najbolji strijelac u historiji SP?, jest al u qurcu, Mbappe 14 trenutno, Klose 16, kao i Messi, e sad kako je Messijevih 16 veće od Kloseovih, to iskreno pojma nemam, možda vama matematika nija jača strana.kouadio je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:16Druže, kakav sud i o čemu ti pričaš? Ta priča se provlači već 5 godina, a i dalje nema niti jednog najmanjeg dokazaDinGospo21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:50Ronaldo nije igrao za klub koji je danas na sudu zbog mita i korupcije, ali ono najbitnije nije mi niko davao hormone rasta(nešto što je zabranjeno u sportu generalo), samim tim to je krnja slika. Hchahaah, nikad mi neće biti jasno kad neko krene nabrajati trofeje, i onda kažu Finalissima,( trofej koji je tri puta dodjeljivan, dva puta Argentina uzimala). Trideset godina haman se nije igralo i onda eto ga opet 2022, jer je Messi konačno uspio (ljudima već postalo smiješno, kako Copa America se igrala svake godine), čim su uzeli 2021, magično se vratila u Finalissima, za Fifinu mezimicu.Sport90 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:38
Ma kakv Messi, levat. 100% si upravu. Ronaldo najbolji niko ne postiže golova koliko i ronaldo. Jedno 10 godina su igrali u istoj ligi i Messi jedva 5 puta bio najbolji strijelac, a Ronaldo cak 3 puta u tom periodu.
Ovaj levat Messi sa repkom osvojio u20 svjetsko prvenstvo, olimpijske igre, SP, 2 puta kopu, finalistu, bio još u jednom finalu SP, i jos 3 finala kope igrao i bio MVP ili najbolji igrac svakog ovog turnira. Levatina. Koja je on levatina dovoljno govori da je Najbolji strijelac i najbolji asistent SP svih vremena. Niko u historiji nije osvojio titula klupskih niti individualni ko Messi - igrac drugog reda. Ne znam kako te raja ovdje ne razumije i pokušava predstaviti Messija boljim nego sto jeste.
A ovo za Ronalda je posebna priča. Smiješno je kako se kriteriji mijenjaju zavisno od toga šta Messi osvoji. Prije nekoliko godina Svjetsko prvenstvo je bilo najveći san i najvažniji trofej, a nakon što ga je Messi osvojio odjednom to više nije toliko bitno,sad je to za Ronalda samo turnir od par utakmica hahaha....
Što se tiče hormona rasta, liječiti zdravstveni problem u djetinjstvu uz medicinsku dozvolu nije isto što i uzimati nedozvoljene supstance za prednost na terenu
A priča o Finalissimi je tek pokušaj umanjivanja. I da izbrišemo taj trofej, Messi i dalje ima karijeru kakvu neko moze samo sanjati: U20 Svjetsko prvenstvo, Olimpijske igre, dvije Copa Americe, jedno finale Svjetskog prvenstva i osvojen Mundijal. Uz to je bio najbolji SP-a 2 puta, najbolji strijelac i asistent u historiji Svjetskih prvenstava.
Znači, o čemu pričamo? Može neko više voljeti Ronalda, to je stvar ukusa, ali pokušavati umanjiti Messijevu karijeru ovakvim argumentima nema nikakvog smisla.
Njima je osmina maksimum
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Katic gine na terenu, ruka na srcu kad je himna i ne smetaju mu ljiljani.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:40A ne smetaju vam Hrvati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Standardna priča danas
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA