Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Prvi puta u životu navijamo za Hrvatsku, al je vatrenim mrka kapa večeras, ubit će ih anglikanci, kao i nas Švicarci
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:33A dobro ne treba uzimat za relevatne ove Bošnjačke katolike i pravoslavce njih niko u Hrvatskoj i Srbiji ne dozivljava kao njihove oni su obične ovčice koje pasu otrovnu travu i žive u zabludi.
Ali komsije/susjede kako je kome lakse i ljepse ne da treba veceras podrzavati vec se mora i ja cu tako postupiti tako sam radio od rodjenja Bosna na prvom mjestu, ali podrzavati Hrvate nikad nije bio problem barem u sportu, tu politici mjesta nema.
Ma oni imaju krizu indentiteta, oni ne znaju ni šta su ni ko su. Čas su Hrvati, čas Hercegovci, čas hercegbosanci
Inače, “Hajmo Vatreni”
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- RollingPaper
- Kontakt:
Al ja ovo ne razumijem, ja imam drugove iz Zagreba ljudi nas vole haos. Idemo jedan drugom kuci druzimo se 100 godina. Ja ne znam šta je ovim Hercegovcima, koji im je qurac.
Da. Slazem se. CR7 > Pessi.Markinhio je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:04Mislim da treba zavrsiti raspravu,vi ne mozete skontati.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:01Naravno da vama to ne smeta, vi ga redovno bacate na Messija. Drugi dio komentara je naravno retardacija obična, ne vrijedi ni komentarisati.![]()
Tebra jesi li se prilagodio na USA vrucine vecPSV je napisao/la: ↑17 jun 2026, 17:29Da. Slazem se. CR7 > Pessi.Markinhio je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:04Mislim da treba zavrsiti raspravu,vi ne mozete skontati.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:01
Naravno da vama to ne smeta, vi ga redovno bacate na Messija. Drugi dio komentara je naravno retardacija obična, ne vrijedi ni komentarisati.![]()
![]()
Vrlo dobro opisani ove izdrkotine iz HercegovineGG3 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 17:25tuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:33A dobro ne treba uzimat za relevatne ove Bošnjačke katolike i pravoslavce njih niko u Hrvatskoj i Srbiji ne dozivljava kao njihove oni su obične ovčice koje pasu otrovnu travu i žive u zabludi.
Ali komsije/susjede kako je kome lakse i ljepse ne da treba veceras podrzavati vec se mora i ja cu tako postupiti tako sam radio od rodjenja Bosna na prvom mjestu, ali podrzavati Hrvate nikad nije bio problem barem u sportu, tu politici mjesta nema.
Ma oni imaju krizu indentiteta, oni ne znaju ni šta su ni ko su. Čas su Hrvati, čas Hercegovci, čas hercegbosanci
Inače, “Hajmo Vatreni”
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Posto si strucan, koliko veceras daje Rona?PSV je napisao/la: ↑17 jun 2026, 17:29Da. Slazem se. CR7 > Pessi.Markinhio je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:04Mislim da treba zavrsiti raspravu,vi ne mozete skontati.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:01
Naravno da vama to ne smeta, vi ga redovno bacate na Messija. Drugi dio komentara je naravno retardacija obična, ne vrijedi ni komentarisati.![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zanimljivo , ničim izazvani idu vrijeđanja prema Hrvatima, posebno prema Hrvatima iz Hercegovine. A kažu odstranite provokatore. Koga odstraniti kad nitko i ne piše i ne vrijeđa osim domaćih patriota
Slazem se.signalidunapark je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:08Je.bo vas Messi.
S pričom o njemu ste navukli realove sektaške krvopije na temu.
Ali ni realovim sektasima ne treba puno da se okupe i krenu smarati.
Jahaci Ronine cundare su sorta za sebe.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 jun 2026, 17:56, ukupno mijenjano 2 puta.
ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:40A ne smetaju vam Hrvati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine
Kamenjari, Bašić, Katić, Vasilj, ha ja…
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Tako je,do neki dan kamenje po cucurelli,odkad je potpiso najbolji igrac furijelet3 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 17:55Slazem se.signalidunapark je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:08Je.bo vas Messi.
S pričom o njemu ste navukli realove sektaške krvopije na temu.
Ali ni realovim sektasima ne treba puno da se okupe i krenu smarati.
Jahaci Ronine cundare su posebna sorta.
Dobar sastav Portugala.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Od Xavia, Inieste i kompanije se nije pojavio ovakav vezni red.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
na sve to imaju Nunu Mendesa, dakle trojica u prvih 11 koji su zadnje 2 godine prepišali fudbalsku Evropu, baš brutalna ekipaWilshere10 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:05Od Xavia, Inieste i kompanije se nije pojavio ovakav vezni red.![]()
Vrlo vjerovatno. Jos u napadu drugi GOAT. Pobjeda je zagarantovanaWilshere10 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:05Od Xavia, Inieste i kompanije se nije pojavio ovakav vezni red.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dzabe sve s djedom i egomanijakom u spicu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Portugal na papiru prejak, vidjet ćemo ih na terenu kako će to izgledati
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ronaldo je igrao za najlopovskiji klub u historiji fudbala, a ne Messi.DinGospo21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:50Ronaldo nije igrao za klub koji je danas na sudu zbog mita i korupcije, ali ono najbitnije nije mi niko davao hormone rasta(nešto što je zabranjeno u sportu generalo), samim tim to je krnja slika. Hchahaah, nikad mi neće biti jasno kad neko krene nabrajati trofeje, i onda kažu Finalissima,( trofej koji je tri puta dodjeljivan, dva puta Argentina uzimala). Trideset godina haman se nije igralo i onda eto ga opet 2022, jer je Messi konačno uspio (ljudima već postalo smiješno, kako Copa America se igrala svake godine), čim su uzeli 2021, magično se vratila u Finalissima, za Fifinu mezimicu.Sport90 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:38Ma kakv Messi, levat. 100% si upravu. Ronaldo najbolji niko ne postiže golova koliko i ronaldo. Jedno 10 godina su igrali u istoj ligi i Messi jedva 5 puta bio najbolji strijelac, a Ronaldo cak 3 puta u tom periodu.
Ovaj levat Messi sa repkom osvojio u20 svjetsko prvenstvo, olimpijske igre, SP, 2 puta kopu, finalistu, bio još u jednom finalu SP, i jos 3 finala kope igrao i bio MVP ili najbolji igrac svakog ovog turnira. Levatina. Koja je on levatina dovoljno govori da je Najbolji strijelac i najbolji asistent SP svih vremena. Niko u historiji nije osvojio titula klupskih niti individualni ko Messi - igrac drugog reda. Ne znam kako te raja ovdje ne razumije i pokušava predstaviti Messija boljim nego sto jeste.
Kup konfederacija je magično ukinut čim ga Ronaldo nije osvojio (više se nikada nije ni igralo to takmičenje).
Liga nacija je zato uvedena i igra se gotov svake godine. Sve za mezimicu Fife i Uefe.
Inače, Messiju je ukradena Copa 2019 i bilo je očito da je namješteno da Brazil osvoji. 2 penala nisu svirana i to za vrijeme VAR-a. Baš onako kako se i Realu štima svih ovih godina.
Da bruda, vrlo lagano. Kad se ima kesha, uz dobro pice, zene i skupa auta sve je lakse. Neverovatno kako dobro to umem.
Dojma sam da GOAT nece puno forsirati. Nema on sta vise kome dokazivati, sve je prekucao. Jedan zgoditak u mrezi Konga ocekujem. Biti ce dovoljno. Ionako je rekorder po zgoditcima kroz povijest.
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 11 gostiju.