Sucic - Janelt , prepisali bi grupu i mozda izbacili 2 ekipe u nokaut fazi.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
signalidunapark
- Kontakt:
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Zasto ne ubaci Budimira
Ne mogu, zabija im lik koji igra u dallasu, sta li ce im tek ozbiljniji napadaci raditiAshburtonG je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:25Englezi ako utegnu odbranu, mogli bi ovdje napravit ozbiljan rezultat. Konacno im igra prema naprijed ima nekog smisla.
Naprijed svicarci,ide jedan xhakin projektilrossonero85 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:24Ti si baš neki zajeban troller i provokator. Vidim ne prestaješ podjebavati čitavo veče.
Baš zbog tebe i tebi sličnih - naprijed braćo Englezi!![]()
Zadnja izmjena: Markinhio, dana/u 17 jun 2026, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne moras navijat al ne moras ni namjerno kontra navijat jer nema osobe na svijetu kojem ovi englezi nisu odvratni i precjenjeni ali eto samo sto igraju protiv hrvatske engleska vam draga.rossonero85 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 22:56Fake Bošnjaci zato što ne navijamo za Hrvatsku? A zašto bismo to trebali/morali navijati za Hrvatsku?
Samo da ne bude kukanja kad nas izjebu pa zadnji zavrsimo kako to sto to
- invincible1921
- Kontakt:
Nevjerovatna reprezntacija..jbt 2 suta dva gola ovi promasili 10 sansi..tacno ce im zabit za 3:3 
=\_1921_/=
Ne postoji odvratnija njuska u svijetu fudbala od Pickforda
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 17 jun 2026, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
Na zalost ne gledam utakmicu, vracam se sa posla, ali naprijed komsije. Gazi Engleze.
Pa yebu nas svi 30 godina. Od Spanije, pa sve do Nigerije. Nije to sigurno zbog favoriziranja nekoga umjesto balkanskih drzava.Amco46 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:30Ma ne moras navijat al ne moras ni namjerno kontra navijat jer nema osobe na svijetu kojem ovi englezi nisu odvratni i precjenjeni ali eto samo sto igraju protiv hrvatske engleska vam draga.rossonero85 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 22:56Fake Bošnjaci zato što ne navijamo za Hrvatsku? A zašto bismo to trebali/morali navijati za Hrvatsku?
Licni izbor za koga ce ko navijati. Niti ce Hrvatima pomoci ako neko nas bude navijao za njih, a isto to i obrnuto. Tako i za svaku drugu ekipu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Francuzi i Englezi imaju na klupi 90% igraca koji bi igrali u prvoj za svaku repku na svijetu
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jesam li ovo čuo zvižduke za hydration break? 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Beduin
- Kontakt:
Pa moras za nekogq navijati ili prizeljkivati pobjedu. U svakoj utakmici do sad sam volio da neko pobojedi, tako i veceras Engleska. Ko j3be komsije, nemam niti jedan razlog da navijam za njih, a imam milion i jedan protiv njih.Amco46 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:30Ma ne moras navijat al ne moras ni namjerno kontra navijat jer nema osobe na svijetu kojem ovi englezi nisu odvratni i precjenjeni ali eto samo sto igraju protiv hrvatske engleska vam draga.rossonero85 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 22:56Fake Bošnjaci zato što ne navijamo za Hrvatsku? A zašto bismo to trebali/morali navijati za Hrvatsku?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Marsal
- Kontakt:
Hrvati imaju 0.41 xG i dali su 2 lagano 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mi da imamo Dalica na klupi otisli bi najmanje do polufinala
-
rossonero85
- Kontakt:
Navijao sam za Englesku i na prošlim evropskim i svjetskim prvenstvima. Za Italiju i Englesku kad god nema naših. Doduše priznajem draža mi je bila Southgateova Engleska od ove Tuchelove. Za Hrvatsku nikada, niti ima potrebe. Svako nek navija za koga hoće, samo ne treba nabijati na nos ljudima koji ne navijaju za Hrvatsku, ispade kao da je to neka obaveza da se mora navijati za njih, inače si muslimanski/bošnjački nacionalista i radikal.Amco46 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:30Ma ne moras navijat al ne moras ni namjerno kontra navijat jer nema osobe na svijetu kojem ovi englezi nisu odvratni i precjenjeni ali eto samo sto igraju protiv hrvatske engleska vam draga.rossonero85 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 22:56Fake Bošnjaci zato što ne navijamo za Hrvatsku? A zašto bismo to trebali/morali navijati za Hrvatsku?
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 17 jun 2026, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ko da gledam kad njuska Pickford nesto syebe do kraja, samo on ovo moze uyebat.
Angli ubacili u brzinu vise i to starci na sredini hrvatske ne mogu pratiti.
Samo me cudi da englezi nisu pali, ali sad ide jos ubitacnija kombinacija, Rogers ga daje do kraja.
Angli ubacili u brzinu vise i to starci na sredini hrvatske ne mogu pratiti.
Samo me cudi da englezi nisu pali, ali sad ide jos ubitacnija kombinacija, Rogers ga daje do kraja.
CPOJ
Ma napaceni ljudi pa džaba , čuj Engleska , precijenjena reprezentacija i uvijek mezimci sudijskih odluka.Amco46 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:30Ma ne moras navijat al ne moras ni namjerno kontra navijat jer nema osobe na svijetu kojem ovi englezi nisu odvratni i precjenjeni ali eto samo sto igraju protiv hrvatske engleska vam draga.rossonero85 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 22:56Fake Bošnjaci zato što ne navijamo za Hrvatsku? A zašto bismo to trebali/morali navijati za Hrvatsku?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
rossonero85
- Kontakt:
Potpisujem kolega rossoneroBeduin je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:35Pa moras za nekogq navijati ili prizeljkivati pobjedu. U svakoj utakmici do sad sam volio da neko pobojedi, tako i veceras Engleska. Ko j3be komsije, nemam niti jedan razlog da navijam za njih, a imam milion i jedan protiv njih.Amco46 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:30Ma ne moras navijat al ne moras ni namjerno kontra navijat jer nema osobe na svijetu kojem ovi englezi nisu odvratni i precjenjeni ali eto samo sto igraju protiv hrvatske engleska vam draga.rossonero85 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 22:56
Fake Bošnjaci zato što ne navijamo za Hrvatsku? A zašto bismo to trebali/morali navijati za Hrvatsku?
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, Google [Bot], HariTz, rossonero85, soccerfan i 15 gostiju.