Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Markinho koji ti je kur ac
Smaras
he.bo te tzv.herceg bosna
Smaras
he.bo te tzv.herceg bosna
- tuzlak1987
- Kontakt:
Losi su i oni bili istina, zaboravio sam ih.Winters je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:08Južnoafrička Republika po meni uvjerljivo najgori dojam do sad ostavila, čak je i Curacao smislenije odigrao od njih.tuzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:59Najgore reprezentacije u prvom kolu Curacao, Hrvatska, Tunis i BiH.
Ima nekih koji su izgubili ali ostavili bolji utisak. Iraq je izgubio npr. ali su super ekipa.
Ali sam vise razmisljao u smijeru da bi Hrvatska izgubila veceras i od Japana i Koreje, a BiH i od Senegala i Zelenortskih Otoka. Jednostavno mora se dici igra ne visi nivo.
Al cijelo vrijeme pominjes svicarsku,hajd malo popushi milokliz,
CPOJ
Nije iskljuceno da Gana dobije Hrvatsku.
Šteta jbg očekivao sam 7, al i 4 je dobro
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
bavariapivo je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:55Ima minimum 5 žutih koji ili nisu svirani nikako kao faul ili nisi dodijeljeni bili.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:52Nikad manje kartona nije biloovo prvenstvo je fair play osim one prve tekme
Suci su slabi do sada
Ova nova pravila sjebala stvar, nemas vise kartona za simuliranje itd. Plus sudije pojedine startove uopste ne sankcionisu
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Sto uopste odgovora odgovarate ovoj krezuboj ustaskoj neznalici.
Mars sa foruma propalico
Mars sa foruma propalico
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Protiv ovakvih ekipa ne moze ni Modric, Gvardiol isto los jer je morao pokrivati Perisica nazadRollingPaper je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:05E yebiga ne smijes nista napisat, odma kao mrznja ovo ono. Realno ne moze ti Perisic pocinjat u 2026 godini druze jesi dobar ti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znao sam da ne treba ulazit na ovu temu nakon ove utakmice
Mogla bi ovdje Engleska ići do kraja ako bi se uspjela odbrana zategnuti, kada je Tuchel uspio osvojiti LP sa onakvom ekipom Chelsea protiv jako Man City-a, vjerovatno će i ovdje stići do polufinala minimum.
Engleska je igrački jednostavno jača od Hrvatske i ovo je očekivana igra Hrvatske koju oni od Rusije igraju, malo ih je poremetio penal ali šta ćeš. Englezi nisu podlegli pritisku jer bi više oni bili kritikovani u svojoj državi nego što će Hrvatska biti kritikovana.
Engleska je igrački jednostavno jača od Hrvatske i ovo je očekivana igra Hrvatske koju oni od Rusije igraju, malo ih je poremetio penal ali šta ćeš. Englezi nisu podlegli pritisku jer bi više oni bili kritikovani u svojoj državi nego što će Hrvatska biti kritikovana.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 18 jun 2026, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zao mi njega i Željane Zovko
Dakle, nakon prvog kola evropljani samo dvije pobjede: Francuska ( sasvim solidan protivnik) iNjemacka ( sto jos nije pravo mjerilo)
Slabo Evropa skroz.
Slabo Evropa skroz.
CPOJ
Austrija, Norveska, Škotska, Švedska ?
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 jun 2026, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Hajde da vidimo sutra hocel hrvati uzvratiti pa sutra po Hrvatskoj da se viore zastave Bosne i da ljudi nose dresove

- Pensioner26
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:

Nek mi popuše svi redom ako je ko navijao za agresora na našu državu. Dodvoravate im se sretno susjedi vidim fan zone po Zenici, Tuzli, Sarajevu jesam se ja borio za ovo. Država im osudjena za UZP danas po svijetu nas predstavljaju kao radikalne teroriste, ruše sa četnicima svaki napredak Bosne i pušite im ****. Vi niste generacija vi ste degeneracija. Bit će opet genocida ništa se nije naučilo.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ja bome vidio jednu dejtonku danas u Zagrebu.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:21Hajde da vidimo sutra hocel hrvati uzvratiti pa sutra po Hrvatskoj da se viore zastave Bosne i da ljudi nose dresove![]()
![]()
Opusti se kume, manjina je navijala za UZPMarokanci58 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:23Nek mi popuše svi redom ako je ko navijao za agresora na našu državu. Dodvoravate im se sretno susjedi vidim fan zone po Zenici, Tuzli, Sarajevu jesam se ja borio za ovo. Država im osudjena za UZP danas po svijetu nas predstavljaju kao radikalne teroriste, ruše sa četnicima svaki napredak Bosne i pušite im ****. Vi niste generacija vi ste degeneracija. Bit će opet genocida ništa se nije naučilo.
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 18 jun 2026, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.