Elrond je napisao/la: ↑18 jun 2026, 01:10
rossonero85 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:57
Marokanci58 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:51
Društvene mreže se usijale danas kod balija ko će srdačnije napisati susjedi pušimo vam ku.rac. idite u Vitez usta vas yebem svratite u Ahmiće retardirani balavci koji ćete platiti glavom OPET ko i mi stariji
Kao što rekoh, narod za izučavanje, sa snishodljivim podaničkim mentalitetom i neobjašnjivom potrebom da se dopadnu i dodvore Zagrebu i Beogradu. Evo čitavu noć ovdje napadaju ljude koji zaboga ne navijaju za divne susjede iz Hrvatske. Očekuj sada da te FGR "ko nas bre zavadi" paćenici proglase bošnjačkim radikalnim islamistom hahahaha
Ja sam navijao za Englesku, ali odhebite vise o ratu i tim glupostima. Neka navija ko za koga zeli.
Nikad mi naprijed necemo dok je fanatika i fasista kao vi sto ste. Ti si isti kao ti iz Viteza koje pominjes, razlika je samo koje su vam ime dali kad ste se rodili.
Da vas napomenem, rat je zavrsio prije 31 godinu!!!
RAT BALAVČE NIKADA NIJE ZAVRŠIO, DANAS SE VODI DRUGIM SREDSTVIMA PROTIV BOSNE. Yebo li ti Maks Promorac sve što imas...
Dobro je Sidran rekao Bošnjacima trebaju dvije glave kad se rode, jednu da imaju kad im odsijeku a drugu da skontaju da im je prva odsječena. Ovo sve **** usrana dijaspora piše.
Zamisli u jeku najveće ofanzive na Bosnu od rata lobiranjem po svijetu, danas crtanjem karti podjele u Zagrebu debil piše rat je završen prije 31 godinu. Znate li kakav su pakao Mostarci preživjeli od tih ustaša kojima tepate susjedi. Gore nego Gaza.
Tipkajte iz Minhena i Graza o suživotu usta vam se naserem.
Idite sutra u zapadni Mostar slavite ovako golove Bosne kao što se slave po Sarajevu, Zenici, Tuzli da vam izgaze ljudi glave i to agresori a ne žrtve u ratu. SNISHODLJIVE STE **** BEZ PONOSA I DOSTOJANSTVA.