18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Dzeko starter, Tabakovic ne igra, tako bih ove izjave protumacio. 
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase
Danas izlazimo
Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Memic Basic Sunjic Alajbegovic
Demirovic Dzeko
Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Memic Basic Sunjic Alajbegovic
Demirovic Dzeko
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najvažnija utakmica broj 1 od osamostaljenja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma tesko bez tahirovica da krenemo
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Vala i nije. Da je naboj i da smo nabrijani i jesmo. Al da je najbintiji pa nije
Šta mislite koliko babuka može, obzirom da od baraža nije odigrao poštene utakmice (nešto skromno za Šalke i to je to)?
Nadam se da Dzeko puno prica sa Demirovicem i da ce ga veceras procepiti konacno (nesto slicno sto je Luka radio sa Livakovicem u proslosti)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gdje nije drug? Imaš dvije meč lopte da prođeš grupu na WC i plasiraš se u KO fazu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne vjerujem da je Dzekson spreman da pocne, pa ocekujem Lukica opet da starta, Dzekson da udje u drugom poluvremenu sa klupe.
Tahirovic vjerujem da ce igrat u sredini sa Sunjicem.
Isto ocekujem da ce Esmir opet startat sa Memicem, Kerim u drugom uc.
Mi da smo pamentni razapeli bi veliki transparent podreske Demirovicu. I da zna da su navijaci iza njega, osim ovih idiota sto hodaju po drustvenim mrezama i psuju sve redeom.
Kakvi retardi budu na tribinama, dobro nisu razapeli transparent yebemo ti Sandru i Fatimu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BenjooJutub
- Kontakt:
Naši navijači trenutno tamo i naši navijači npr sa utakmice u Beču su nebo i zemlja razlika. Gledam na N1 uživo iz LA, onaj kreten sa TikToka se gura pred kameru... Eto kakvi su u mogućnosti da odu, pravi navijači opet čekaju pohod na neku EU prestolnicu. Ova dijaspora iz USA nažalost nema tu navijačku kulturu.
Ne smijem ni da zamislim kako će to aBd izgleda kad se plasiramo na EURO u Englesku... Ovo je sve tankosava.
Ne smijem ni da zamislim kako će to aBd izgleda kad se plasiramo na EURO u Englesku... Ovo je sve tankosava.
Nije isto ali nema potrebe da praviš ta poređenja i da ponižavaš. Ljudi su dali puno para i došli tu.BenjooJutub je napisao/la: ↑18 jun 2026, 09:44Naši navijači trenutno tamo i naši navijači npr sa utakmice u Beču su nebo i zemlja razlika. Gledam na N1 uživo iz LA, onaj kreten sa TikToka se gura pred kameru... Eto kakvi su u mogućnosti da odu, pravi navijači opet čekaju pohod na neku EU prestolnicu. Ova dijaspora iz USA nažalost nema tu navijačku kulturu.
4-IN-A-ROW
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Simptom ekstremnog umora, oj oplaka kakvi levati to samo na zapadu moze proc... Ocigledno totalno rasulo u Švicarskoj... ide ovdje lagana pobjeda.
#CarsijaOdjebi
Alajbegovic veceras mora igrati od prve minute, valjda je to strucnom stabu jasno. Dosta je opasniji i konkretniji od Esmira i uz to ide u prilog sto je po meni Memic puno opasniji na desnom krilu nego na lijevom.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ja bi najradije gledao Esmira i Kerima, kad imas takva dva ograca jos na dvijerazlicite strane bombona, ali mislim da ce opet Memic umjesto Kerima, ali i to mi je jasno ipak Kolasinac je lijevi bek cesto ode naprijed a nema brzine i treba tu neko ko ce mu pomagati u defanzivi, a tu je Memic bolji.
#CarsijaOdjebi
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlenHalilovic, bh22, Bing [Bot], denza, FerdinandF, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, nerkolfc, Rio12345, s4mke, Scholl i 70 gostiju.