Hisense FIFA World Cup kviz na SportSport.ba

We are 26
Oikamid

Re: Hisense FIFA World Cup kviz na SportSport.ba

Post Postao/la Oikamid » 17 jun 2026, 16:02

Ja nemam ništa protiv pitanja tipa ko je igrao u finalu 1958. godine, ali ovo mi je wow. Dajte ba :mrgreen:

Nemojte pišati na fakat dobru ideju i realizaciju.

EnesSS
Kontakt:

Post Postao/la EnesSS » 17 jun 2026, 16:47

Mora se preći na Jackpot kviz, to je pošteno. Liga Kviz ispada iz opticaja, nema smisla više igrati, jer neko će igrati dan i noć liga kviz i osvojiti dres kao što sada imamo primjer.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 jun 2026, 19:35

EnesSS je napisao/la:
17 jun 2026, 16:47
Mora se preći na Jackpot kviz, to je pošteno. Liga Kviz ispada iz opticaja, nema smisla više igrati, jer neko će igrati dan i noć liga kviz i osvojiti dres kao što sada imamo primjer.
Pa ako igraš samo za nagradu, Jackpot kviz ti je sigurno najbolja opcija i to da igraš ovako kako sam opisao. Znači, opet ti treba Liga kviz i to više pokušaja da nasviraš sebi dobar Streak jer bez Streaka sigurno nećeš imati najviše poena.

Međutim, sigurno ima i lakših načina da se osvoji brendirana lopta, predložio bih da odeš na Ilidžu gledati utakmice SP, dijele iste lopte.

Mislim da je Virtual prihvatio kviz na način kako je zamišljen.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 jun 2026, 19:36

admin je napisao/la:
17 jun 2026, 14:22
DamirT je napisao/la:
17 jun 2026, 08:19
RobertHrkac555 je napisao/la:
17 jun 2026, 07:29
Kako je ovaj prvi odigrao ovako puno kvizova, jel ovo moguće
Ma ja odustao od kviza nakon prvog dana. Ne znam kad je uspio nabiti ovoliko poena :crazy:
Evo ti jedan trik. Igras liga kviz da nabijes Streak… kad imas dobar Streak, onda igras dnevni Jackpot. Mozes osvojiti FIFA loptu svaki dan, bez obzira na to koliko je neko u totalu nabio bodova.

Takodjer, taj dio cemo u narednim danima popravljati. Naravno, nece nikom biti onemoguceno da igra i da osvoji nagradu, ali cemo napraviti par unaprijedjenja koje ce svima donjeti malo vecu motivaciju za igru.
:thumbup: :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bordeaux433
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux433 » 17 jun 2026, 23:12

Ako ne znate kako pitanje da postavite, nemojte ga nikako ni postavljati ili ugasite ovaj kviz, brukate se. Ovo nije prvo pitanje koje sami fulate.
slika

Ako ne znate kako pitanje da postavite, nemojte ga nikako ni postavljati ili ugasite ovaj kviz, brukate se. Ovo nije prvo pitanje koje sami fulate.

EnesSS
Kontakt:

Post Postao/la EnesSS » 18 jun 2026, 01:28

admin je napisao/la:
17 jun 2026, 19:35
EnesSS je napisao/la:
17 jun 2026, 16:47
Pa ako igraš samo za nagradu, Jackpot kviz ti je sigurno najbolja opcija i to da igraš ovako kako sam opisao. Znači, opet ti treba Liga kviz i to više pokušaja da nasviraš sebi dobar Streak jer bez Streaka sigurno nećeš imati najviše poena.

Međutim, sigurno ima i lakših načina da se osvoji brendirana lopta, predložio bih da odeš na Ilidžu gledati utakmice SP, dijele iste lopte.

Mislim da je Virtual prihvatio kviz na način kako je zamišljen.

Ja dolazim iz manjeg mjesta u BiH, daleko mi je Sarajevo. Valjda bude neka utješna nagrada za 2.mjesto ako Bog da hehehe

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jun 2026, 10:00

Bordeaux433 je napisao/la:
17 jun 2026, 23:12
slika

Hvala na prijavi, korigovano je.

Hiljade pitanja su u igri, mora biti koja greska. Očekivali smo da ce ih biti, pa zato imamo dugme za prijavu iz svako pitanje (taj krugic sa uzvicnikom nakon pitanja).

Zahvalni smo na svim prijavama greske.

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []