2. Bundesliga - Cvajta

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi će ostvariti ulazak u viši rang?

1) Schalke
26
30%
2) Werder
20
23%
3) St. Pauli
13
15%
4) Darmstadt
9
10%
5) Nürnberg
5
6%
6) HSV
14
16%

Ukupno glasova: 87

ledar
Kontakt:

Re: 2. Bundesliga - Cvajta

Post Postao/la ledar » 09 jun 2026, 13:38

Amirutah1988 je napisao/la:
09 jun 2026, 07:45

Što se tiče ostalih igrača,mnogo je :?: ,za Majera se traži ni manje ni vise 20 miliona,Souzu pokusavaju ostaviti,ako bude ponuda 12 miliona,spremni ga pustiti.
Čak je problem i za Grabaru oko cijene,a sa Mullerom imamo problema,tako da mislim da se traži golman.

Možda cak i ne bude previse odlazaka iz Wolfsburga,Wind i Wimmer su zasad jedino napustili.
Kod transfera ili se proda odmah ili se paca do pred kraj transferfenstera. Ja sam već sugerirao da ćete bez diskonta teško prodavati, tako da računica o 100 milki prihoda od transfera po meni ne drži vodu. Pejčinović će vam sigurno ostat ako ćete tražit 20 milki. Isto i za Amouru, Grabaru, Koulierakisa i ostale. Pogotovo ako ćete potpisivat nove igrače prije prodaje i nakrcavat kadar, tek onda će vas cimat da spustite do gaća. Čak i premierligaš Ewerton sad kalkulira oko Amoure iako to za njih nije nekakav novac.

Eriksena bih oslobodio obaveza, nek čovjek živi svoj život bez stresa, imao je karijeru i što mu više treba.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 09 jun 2026, 17:45

ledar je napisao/la:
09 jun 2026, 13:38
09 jun 2026, 07:45

Što se tiče ostalih igrača,mnogo je :?: ,za Majera se traži ni manje ni vise 20 miliona,Souzu pokusavaju ostaviti,ako bude ponuda 12 miliona,spremni ga pustiti.
Čak je problem i za Grabaru oko cijene,a sa Mullerom imamo problema,tako da mislim da se traži golman.

Možda cak i ne bude previse odlazaka iz Wolfsburga,Wind i Wimmer su zasad jedino napustili.
Kod transfera ili se proda odmah ili se paca do pred kraj transferfenstera. Ja sam već sugerirao da ćete bez diskonta teško prodavati, tako da računica o 100 milki prihoda od transfera po meni ne drži vodu. Pejčinović će vam sigurno ostat ako ćete tražit 20 milki. Isto i za Amouru, Grabaru, Koulierakisa i ostale. Pogotovo ako ćete potpisivat nove igrače prije prodaje i nakrcavat kadar, tek onda će vas cimat da spustite do gaća. Čak i premierligaš Ewerton sad kalkulira oko Amoure iako to za njih nije nekakav novac.

Eriksena bih oslobodio obaveza, nek čovjek živi svoj život bez stresa, imao je karijeru i što mu više treba.
Stvarno se nadam da će se stvari uskoro pokrenuti u vezi odlazaka. Zasad se čini da je samo Grabara izrazio želju za odlaskom. Lovro Majer navodno pregovara s nekoliko talijanskih klubova. Navodi se da Kouli i Amoura vjerojatno neće biti izbor za drugu ligu,ali nema konkretnih ponuda,zatišje.

Posuđeni igrači poput Vranckxa i Skova Olsena vraćaju se jer nisu impresionirali u svojim posuđenim klubovima. Trenutno nema informacija o tome jesu li Svanberg, Mähele, Vavro, Jenz, Gerhardt, Fischer zainteresirani da ostanu u klubu

Problem je što čak i s igračima koji žele otići, očito nema ništa konkretno na stolu što se tice ponuda.
Moraju se pronaći ili razmotriti klubovi koji želi potpisati igrače koji žele otici iz kluba ali samo oni koji ponude razumno prihvatljive cijene za Vfl Wolfsburg.
Što se tiče Jenza, već se više od godinu dana govori da želi otići, ali nikada nije bilo izvješća o konkretnoj ponudi koja bi se mogla razmotriti. Jedina konkretna ponuda koju je VfL odbio bila je za Amouru prošle godine jer su tražili naknadu od preko 30 milijuna eura. Gledajući unatrag, trebali su ga pustiti za 25-27 milijuna eura i dovesti odgovarajuću zamjenu; možda uopće ne bismo ispali da je njegov nasljednik dobro odigrao.

Nisam nabrojao Pecjinovića, Souzu, Kumbedija, Zehntera, Adjeteya i Shiogaija, jer se nadam da ce ih pokušati zadržati u 2. ligi.
Naveo sam Souzu,iako ga ne volim nikako,ali sigirno se nece pojaviti klub koji ce ponuditi 10-15miliona za njega,tako da ce ostati,vrlo vjerovatno

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 12 jun 2026, 16:24

slika

slika

Bittencourt u Cottbusu
slika

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 15 jun 2026, 13:54

Nakon odlaska Grubera(Nürnberg) u Mainz za 3 miliona Eura,Nürnberg bi mogao ostati i bez drugog kvalitetnog odbrambenog igrača Luke Lochosvillia,za njim su zainteresovani brojni europski klubovi.
Kao zamjenu za ove igrače Nürnberg je angazovao U21 grckog reprezentativca Kalegoropulosa.

Dresden:
Prema kickeru, sve je više naznaka da će Robert Wagner ponovno igrati za Dynamo Dresden sljedeće sezone. 22-godišnjak se etablirao kao standardni starter za Dynamo nakon što je prošle zime došao na posudbu iz Kiela, odigravši 15 utakmica. Dynamo je bio zainteresiran za stalni transfer, ali SC Freiburg će vjerojatno ponovno posuditi svog visoko cijenjenog domaćeg talenta, po peti put.

Cottbus
Novopečeni drugoligaški klub Energie Cottbus potpisao je još jednog veznog igrača. Julian Guttau dolazi u klub iz Lausitza iz trećeligaškog kluba Erzgebirge Aue.
Nakon 238 nastupa u 3. ligi (29 golova) za Hallescher FC, SC Freiburg II, 1860 München i nedavno za Erzgebirge Aue – s kojim je nedavno ispao u Regionalligu – 26-godišnjak će prvi put igrati u 2. Bundesligi. Unatoč ispadanju, Guttau je uspio pokazati svoj talent sa sedam golova i pet asistencija.

Unatoč ispadanju Fortune Düsseldorf, Marcel Lotka vjerojatno će ostati u 2. Bundesligi. Prema kickeru, 25-godišnji vratar je na rubu prelaska u novopečeni Energie Cottbus.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 17 jun 2026, 11:59

SpVgg Greuther Fürth potpisao je Shintu Appelkampa iz Fortune.

Florian Hellstern bit će vratar SpVgg Greuther Fürtha sljedeće sezone. Fürth i njegov matični klub VfB Stuttgart objavili su potpisivanje u utorak.

FC Nürnberg će sljedeće sezone biti bez Mickaela Birona. 28-godišnji napadač, koji je došao 2025., igrat će na posudbi za novake u turskoj drugoj ligi Batman Petrolspor.

Hannover je osigurao opciju kupnje 26-godišnjaka Diasoke Yakota.
Japanski igrač prošle je sezone nastupio u 30 utakmica (5 golova) 4asistencije

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 17 jun 2026, 18:24

Fabian Reese u Wolfsburgu,još sad i golmana iz Herthe pa da zaokruzimo ovu transfer kampanju
slika

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 17 jun 2026, 19:53

17 jun 2026, 18:24
Fabian Reese u Wolfsburgu,još sad i golmana iz Herthe pa da zaokruzimo ovu transfer kampanju
Dolaze vam još Glatzel, Wahl, Ernst, ali šta je sa odlascima i planiranih 100 milki prihoda?

Kako idu stvari vi ćete u cvajti imat momčad od 200 milki.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 17 jun 2026, 20:10

ledar je napisao/la:
17 jun 2026, 19:53
17 jun 2026, 18:24
Dolaze vam još Glatzel, Wahl, Ernst, ali šta je sa odlascima i planiranih 100 milki prihoda?

Kako idu stvari vi ćete u cvajti imat momčad od 200 milki.
Oko Glatzela se utisalo,Ernst bi trebao doci uz Reese-a
Arnold izrazio želju da ode iz kluba.
Pa bit ce odlazaka, :D mozda u jednom danu po 2-3 komada,vjerovatno se ceka kraj Svjetskog Prvenstva,otici ce Grabara-Jenz-Maehle-Kouilerakis-Majer-Paredes je vec napustio,Wimmer isto,čeka se prihvatljiva ponuda za Vini Souzu,Wind je otišao,Skov Olsen se ceka ponuda.
Amoura ce nakon Svjetskog,zabrinjava me glasina o Pejcinovicu da ce za samo 12.5 miliona otici.
Schalke je navodno zainteresovan za Vranckx.
Franjic,Cozza,Kaminski otisli
Mislim da ce se pruziti sansa Adjeteyu-Cleitonu-Henselu-Shiogaiu-Zehtneru
Upitnici su kod igrača Fischer,Vavro,Gerhardt,Svanberg.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 17 jun 2026, 23:06

17 jun 2026, 20:10
Pa bit ce odlazaka, :D mozda u jednom danu po 2-3 komada,vjerovatno se ceka kraj Svjetskog Prvenstva,otici ce Grabara-Jenz-Maehle-Kouilerakis-Majer-Paredes je vec napustio,Wimmer isto,čeka se prihvatljiva ponuda za Vini Souzu,Wind je otišao,Skov Olsen se ceka ponuda.
Amoura ce nakon Svjetskog,zabrinjava me glasina o Pejcinovicu da ce za samo 12.5 miliona otici.

Paredes, Wind i Cozza nisu otišli, oni su istekli. Otišli su vam dosad samo Wimmer i Kaminski, svi ostali su na čekanju. Pejčinović je zasad jedini utrživ i to ispod marketa.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 jun 2026, 08:01

ledar je napisao/la:
17 jun 2026, 23:06
17 jun 2026, 20:10

Paredes, Wind i Cozza nisu otišli, oni su istekli. Otišli su vam dosad samo Wimmer i Kaminski, svi ostali su na čekanju. Pejčinović je zasad jedini utrživ i to ispod marketa.
Pa istekli,ali su bivši,vise ih nema :wave:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 18 jun 2026, 11:29

18 jun 2026, 08:01
Ma da, ali nije se dobilo ništa para. Tako se može reći i za Belociana, Seelta, Daghima i Lindströma - više ih nema, otišli su u matične klubove. Neće bit vjerojatno ni Angelyja, Franjića, Grzywacza i Vranckxa jer ćete ih opet dat na posudbu. Svih tih neće bit, ali neće se ništa prihodovat, biće neka sića od posudbi i uštedjet će se na plaći.
Bojim se da će slična situacija bit i sa Amourom, teško ćete za njega dobit više od 12 milki pa ćete ga pozajmit. Za Grabaru je isto upitno kolko ćete dobit, oko 8-9m mi se čini realno, Majer jako teško da može preko sadašnjeg marketa (8m), jedino Koulierakis ima stvarnu vrijednost ali od Juvea se nećete usrećit. Pejčinović je najlakši za utržit pa ni tu ne dolaze dobre ponude.

Govorim ovo u kontekstu projekcija o 100 milki prihoda od transfera. Ali, vjerojatno je od VW-a ipak došlo više para, možda 50-55 milki, pa niste u potrebi prodavat. U tom slučaju ne bih prodavao Dženana ispod 18 milki, ali onda ne bih ni potpisivao polovnjake tipa Glatzel.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 jun 2026, 12:15

ledar je napisao/la:
18 jun 2026, 11:29
18 jun 2026, 08:01
Ma da, ali nije se dobilo ništa para. Tako se može reći i za Belociana, Seelta, Daghima i Lindströma - više ih nema, otišli su u matične klubove. Neće bit vjerojatno ni Angelyja, Franjića, Grzywacza i Vranckxa jer ćete ih opet dat na posudbu. Svih tih neće bit, ali neće se ništa prihodovat, biće neka sića od posudbi i uštedjet će se na plaći.
Bojim se da će slična situacija bit i sa Amourom, teško ćete za njega dobit više od 12 milki pa ćete ga pozajmit. Za Grabaru je isto upitno kolko ćete dobit, oko 8-9m mi se čini realno, Majer jako teško da može preko sadašnjeg marketa (8m), jedino Koulierakis ima stvarnu vrijednost ali od Juvea se nećete usrećit. Pejčinović je najlakši za utržit pa ni tu ne dolaze dobre ponude.

Govorim ovo u kontekstu projekcija o 100 milki prihoda od transfera. Ali, vjerojatno je od VW-a ipak došlo više para, možda 50-55 milki, pa niste u potrebi prodavat. U tom slučaju ne bih prodavao Dženana ispod 18 milki, ali onda ne bih ni potpisivao polovnjake tipa Glatzel.
Za Kaminskog smo dobili nesto vise od 5 miliona,za Franjica i Cozzu nemam informaciju.
Daghim i nije naš,sumnjam da cemo ga otkupiti od Salzburga,Seelt ce u Sunderland nazad,o Belocianu se skroz malo pisalo,ne vjerujem da ce i on ostati,takod ce nazad u Leverkuzen.
Vranckxa se nadam da ce uzeti Schalke,ako dobijem 3-4 miliona dobro je.
Sve u svemu,Franjic-Cozza-Vranckx nisu trebali nikad ni pojaviti se u dresu Wolfsburga,jer od njih klub nije imao ma baš nikakve koristi.
Lindstrom ce nazad u Napoli ,pa neka ga oni rjesavaju,jos jedan koji nije trebao biti u Wolfsburgu,a sta tek reci za Vini Souzu,tolike pare ni za što.
Amoura,Grabara,Majer ce se prodati,sad za koji novac,sigurno ne za onaj koji bi mi željeli i koliko smo mi ustvari kupili.
Grabara je dobar golman i mozemo za njega izvuci najviše,a od dvojca Amoura-Majer ne bi trebali dozvoliti da odu ispod sume 12-15miliona bez obzira što je klub ispao iz lige.
Volio bih da Grk ostane ,ali naravno da nece,a glatko bi za njega,ja licno odbio ponudu da je i 50 ,pa i 100 miliona,jer je zaista obecavajuci igrač,i najdraži mi je igrač u timu.
Za njega mozemo dobiti 15-20miliona to je sigurno.
Pejčinovic,Boga molim da ostane,jer mi smo klub koji se brzo vraca u BL,i Dzenan ce nam trebati u buducnosti.
Jasno je da nece biti od transfera 100 miliona,nije ni realno da se toliko dobije,čak i kad bi klub napustilo 80%igrača.
Ostali smo bez Winda,Amoura ce otici,Daghim se vraca u Salzburg.
Dakle ostaje samo opcija Pejcinovic-Shiogai i Hornby,tako da ne bi bilo lose dovesti i Glatzela,posebno jos ako ode Pejcinovic.
Dolazak Reesea ce dobro doci, uz Elvisa ,svakako dobra opcija,ali postoji potreba za ostankom Svanberga i/ili Geehardta,tu je i Zehnter,Hensel jos uvijek nije igrac tog nivoa zrelosti da moze iznijeti utakmice BL a sad i 2BL.
Ako ode Arnold,svakako ce biti minus,iako nisam njegov miljenik nikad bio.
Trebalo bi nam možda jos 1-2igraca sredina terena,vezni red.
Odbrana je najveci problem,i to je ono što me zabrinjava,jer se skroz malo priča/piše o transferima za tu poziciju.
Vavro-Kumbedi nepoznato sta ce s njima biti,Jenz odlazi,Belocian vjerovatno u Levsrkuzen se vraca,zadržati Fischera nije neka sreca.
Znaci ogromna rupa ce se stvoriti u odbrani,3-4igraca nam trebaju samo za odbranu,+rijesiti poziciju golmana

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 jun 2026, 12:26

Eintracht Braunschweig je ojačao svoje napadačke opcije dovođenjem Yanna Sturma. Dvadesetjednogodišnji lijevi krilni igrač dolazi u Lionse iz SC Freiburga i potpisao je ugovor do ljeta 2029. Prošle sezone Sturm je bio na posudbi u FC Ingolstadtu, gdje je impresionirao s devet golova i pet asistencija za trećeligaša, koji je završio na jedanaestom mjestu u ligi.

SpVgg Greuther Fürth potpisao je još jednog vratara: Kako je klub druge lige objavio u četvrtak poslijepodne, Christian Ortag (31) seli se iz Ulma u Fürth.
Veteran dolazi kao slobodan igrač i potpisao je trogodišnji ugovor do 2029. Očekuje se da će Ortag biti iskusna zamjena za već potpisanog novog prvog vratara, Floriana Hellsterna, koji je na posudbi iz VfB Stuttgarta.

Yigit Karademir je najnovije pojačanje VfL Bochuma. Središnji branič dolazi iz budućih rivala u ligi VfL Osnabrücka i potpisao je ugovor do 2030. godine.

Bochum trosi 92 miliona na obnovu stadiona
Ruhrstadion će u rujnu proći trogodišnju obnovu. To će rezultirati ogromnim gubitkom prihoda za VfL Bochum; čak ni vlasnici sezonskih ulaznica neće moći prisustvovati svim utakmicama.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 18 jun 2026, 13:19

18 jun 2026, 12:15
Odbrana je najveci problem,i to je ono što me zabrinjava,jer se skroz malo priča/piše o transferima za tu poziciju.
Vavro-Kumbedi nepoznato sta ce s njima biti,Jenz odlazi,Belocian vjerovatno u Levsrkuzen se vraca,zadržati Fischera nije neka sreca.
Znaci ogromna rupa ce se stvoriti u odbrani,3-4igraca nam trebaju samo za odbranu,+rijesiti poziciju golmana
Kako sad stvari stoje obrana je prenatrpana.

Centralni braniči su trenutno Koulierakis, Adjetey, Vavro, Jenz, Angely, Cleiton i Neininger, 7 igrača. Koulierakis će se vjerojatno prodat ili posudit, Angely isto posudba, ostali zasad nemaju ponuda. Za Jenza nisam vidio da je itko zainteresiran.

Lijevi frtajdigeri su Zehnter, Maehle, Rogerio i Franjić, 4 igrača. Franjić ide na posudbu, za Maehlea je bio interes Celte, vjerojatno bi išao za 4 milke.

Desni frtajdigeri su Kumbedi, Fischer i Bürger, 3 igrača. Ponuda nema.

Dakle, obrana vam je sad 14 igrača, bez Koulierakisa, Angelyja, Franjića i Maehlea 10. To je više nego dovoljno, ako ćete tu natrpavat nove igrače onda ćete postojeće još teže prodat jer će svi znati da su vam višak pa nećete dobit ni trećinu marketa.

Postoji realna opasnost da vam kao svojedobno Schalkeu ostane stari preplaćeni kadar koji neće bit motiviran za cvajtu i kojeg ćete se teško ili nikako riješit. Naime, jedno su želje navijača i uprave, a posve drugo realne mogućnosti. Uprava i menadžment bi zato trebali imat pametnu strategiju jer je situacija izuzetno delikatna. Dobro je što imate jakog sponzora koji može financijski pokriti eventualne greške u koracima.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 jun 2026, 15:11

ledar je napisao/la:
18 jun 2026, 13:19
18 jun 2026, 12:15
Kako sad stvari stoje obrana je prenatrpana.

Centralni braniči su trenutno Koulierakis, Adjetey, Vavro, Jenz, Angely, Cleiton i Neininger, 7 igrača. Koulierakis će se vjerojatno prodat ili posudit, Angely isto posudba, ostali zasad nemaju ponuda. Za Jenza nisam vidio da je itko zainteresiran.

Lijevi frtajdigeri su Zehnter, Maehle, Rogerio i Franjić, 4 igrača. Franjić ide na posudbu, za Maehlea je bio interes Celte, vjerojatno bi išao za 4 milke.

Desni frtajdigeri su Kumbedi, Fischer i Bürger, 3 igrača. Ponuda nema.

Dakle, obrana vam je sad 14 igrača, bez Koulierakisa, Angelyja, Franjića i Maehlea 10. To je više nego dovoljno, ako ćete tu natrpavat nove igrače onda ćete postojeće još teže prodat jer će svi znati da su vam višak pa nećete dobit ni trećinu marketa.

Postoji realna opasnost da vam kao svojedobno Schalkeu ostane stari preplaćeni kadar koji neće bit motiviran za cvajtu i kojeg ćete se teško ili nikako riješit. Naime, jedno su želje navijača i uprave, a posve drugo realne mogućnosti. Uprava i menadžment bi zato trebali imat pametnu strategiju jer je situacija izuzetno delikatna. Dobro je što imate jakog sponzora koji može financijski pokriti eventualne greške u koracima.
Ma kakvo prenatrpana 14/10 igraca mi nemamo,Adjetey,Cleiton(iako nisu nista o njemu pisali da se računa na njega) i Neininger su "sigurni"za novu sezonu.
Kouilerakis ce se prodati,Vavro -moja zelja da ostane,ali to je veliki upitnik,veca mogucnost je da ce otici.
Jenz ce otici ,naci ce se neki klub,ali da ce ostati- nece,to je sigurno.
Nakon svega ,Maehle sigurno nece ostati u klubu,jer zna se kakvu stiketu nosi nakon zadnje utakmice,uostalom logicno je da odu sva danska 💩 iz ekipe.
Čak da i ostanu Kumbedi-Fischer-Bùrger nisam zadovoljan ni sa jednim
Koliko su nas mazile povrede ove sezone,sa navedenim igracima koji ce otici,Wolfsburg ce imati 30-40%popunjenost u odbrani,čak i da neki ostanu sto se ocekuje da odu,to nece biti dovoljno protiv ekipa kao što su Heidenheim,St.Pauli,Hannover,Kaiserslautern,Nürnberg,Bochum,KSC,jer te ekipe vidim kao konkurente.
Darmstadt i Hertha su dosta oslabili sa igrackim kadrom,od Kiela i Dresdena ne ocekujem da mogu boriti se za vrh.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 jun 2026, 16:03

Hrvatski U-19 reprezentativac Ivan Knežević potpisao je za 1. FC Kaiserslautern.

Devetnaestogodišnji središnji branič nedavno je igrao za VfB Stuttgart, s kojim je osvojio Njemački U-19 kup. Njegov ugovor s Stuttgartom istječe, što znači da Kaiserslautern neće morati platiti odštetu. Knežević se u Kaiserslauternu smatra potencijalnim igračem, iako još nije profesionalno nastupio.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 19 jun 2026, 00:46

18 jun 2026, 15:11
Kouilerakis ce se prodati,Vavro -moja zelja da ostane,ali to je veliki upitnik,veca mogucnost je da ce otici.
Nakon svega ,Maehle sigurno nece ostati u klubu,jer zna se kakvu stiketu nosi nakon zadnje utakmice,uostalom logicno je da odu sva danska 💩 iz ekipe.
Zasad nema nikakvih ponuda za Vavru i Jenza, oni su u zadnjoj godini ugovora i silaznoj putanji, a nisu ni u cvatu, možete eventualno dobit 2-3 milje po glavi, ne znam kolko vam se to isplati. Prije bi mogao otić Jenz koji kupi 1,7m nego Vavro koji dobiva 3,5m, ali to opet ovisi o interesu klubova kojeg zasad nema.

Oko desnog frtajdigera a i inače - nije pitanje zadovoljstva nego pragmatike: jel bolje dat igrača na posudbu, prodat u pola marketa ili zadržat jer će bit koristan u cvajti. Igrači koji su vama poželjni tipa Pejčinović imaju tržište jer su poželjni i drugima, dok oni kojih se želite riješiti nisu ni drugima interesantni, pogotovo ne klubovima koji bi bili u stanju financirati njihovu plaću.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 19 jun 2026, 08:14

ledar je napisao/la:
19 jun 2026, 00:46
18 jun 2026, 15:11
Zasad nema nikakvih ponuda za Vavru i Jenza, oni su u zadnjoj godini ugovora i silaznoj putanji, a nisu ni u cvatu, možete eventualno dobit 2-3 milje po glavi, ne znam kolko vam se to isplati. Prije bi mogao otić Jenz koji kupi 1,7m nego Vavro koji dobiva 3,5m, ali to opet ovisi o interesu klubova kojeg zasad nema.

Oko desnog frtajdigera a i inače - nije pitanje zadovoljstva nego pragmatike: jel bolje dat igrača na posudbu, prodat u pola marketa ili zadržat jer će bit koristan u cvajti. Igrači koji su vama poželjni tipa Pejčinović imaju tržište jer su poželjni i drugima, dok oni kojih se želite riješiti nisu ni drugima interesantni, pogotovo ne klubovima koji bi bili u stanju financirati njihovu plaću.
To i želim ,odlazak Jenza,ostanak Vavra.
Također bih napravio novi početak u središnjoj obrani. Wahl ili Mainka će vjerojatno doći. Nadam se da planiraju s Adjeteyem. Cleiton bi mogao dobiti priliku tijekom predsezone. Idealno bi bilo uvjeriti Belociana ili Bayer 04 da pristanu na još jednu posudbu. Ali morali bismo biti strpljivi, jer njihov novi trener neće donijeti odluku prije kolovoza. Povratak Odogua također bi mogla biti opcija
Ovako bi to moglo izgledati:
Ernst
Kumbedi ,Bürger/ Vavro, Zehnter
Souza/Arnold
Hensel, Elvis
Hornby
Pejčinović, Rees

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 20 jun 2026, 11:28

19 jun 2026, 08:14
Ernst
Souza/Arnold
Hensel, Elvis
Hornby
Pejčinović, Rees
Pa tako manje više izgledaju želje navijača, eventualno su tu još Dardai, Shiogai, Glatzel. A ima i želja za novim dolascima (Sirch, Dantas Fernandez, Lubach).

Ali zaboravlja se da imate ogroman teret na strani prodaje koji jako opterećuje budžet. Morali bi prodati jako puno igrača: Grabara, Koulierakis, Jenz, Maehle, Svanberg, Majer, Skov Olsen, Gerhardt, Amoura + Rogerio, Cleiton. Meni se to čini nemoguća misija.
A tu je još i Eriksen čiji status je nejasan.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 20 jun 2026, 13:53

ledar je napisao/la:
20 jun 2026, 11:28
19 jun 2026, 08:14
Ernst
Souza/Arnold
Hensel, Elvis
Hornby
Pejčinović, Rees
Pa tako manje više izgledaju želje navijača, eventualno su tu još Dardai, Shiogai, Glatzel. A ima i želja za novim dolascima (Sirch, Dantas Fernandez, Lubach).

Ali zaboravlja se da imate ogroman teret na strani prodaje koji jako opterećuje budžet. Morali bi prodati jako puno igrača: Grabara, Koulierakis, Jenz, Maehle, Svanberg, Majer, Skov Olsen, Gerhardt, Amoura + Rogerio, Cleiton. Meni se to čini nemoguća misija.
A tu je još i Eriksen čiji status je nejasan.
Wahl i Glatzel su navodno dogovoreni transferi.
Dardai ce tesko dobiti šansu u prvih 11,Shiogai u zavisnosti od sudbine Pejcinovica,tesko da ce igrati skupa.
Ako ode Pejcinovic,Glatzel bi imao zagarantovano mjesto uz Hornby-a.
Sve su ovo slatke muke pred mladim trenerom,juce smo doveli i mladog talentovanog golmana iz Winterthura.
Sto se tice igraca koje si naveo mislim da cemo Cleitona zadržati,Svanberg i Gerhardt su ?,a ostali se prodaju.
Eriksen je najmanja briga

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []