Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Strašan transfer, dzaba dobili vrhunskog igraca koji moze igrati svugdje naprijed.
Hajmo jos Diomande
Hajmo jos Diomande
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Diomande ce do vikenda bit gotov.
Mozda i do dzume.
Mozda i do dzume.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
[Ben Jacobs] Diomande is leaning towards wanting to move to the Premier League and Liverpool already have the buy in with the player and are in negotiations with Leipzig so not just on the player side and this could move very quickly.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Što buknu preko noći
Trebao bi biti Diomande.Psgu se ne zuri, dok se ne rjesi situacija s Barcolom.
Ako zavrsimo Diomandea, onda je Gakpo 100% bivsi. 250k plata za rotacijskog igraca koji se nikako ne uklapa za novi sistem.
Ako zavrsimo Diomandea, onda je Gakpo 100% bivsi. 250k plata za rotacijskog igraca koji se nikako ne uklapa za novi sistem.
Malo je ovo, ovo je moglo prije Mundijala možda.
Usran dan. Svabe pisu da bi Leipzig ozbiljno razmislio za 120m eura. Puno ali jbt ga, 20 vise nego sto su ponudili prvi put.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ako Olise zavrsi u Realu eto i Bejerna u igri,valjda imaju igracevo DA pa sad se cjenkaju.Nije neka velika razlika u procjeni,al je ipak previse 120m za igraca koji je prosle sezone placen 20mil. Leganesu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ma i da je 150m, nisu nase pare.
Olise nije dostupan a Yan je jedino generacijsko krilo trenutno na marketu.
Ovi lagano pokusavaju izvuci koliko mogu. Sad je do nasih hoce li krenuti agresivnije i zavrsit ga za 120m ili prepustit Psgu koji ce ga sigurno dovesti ako Barcola ode.
Olise nije dostupan a Yan je jedino generacijsko krilo trenutno na marketu.
Ovi lagano pokusavaju izvuci koliko mogu. Sad je do nasih hoce li krenuti agresivnije i zavrsit ga za 120m ili prepustit Psgu koji ce ga sigurno dovesti ako Barcola ode.
Nevjerovatno koliko nam svi igraci dobro izgledaju na prvenstvu. Ne znam da li su se zadnjih nekoliko utakmica cuvali povrede ili ih je Slot toliko ukanalio. Cak i Gakpo lici na sebe od prije ove zadnje sezone.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Steta sto nismo ugrabili Dumfriesa za onako smijesnu otkupnu klauzulu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E kako bi ova sad na Kopu zavrsila da se na Anfieldu igra 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Druga ponuda za Diomandea, 95m funti.Dogovoreno s igracem
Joj da smo ga imali bar jednu sezonu s njim u ekipi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.