FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Transfer politika bijelih gnjidica ovog ljeta za izučavanje! Hahahaha.
Senilni kenjac i istrošeni Portugalac. Kakav tandem!
Ali, jbg, prvak ne može biti svak'.
Senilni kenjac i istrošeni Portugalac. Kakav tandem!
Ali, jbg, prvak ne može biti svak'.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Oyarzabal najveca enigma u Svijetu fudbala.Lazni napadac koji je apsolutno upitnih kvaliteta.Nema ni jednu vrhunsku karakteristiku napadaca.Barci treba killer,ako ce se dovoditi ovi upitni kvaliteti onda je Ferran premija u odnosu na njih.
Brown je u Bayernu za 55mil.Mocvara1991 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:08
Bouadi i Brown se sad i uzimaju,a ne kad odu na 100 + miliona,mi ih tad ne mozemo platiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Nisam ni sumnjaoSaurman je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:26Brown je u Bayernu za 55mil.Mocvara1991 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:08
Bouadi i Brown se sad i uzimaju,a ne kad odu na 100 + miliona,mi ih tad ne mozemo platiti.
Jel dosta vise tih nekih bekova, stopera, veznjaka ...svega sto Barci trenutno ne treba.
Barci jedino sto treba jeste kvalitetan golgeter, igrac koji zabija golove. Hoce li to biti Alvarez, Oyarzabal ili Jovo Lukic, to nas ne zanima.
Hocemo golove.
Barci jedino sto treba jeste kvalitetan golgeter, igrac koji zabija golove. Hoce li to biti Alvarez, Oyarzabal ili Jovo Lukic, to nas ne zanima.
Hocemo golove.
mi smo gordona platili 80mil

Godon je placen previse, bas previse. 80 miliona za lika koji puno trci, zasto onda nismo doveli demirovica za 20, kazu da i on puno trci.
Yebalo ih trcanje, lik ne lici na krilo.
Yebalo ih trcanje, lik ne lici na krilo.
Ni Raphinha nije krilo gledajući ovu zadnju utakmicu.
Don't hate what you don't understand.
Nije to pljuvanje, to je cinjenica, lik ne vrijedi te pare nema teoretske sanse. On vise lici na beka nego na krilo, nit ima driblinga nit ima završnicu, nedavno je donnie ovdje to dokumentovao.
Ja bi bio najsretniji da on opravda to, mozda i hoce sa ovim flickovim nogometom ali ono što je on dosad prikazao ne vrijedi pola tih para, nije to samo ova utakmica, ko ga je primjetio prije povezivanja sa nama, gledas newcastle i vidis prosjecnog igraca.
Ne serite da ste vidjeli u njemu nekog vrhunskog igraca prije nego je dosao u Barcu, obicni precijenjeni Englez zasad, toga im ne fali.
Ja bi bio najsretniji da on opravda to, mozda i hoce sa ovim flickovim nogometom ali ono što je on dosad prikazao ne vrijedi pola tih para, nije to samo ova utakmica, ko ga je primjetio prije povezivanja sa nama, gledas newcastle i vidis prosjecnog igraca.
Ne serite da ste vidjeli u njemu nekog vrhunskog igraca prije nego je dosao u Barcu, obicni precijenjeni Englez zasad, toga im ne fali.
Koji to igrac vrijedi para za koje se kupi?enobarca je napisao/la: ↑18 jun 2026, 15:02Nije to pljuvanje, to je cinjenica, lik ne vrijedi te pare nema teoretske sanse. On vise lici na beka nego na krilo, nit ima driblinga nit ima završnicu, nedavno je donnie ovdje to dokumentovao.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Tako to rade pravi klubovi sa pametnom transfer politikom. Evo pokupise i ovog napadaca Saibarija iz PSV za 55mil€.Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:31Nisam ni sumnjaoSaurman je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:26Brown je u Bayernu za 55mil.Mocvara1991 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:08
Bouadi i Brown se sad i uzimaju,a ne kad odu na 100 + miliona,mi ih tad ne mozemo platiti.Barci bi dosao kao budali pleska,ali mislim da ga nisu ni ganjali. A i nekako je logicnije da Bayern pokupi sav dostupan potencijal iz Bundeslige. Barca treba špica,stopera i beka i to svi da budu vrhunski.
Dok cemo se mo natezati oko ovog Alvareza cijelo ljeto, da bi nam na kraji Ferran pao kao prvi izbor, jer Alvarez nece doci.
A i on brat bratu nevrijedi vise od 70-80mil€. Sve preko je previse za njega. Prenapuhan igrac iskreno.
Rafinja nova povreda, dje su arapi da se proda na vrijeme
Ko su ti pokemoni, alvarez je bar provjeren igrac, za tu dvojicu ni mater rodjena nije cula. Ko sto ni za gordona niko nije cuo dok nismo istresli 80 miliona za njega.Lavcina je napisao/la: ↑19 jun 2026, 17:04Tako to rade pravi klubovi sa pametnom transfer politikom. Evo pokupise i ovog napadaca Saibarija iz PSV za 55mil€.Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:31Nisam ni sumnjaoBarci bi dosao kao budali pleska,ali mislim da ga nisu ni ganjali. A i nekako je logicnije da Bayern pokupi sav dostupan potencijal iz Bundeslige. Barca treba špica,stopera i beka i to svi da budu vrhunski.
Dok cemo se mo natezati oko ovog Alvareza cijelo ljeto, da bi nam na kraji Ferran pao kao prvi izbor, jer Alvarez nece doci.
A i on brat bratu nevrijedi vise od 70-80mil€. Sve preko je previse za njega. Prenapuhan igrac iskreno.
Treba uvalit raphinhu negdje za dobre pare...lik svako mjesec dana ista ozljeda
Gordon je top pojacanje s obzirom da je raphinha ozlijeden stalno,a bolji je nego trashford
I ovaj Raphinha ima kompleks niže vrijednosti u reprezentaciji pa svaku utakmicu izgine i zaradi povredu.
Don't hate what you don't understand.
I ne ozljedio se, kad trci ko lud za one brazilske luzere.Upravo ta statistika otkrila je imena igrača koji su fizički dominirali tokom prvog kola Svjetskog prvenstva.
Na vrhu liste nalazi se brazilski reprezentativac Raphinha, koji je ukupno pretrčao čak 1.489 metara pri brzinama većim od 20 kilometara na sat. Od toga je 989 metara istrčao u rasponu od 20 do 25 km/h, dok je čak 500 metara proveo u čistom sprintu.
Odmah iza njega nalazi se francuski reprezentativac Michael Olise sa ukupno 1.470 metara visokointenzivnog trčanja. Krilni fudbaler Francuske ostvario je 1.049 metara pri brzinama između 20 i 25 km/h te dodatnih 421 metar u sprintu.
Treće mjesto pripalo je reprezentativcu Maroka Ismaelu Saibariju, koji je ostvario ukupno 1.429 metara pri brzinama većim od 20 km/h. Od toga je čak 465 metara pretrčao u sprintu, što ga svrstava među najeksplozivnije igrače dosadašnjeg dijela turnira.
Ne valja biti sretan zbog necije ozljede, to je nenormalno - al nisam ni tuzan kad sam procitao da se povrijedio.
Za Barcu bi najbolje bilo kad vise ne bi ni minute odigrao za selekciju na ovom SP. Svaki put kad su repezentativne utakmice se vrati povrijeđen
Ovo je OK, Svjetsko prvenstvo je. Ali ono što je uradio na onoj prijateljskoj je za šamaranja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.