Uvijek KK Royal, nikad KK Bosna.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
i to otvoreno pljuvao, pa ovo je čisti cirkus.bordobijeli je napisao/la: ↑18 jun 2026, 15:39Pa ovaj Selimovic ne podnosi KK Bosnu slavio svaki poraz Bosne.
Ali voli 3 miliona iz budžetaSurreal je napisao/la: ↑18 jun 2026, 15:42i to otvoreno pljuvao, pa ovo je čisti cirkus.bordobijeli je napisao/la: ↑18 jun 2026, 15:39Pa ovaj Selimovic ne podnosi KK Bosnu slavio svaki poraz Bosne.
U kostRule_hz je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:00Ma ide sad sminkanje ekipe po ukusu da se smire narodne mase, tuzno da ne moze biti tuznije jos jedan klimac glavom gdje ce glavnu rijec voditi magoda i co, ovaj covjek je totalno nebitan faktor, ocekivati nenada markovica ili malo jace trenersko ime da se satro ooeru ocekujte sad i magodin referat, ko **** dubravka sam je ovo trazio i dobio je ovo, neocekivano. Ja dizem ruke sve dok je ovaj bogalj tu necu ni na tekme nista fuj sta uradise, zarad bogacenja i pranje para fuj..manje sikiracije i nerviranja bataliti sport u gradu sto se tice bilo kojeg sporta sistemsko unistavanje drzave sporta imidza grada i kluba oreko ovakvih ljudi magoda mi se zgasio fuj
U kostRule_hz je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:00Ma ide sad sminkanje ekipe po ukusu da se smire narodne mase, tuzno da ne moze biti tuznije jos jedan klimac glavom gdje ce glavnu rijec voditi magoda i co, ovaj covjek je totalno nebitan faktor, ocekivati nenada markovica ili malo jace trenersko ime da se satro ooeru ocekujte sad i magodin referat, ko **** dubravka sam je ovo trazio i dobio je ovo, neocekivano. Ja dizem ruke sve dok je ovaj bogalj tu necu ni na tekme nista fuj sta uradise, zarad bogacenja i pranje para fuj..manje sikiracije i nerviranja bataliti sport u gradu sto se tice bilo kojeg sporta sistemsko unistavanje drzave sporta imidza grada i kluba oreko ovakvih ljudi magoda mi se zgasio fuj
almir2018 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:10Čovjek koji je otvoreno pljuvao Bosnu dolazi na čelo kluba
Ali on je tu samo marioneta koja je tu da ispunjava zelje politike dok ne prođu izbori i onda lagano ide ispadanje iz lige kad prođu izbori scenario koji će biti 100%
Spominjati ćemo mi Dubravka iako ima milon mana i da ne bude da ga branim
Trenutno korisnika/ca: Hightower, legendarnadruga i 12 gostiju.