šteta
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
it's football day
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Kad guglam njeno ime, Maria Eduarda Rodrigues de Freitas, previše rezultata daje da bi bilo laž.VensanKasel je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:37A ovi što je bacaju uredno vezaniDenno je napisao/la: ↑18 jun 2026, 01:05I to na videu djeluje to uze kao obican konopac, ne onaj rastezljivi za bungee jumping, i da je vezana bila puklo bi ili jako bolno bilo, pritom ni ona sama da se nije upitala kako sta, skontala da nije vezana. Djeluje kao fake video, ali s obzirom da je u Brazilu sve je moguce.VensanKasel je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:14
Ma sumnjivo je ovo meni pravo, kako da niko od prisutnih nije primjetio da nije vezana...
Ovaj što je snimao čim su je bacili, odmah uže snimio.
Ma ovo mora biti lažno, previše gluposti..
Evo vidim i kameru je imala, snimila svoju smrt![]()
Jao, jao. Jezim se
Dio Caba
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 18 jun 2026, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Brutalno! Najbolji glas
- Wilshere10
- Kontakt:
Debeli, živi gaIrfan Čengić je od početka godine više puta boravio u Americi nego u Bihaću, na fakultetu na kojem navodno ponovo studira nakon što mu je poništena diploma Univerziteta PIM iz Banja Luke.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Preseli se u moju opcinu Centar, brt.Wilshere10 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 01:15Debeli, živi gaIrfan Čengić je od početka godine više puta boravio u Americi nego u Bihaću, na fakultetu na kojem navodno ponovo studira nakon što mu je poništena diploma Univerziteta PIM iz Banja Luke.![]()
Post'o mi je mrži od Rame, a to nije lako.Wilshere10 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 01:15Debeli, živi gaIrfan Čengić je od početka godine više puta boravio u Americi nego u Bihaću, na fakultetu na kojem navodno ponovo studira nakon što mu je poništena diploma Univerziteta PIM iz Banja Luke.![]()
Itekako pozitivna vijest i saradnja zajedničkih institucija po pitanju ove historijski važne teme.U splitskom Arheološkom muzeju otvorena je izložba "Delmati - između mita i stvarnosti", a riječ je o jednom od najiščekivanijih kulturnih događaja ove godine. Izložba je rezultat višegodišnje suradnje stručnjaka iz 14 institucija, a bavi se ostavštinom naroda Delmati po kojima je Dalmacija dobila svoje ime. Predstavljeno je više od 400 nalaza i nova saznanja o njihovoj kulturi, životu i povijesti.
Uoči otvaranja izložbe "Delmati – između mita i stvarnosti" u splitskom Arheološkom muzeju, njegov ravnatelj dr. sc. Ante Jurčević istaknuo je da ova izložba u 18 tematskih cjelina donosi "prvi put otkad se Delmati proučavaju jednu sintezu dosadašnjih znanstvenih i stručnih spoznaja i zaključaka''.
- Isto tako i jedan pregled najznačajnijih arheoloških nalaza s područja na kojem su Delmati živjeli, dodao je.
Jurčević je naglasio da je na složenom projektu sudjelovalo 14 institucija s prostora na kojem su Delmati nekada živjeli, a to je prostor ''negdje od rijeke Krke do rijeke Neretve i gore zapadne Bosne i zapadne Hercegovine''.
- U njemu sudjeluje 14 institucija iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine i sama ta koordinacija i posudba građe te prezentacija svega toga bila je dosta zahtjevna.
Ako ćemo graditi bolje odnose, onda je ovo jedan od putokaza.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VensanKasel
- Kontakt:
Majku bolesnu yebao, koliko je bolestan...
Milijarde pokrao, malo mu...
Pazi njemu nije krivo što trojka krade, nego mu je krivo što on ne može više
Milijarde pokrao, malo mu...
Pazi njemu nije krivo što trojka krade, nego mu je krivo što on ne može više
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gdje pogledati pec na pelet, osim u Pennyju?
Hoću da promijenim pec, da kupim novu, pa ako neko ima iskustva sa prodajnim salonima.
Sad sve nesto nude preko kataloga, a bezveze mi kupovati pec na neviđeno...
Hoću da promijenim pec, da kupim novu, pa ako neko ima iskustva sa prodajnim salonima.
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Nemam, ali pogledaj u Adazal, Zeka...kraljttbvb je napisao/la: ↑19 jun 2026, 11:59Gdje pogledati pec na pelet, osim u Pennyju?