Kako je lagan
Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermin Mahmić
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
meni se cini BendjiCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:47A ko je ovaj iz što ispade kad Mahmić loptu primi otvorenom nogom?
- PasodelMar
- Kontakt:
Gledaj hadziahmeta, posalji taj pas okomito, trening je yebote kolac 
naprijed rejal
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ma nije ni to najace tu nego njegovo primanje lopte i okret , i osvajanje prostora sve u jednom pokretu .. ovo mi nemamo u repki osim njega
I dalje vjerujem da prvi put kada udje nece ga niko izbacitiniz prvih 11
Zaista imam neki osjecaj za ovog malog da ce sutra biti star player inshaAllah, ako makar ista bude igrao
Kaze Muharemovic kad su ga növinari potsli o Mahmicu kaze vidi se da zna s loptom i nema sta evo na treningucimdobije loötuodma vuce naprijed dokje ostali peglaju nema smisla Tahirovic da igra u veznom kad ovaj momak moze sa Sunjicem ovako se patimo 90minMostarNeretva je napisao/la: ↑17 jun 2026, 21:47Ma nije ni to najace tu nego njegovo primanje lopte i okret , i osvajanje prostora sve u jednom pokretu .. ovo mi nemamo u repki osim njega
I dalje vjerujem da prvi put kada udje nece ga niko izbacitiniz prvih 11
Dajte mu desetku odma i kapitensku
Pa sto si ga sada uveo, je.bo te i halal i haramball u oci glupe
Barba halali sto smo sumnjali.
Ee moj pokerasu e moj pokerasu moj pokerasu moj pokerasu
Rekoh ja u januaru Mahmic i Djuric najbolji veznjaci koje imamo na raspolaganju
Nema veze bitno je da je dobio sansu
Nema veze bitno je da je dobio sansu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa dokle vise cemo se patiti ovaj 4-4-2 sistem a drzati ovakve vezne igrace na klupi? Da igraju neki Lukic, Bazdar, polu povrijedeni Dzeko ispred ovog momka? Zaista nema smisla, pretrvdoglavo je da se drzis sistema prije igrace kad smo mala drzavi. igraj najbolji 11, i to je to. imamo vezne igrace da poboljsas vezni red, cim izasao Dzeko i poboljsan taj vezni red, prvi put za 5 utakmica sto smo stvorili 5 pasove zaredom. Onaj Hydration Break nas zajebo, imali smo momentum pravo... A da Mahmic sad ne pocne u 4-2-3-1 protiv Katara, zaista nema smisla.
Cestitke Mahmicu na odlicnom golu. Mali je za klasu bolji igrac od svih nasih veznjaka realno, ali za defanzivnu taktiku nase reprezentacije za njega nazalost nema mjesta..
S obzirom da Katar moramo pobjediti, ovaj mali mora počet od prve minute
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Momak izvinjavam se u ime nacije sto ispred tebe uvode Basice , Amire, Sunjice i ostale poluograce sredine
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Tahirovic i Sergej se karaju svaku noc, zato momak ne mozes igrati, ja ti se izvinjavam kao i redakcija sportsport.ba
Nema veze Tahirovic zasto ovaj neigra. Nego sistem. Tahirovic bi igrao i na 4-2-3-1 a mogao bi i Mahmic. Jednostavno nema mjesta Mahmicovog profila za 4-4-2. I to je zato sto je selektor vrlo tvrdoglav i drzi se tog sistema i ako se patimo svaku utakmicu.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:15Tahirovic i Sergej se karaju svaku noc, zato momak ne mozes igrati, ja ti se izvinjavam kao i redakcija sportsport.ba
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
bh22 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:16Nema veze Tahirovic zasto ovaj neigra. Nego sistem. Tahirovic bi igrao i na 4-2-3-1 a mogao bi i Mahmic. Jednostavno nema mjesta Mahmicovog profila za 4-4-2. I to je zato sto je selektor vrlo tvrdoglav i drzi se tog sistema i ako se patimo svaku utakmicu.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:15Tahirovic i Sergej se karaju svaku noc, zato momak ne mozes igrati, ja ti se izvinjavam kao i redakcija sportsport.ba
Vasilj je kriv sto ovaj decko ne igra
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bosna2026, Bosnjo22, Confiance, FerdinandF, Halix131, HariTz, kouadio, MiranGlasnic, signalidunapark i 69 gostiju.