18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Nadam se sad da vise nece Tahirovic po smrditi vise u prvi 11, mahmicu sine svaka ti cast.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Ljudi smirite reakcije.
Rezultat je nerealno visok, ali momci ne zaslužuju pljuvanje.
Idemo dobiti Qatar aBd.
Na neki čudan i neobjašnjiv način, nakon ove utakmice sam još veći optimista da ćemo proći dalje.
PS Gol razlika je nebitna. Mi ili ispadamo ili prolazimo sa 4 boda neovisno od gol razlici. Gol razlika može eventualno odrediti da li smo 2. ili 3. u grupi.
Rezultat je nerealno visok, ali momci ne zaslužuju pljuvanje.
Idemo dobiti Qatar aBd.
Na neki čudan i neobjašnjiv način, nakon ove utakmice sam još veći optimista da ćemo proći dalje.
PS Gol razlika je nebitna. Mi ili ispadamo ili prolazimo sa 4 boda neovisno od gol razlici. Gol razlika može eventualno odrediti da li smo 2. ili 3. u grupi.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 18 jun 2026, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Apsolutan promasaj od formacije do svega ostalog...
Eno ga jos trciCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:00Jel Demirovic primio loptu uopste? Sta je radio 100 minuta **** ti pleme bogovo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nema potrebe da se pise za gol razliku, jer sa 4 boda ides dalje i sa -5 gol razlikom, sa ovom igrom i Katar da Bogda
Neiskustvo brate, ne mozemo euro fs izborimo 30 godina i sad kao lagano prolazimo grupu na mundijalu, trebamo mi jos puno pure jesti i skupiti utakmica
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kako izgleda proklinjat cemo demirovica i ta 3 boda protiv kanade, katar ako uzme bod veceras.Protiv nas ce se zatvorit necemo meda moc
Paše li nam više remi Katara i Kanade ili pobjeda Katara? Čisto da znam za šta da navijam.
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
Ovo bi baš bilo ogromno iznenađenje jer je Katar trebao dobiti porciju protiv ove Švicarske i tu utakmicu bi izgubili 9 od 10 puta.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 22:55ako zavrsi X na Kanada - Katar moze se napasti drugo mjesto pa padaju u vodu gol razlika i kartoni za trece mjesto
Šteta za danas, rezultat malo pregrub na kraju. Švicarci neumoljivi za razliku od prve utakmice.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ivan basic najveca p*cka sto je obukla dres...smradina nije u duel usla kamoli ga osvojila, nikad ga nema na odbijenoj lopti, duh na terenu
Komplet remont veze u ligi nacija je najveci imperativ!!
Komplet remont veze u ligi nacija je najveci imperativ!!
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 18 jun 2026, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Vazno da Demirovic trci puno, najveca kanta sto je ikad igrala za repku.
Razapnite ih sad ped.eri od navijaca
Zadnja izmjena: 313, dana/u 18 jun 2026, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
-
TofiTofita
- Kontakt:
Valjda mu se isplati forsiranje Bendzamina, pa zakopa vikendicu z bazenom u Blagaju
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Pa jesmo mi dosli sramotit se il igrat prvenstvo koje se btw odrzava svake **** 4 godine.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:01Nema potrebe da se pise za gol razliku, jer sa 4 boda ides dalje i sa -5 gol razlikom, sa ovom igrom i Katar da Bogda
Ne mozes igrat kukavicki fudbal, ne mozes.
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Losa noc, odbrana jedino prolaz ocjenu do prvog gola i veza, napad..lose. Malo da nas spuste na zemlju, nisu toliko bolji koliko smo mi lose izgledali i baksuzan prvi gol. **** je lopta i izbijanje na 5m, izbij je na stranu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Memicu
Najlosiju grupu necemo proci
Ipak hvala vam na ucescu na SP nije davno bilo samaranje od Luxemburga
Sergeju pic.ko
Ipak hvala vam na ucescu na SP nije davno bilo samaranje od Luxemburga
Sergeju pic.ko
Najgore mi od svega pada sto mi primamo preglup gol kad imamo kontrolu i napadamo.
U ovome svemu nikog nemam za izdvojiti. Memicu svaka cast za zalaganje ali brate mili kontra u prvom imao je sav prostor ispred sebe. Da ne pricam o greskama i golovima.
Ponekad izgledamo kao teski amateri. Dedic je bio na vjetrometini ali gdje mu je nestala brzina. Kerim i Esmir odsutni iz utakmice.
Mahmicu svaka cast. Nadam se da cemo mijenjati formaciju nemamo mi luksuz za dva spica.
U ovome svemu nikog nemam za izdvojiti. Memicu svaka cast za zalaganje ali brate mili kontra u prvom imao je sav prostor ispred sebe. Da ne pricam o greskama i golovima.
Ponekad izgledamo kao teski amateri. Dedic je bio na vjetrometini ali gdje mu je nestala brzina. Kerim i Esmir odsutni iz utakmice.
Mahmicu svaka cast. Nadam se da cemo mijenjati formaciju nemamo mi luksuz za dva spica.
Trenutno korisnika/ca: darker10, DzaniMehmet, KockarVicin007, LeCoq, Napapijri, rishovski, unavita i 64 gosta.