Druže, mi nemamo nikakvu igru od kad je preuzeo reprezentaciju. Sve nešto na silu, na guzove. Nisu toliko loši da ne mogu napraviti jednu smislenu akciju po utakmici. Evo pogledaj Kanadu i Švicarsku. Tačno nisu imali akcije kako treba. Nema od tog kruha.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako ovi kozojebi iz Katra dobiju nekim cudom Kanadu je li to to na nas?
Barba halali sto smo sumnjali.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ridjobrado krme u dvije godine pobjedio samo mrtvu rumuniju koja je igrala sa igracima iz rumunske lige, i san marino ! U dvije godine ! Makedonija, panama,slovenija, nikog ne moze nadigrat. U regularnom vremenu nikog ne moze dobit. 1 gol jedva ako se dadne nakon kornera po utakmici. Ridjobrado magare napravio "taktiku" da mu najbolji stoper dobije crveni jer je vezni red promaja 90 minuta. Levat sa bijelog brijega sa kupljenom Diplomom iz jablanice. Bajramovic pravi taktiku i trening, ostali "staff" svi rade za menadzerske agencije. Najgora repka na Sp bez premca . Zalosno. Klijent barbareza, bendzamin igra sve 25 utakmice bez stida bez kluba za repstaciju. To je bolesna Bosna .
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 18 jun 2026, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
biraj majku ili sestru, ko ti je drazi ima prednostCAGarfia je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:01Haj ti kiši debilčino raspala, nisi za boljegNeutral je napisao/la: ↑18 jun 2026, 22:59Gdje ste misevi, eto vam kockara, grupa "smrti", umjesto da dadne odmah ostavku kockar ce naci izgovore.
Tahirovic 31 nastup skupio, u Sarajeva bi na klupi sjedio. Mahmica jedinog kreatora u 91 min ubacuje, lijeva strana kolasinac memic i alajbegovic, nadmasio je safeta sa krilnim bekom.
Hvala kockaru, mrs sa klupe. Postao kvazitrener sa 50 godina, fuj. I doci ce balija da ga brani![]()
Ma ni meni se ne svidja Barbarez i mislim da je on daleko od potrebnog znanja, al ne treba biti nezahvalan. I daj ljudi smirite se tim psovkama.
embrace the chaos
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Dobro @Virtual razumijem tvoju poentu u pravu si, ali ovakve bljuvotine i psovke upućivati bilo kome iz reprezentacije je zaista za mentalnih ustanova
Ybg ljudi nemojte biti nerealni do jucer su ga svi dizali do nebesa danas kazu odlazi. Njegov poraz danas isto tako realno on je jos pocetnik u ovome poslu vidi se dosta gresaka ali isto tako nmz mu dati otkaz kada te odvede na sp nakon 12 godina plus napravio ovakvu smijenu generacija.
Ja bi mu dao otkaz jedino ako se ne plasira na euro.
Ja bi mu dao otkaz jedino ako se ne plasira na euro.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Svoju mozes, kao i kompletnu zensku familiju pocevsi od najdraze pa do najmrze, majka kao nagrada moze dvaputMiranGlasnic je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:05Mater ti bijednu nabijem na napojnu žilu.Neutral je napisao/la: ↑18 jun 2026, 22:59Gdje ste misevi, eto vam kockara, grupa "smrti", umjesto da dadne odmah ostavku kockar ce naci izgovore.
Tahirovic 31 nastup skupio, u Sarajeva bi na klupi sjedio. Mahmica jedinog kreatora u 91 min ubacuje, lijeva strana kolasinac memic i alajbegovic, nadmasio je safeta sa krilnim bekom.
Hvala kockaru, mrs sa klupe. Postao kvazitrener sa 50 godina, fuj. I doci ce balija da ga brani![]()
Ti mozes gledati gratis.
@admin
Daj ba rjesevaj ovo.
Barba halali sto smo sumnjali.
Samo da se ponovim. Sergej drag si mi, hvala ti na malo radosti, ali za dobrobit svih nas napusti klupu reprezentacije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Sve ok al sta treba da uradi Mahmic da dobije sansu na svjetskom ?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nisam bas siguran da Barba treba reci Memicu da izbaci loptu u korner....ko svi normalni igraci...do tada je bilo sve ok...dok se ovaj biser nije pojavio i jednim potezom unistio sve..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Jeli ti familija stadala u ratu ? napisi da znam da je sujem
Jebbem nivorodjencad i njemu i svima koji ga podrzavaju.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:08Ridzobrado krme u dvije godine pobjedio samo mrtvu rumuniju koja je igrala sa igracima iz rumunske lige, i san marino ! U dvije godine ! Makedonija, panama,slovenija, nikog ne moze nadigrat. U regularnom vremenu nikog ne moze dobit. 1 gol jedva ako se dadne nakon kornera po utakmici. Ridzobrado magare napravio "taktiku" da mu najbolji stoper dobije crveni jer je vezni red promaja 90 minuta. Levat sa bijelog brijega sa kupljenom Diplomom iz jablanice. Bajramovic pravi taktiku i trening, ostali "staff" svi rade za menadzerske agencije. Najgora repka na Sp bez premca . Zalosno. Klijent barbareza, bendzamin igra sve 25 utakmice bez stida bez kluba za repstaciju. To je bolesna Bosna .
Evo izlazim sa stadiona pa da vidim ove sto citiraju, javite se da vas čika Tobe saslusa… Jebbem vam bebe na porodu
Ubi se rahilju imbecilni, smece ljudskoNeutral je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:08biraj majku ili sestru, ko ti je drazi ima prednostCAGarfia je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:01Haj ti kiši debilčino raspala, nisi za boljegNeutral je napisao/la: ↑18 jun 2026, 22:59Gdje ste misevi, eto vam kockara, grupa "smrti", umjesto da dadne odmah ostavku kockar ce naci izgovore.
![]()
Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:09Dobro @Virtual razumijem tvoju poentu u pravu si, ali ovakve bljuvotine i psovke upućivati bilo kome iz reprezentacije je zaista za mentalnih ustanova
Kralju, to je lik kojem je ovo minimalno 200-ti nalog na ovom forumu, bolesna osoba, ne pecajte se, samo blokirajte.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
Kako ovaj pedofil nije banovan vise... Svaki post su mu fantazije o silovanju beba
ja bi ti zenicku kevu prasnjavuNeutral je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:08biraj majku ili sestru, ko ti je drazi ima prednostCAGarfia je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:01Haj ti kiši debilčino raspala, nisi za boljegNeutral je napisao/la: ↑18 jun 2026, 22:59Gdje ste misevi, eto vam kockara, grupa "smrti", umjesto da dadne odmah ostavku kockar ce naci izgovore.
![]()
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, ajaca, Alucard, AzRimiRzA, bh22, CAGarfia, dariolovrinovic00, DzaniMehmet, Edincapitano, Elddar, EnesSS, FerdinandF, Frankie, HariTz, jasmin10, johntravolta123, Kaunas, kenanktkt, KockarVicin007, kouadio, kovac, LeCoq, mercurial, Micron, mirsonetz, MostarNeretva, RaZuti, rossonero85, samirr, SanaBosna, seha77, Shevko, Slobodanpad1945, soccerfan, Sport90, StevieG8, Tihi, visarionovich i 228 gostiju.