18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
A nije realno očekivat nesto a ne izadjemo organizovano dalje od 20 m od naseg gola.
Mlaki i bezidejni, steta. Imamo sanse itekako ali trebamo igrat fudbala.
Mlaki i bezidejni, steta. Imamo sanse itekako ali trebamo igrat fudbala.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma nemas ti luksuz ni za jednog napadaca kad imaš sredinu terena kakvu imas.. Da imas Ronalda iz najboljih dana ne bi mogao nista uradit osim trčat da proba stići nekog protivnickog stopera.Ne postoji zadnji pas,ne mozes zadrzat loptu i samim tim ne moze ni dati neku kvalitetnu loptu napadaču ili napadačima..Wolffire je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:03Najgore mi od svega pada sto mi primamo preglup gol kad imamo kontrolu i napadamo.
U ovome svemu nikog nemam za izdvojiti. Memicu svaka cast za zalaganje ali brate mili kontra u prvom imao je sav prostor ispred sebe. Da ne pricam o greskama i golovima.
Ponekad izgledamo kao teski amateri. Dedic je bio na vjetrometini ali gdje mu je nestala brzina. Kerim i Esmir odsutni iz utakmice.
Mahmicu svaka cast. Nadam se da cemo mijenjati formaciju nemamo mi luksuz za dva spica.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- feniksptica
- Kontakt:
Hahaha kako lahko napisete pobijedimo Katar i idemo dalje...
Haj pobijedi kralju
Haj pobijedi kralju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vasilj - Dobar
Muharemovic - Ne zamjerim mu ovaj crveni, nas buduci kapiten
Dedic - Ne mogu ni njega kritikovat, pogino je tamo desno ganjajuci one gazele, a Ronaldinjo trckara
Kolasinac - Onako
Katic - Onako
Memic - **** si nas veceras Amare
Ronaldinjo - Mrs u picku materinu
Sunjic - Onako
Basic - Onako
Alajbegovic - Lose
Bajraktarevic - poradi na egu Esmire
Najveci - Morao je on igrat veznog nazalost.
Demirovic - ....
Mahmic - Bravo momcino
Amir Hadzi i Lukic - Dobili su 10ak minuta, realno ne mogu komentarisat
Muharemovic - Ne zamjerim mu ovaj crveni, nas buduci kapiten
Dedic - Ne mogu ni njega kritikovat, pogino je tamo desno ganjajuci one gazele, a Ronaldinjo trckara
Kolasinac - Onako
Katic - Onako
Memic - **** si nas veceras Amare
Ronaldinjo - Mrs u picku materinu
Sunjic - Onako
Basic - Onako
Alajbegovic - Lose
Bajraktarevic - poradi na egu Esmire
Najveci - Morao je on igrat veznog nazalost.
Demirovic - ....
Mahmic - Bravo momcino
Amir Hadzi i Lukic - Dobili su 10ak minuta, realno ne mogu komentarisat
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Memic dva gola skrivi , mi igre nemamo i sudija je svoje naravno uradio ali brate rak očiju dobiti kako smo ove dvije utakmice odigrali
Sreća pa smo u grupi sa Kanadom, Katarom i Švicarskom inače bi nam neko baš ogadio fudbal sa nekih 7-8 golova... Mnogo je ovdje kukolja za ispraviti i baš se vidi da smo mi ekipa sa mnogo minusa.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 18 jun 2026, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Ma daj Bože da mi i Katar dobijemo bez Tarika. Sergeju de kako povuci ekipu još više protiv Katara molim te. Daj nam maestra Tahira i Demira nismo ih se dovoljno nagledali i nemoj ni slučajno zamjeniti nekoga prije 70 minute. Pu
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Da dobijemo Katar kojeg Švica nije mogla dobitiAmorVincitOmnia je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:07Ako je stvarno tako onda treba biti optimista, mozemo dobiti Katar i bez Muharemovica, bolji smoLenyYoro15 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:04Ma brate dobiješ i prolaziš. Sa 4 boda si ili 2. mjesto ili sigurno među 8 najboljih trećih.AmorVincitOmnia je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:03
![]()
I ja sam optimista ali volio bi da neko napise tacno kakve su kalkulacije za prolazak dalje.
Prolazit će timovi sa 3 boda i gol razlikom 0.
Utakmica sa Katar je 50/50 ali bez Muharemovica i ako Pokeras pocne sa Erminom Sljivotresom Demirovicem i Bendzaminom oni su favoriti
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Napokon da se neko razumije u fudbal_dreamer_ je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:06Fudbal je nauka a nas vodi skolarac. Mi ne znamo iznijeti loptu jer nemamo sistem, ako u 90% situacija igrac s loptom na boku ostane sam, to onda vise nije do igraca, nego do sistema. Mi nismo toliki parmaci individualno ali tako izgledamo.
Brza kombinatorika ne postoji, poneki jalov dupli pas. Opet tvrdim da je to do sistema, nismo individualno toliko losi ali jednostavno kretnja igraca bez lopte je uzasna, a i to je nedostatak sistema.
Visak skoro nikako ne stvaramo kroz pas igru, vise je to na individualni kvalitet dzeke, alajbegovica i bajraktarevica. Ova zadnja dvojica su izgorili i zato bukvalno ne postojimo u fazi napada. Svaka repka svaki napad nam se stigne postaviti.
I dalje stojim iza toga da mi sa Barbom apsolutno nemamo buducnost.
Taj segment pogotvu. Samo nabij loptu. U drugom nismo ni to znali. Nema veze lekcije za sve nas.rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:09Ma nemas ti luksuz ni za jednog napadaca kad imaš sredinu terena kakvu imas.. Da imas Ronalda iz najboljih dana ne bi mogao nista uradit osim trčat da proba stići nekog protivnickog stopera.Ne postoji zadnji pas,ne mozes zadrzat loptu i samim tim ne moze ni dati neku kvalitetnu loptu napadaču ili napadačima..Wolffire je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:03Najgore mi od svega pada sto mi primamo preglup gol kad imamo kontrolu i napadamo.
U ovome svemu nikog nemam za izdvojiti. Memicu svaka cast za zalaganje ali brate mili kontra u prvom imao je sav prostor ispred sebe. Da ne pricam o greskama i golovima.
Ponekad izgledamo kao teski amateri. Dedic je bio na vjetrometini ali gdje mu je nestala brzina. Kerim i Esmir odsutni iz utakmice.
Mahmicu svaka cast. Nadam se da cemo mijenjati formaciju nemamo mi luksuz za dva spica.
Idemo dobiti Qatar.
+1 čokoladni nam trebaju pod hitnougursuz je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:08Tu Spahic radi pogresno. Umjesto da ganja crnce po africi on gubi vrijeme s nasom dijasporom. Sa smo imali 7-8 crnaca jedan od njih bi nekoga stigaoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:06dinoze je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:04Do neki dan vam bili najbolji, zmajevi, idemo do cetrvitine finala, danas vam potop u glavi.
A svako ko prati fidbal znao je da nemamo sanse protiv Svice, ljudi ubace tri crnca u 70 i gotovo.
Nemaju nasi igraci nitu fizicku spremu niti kvalitet za nivo Svice.
Ubacio Vargasa i Crnju i okrenuse tekmu , fizicki su drugi level, ne mozes parirati
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Boji se crnce ganjat, nece njima ostat nista da umocheugursuz je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:08Tu Spahic radi pogresno. Umjesto da ganja crnce po africi on gubi vrijeme s nasom dijasporom. Sa smo imali 7-8 crnaca jedan od njih bi nekoga stigaoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:06dinoze je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:04Do neki dan vam bili najbolji, zmajevi, idemo do cetrvitine finala, danas vam potop u glavi.
A svako ko prati fidbal znao je da nemamo sanse protiv Svice, ljudi ubace tri crnca u 70 i gotovo.
Nemaju nasi igraci nitu fizicku spremu niti kvalitet za nivo Svice.
Ubacio Vargasa i Crnju i okrenuse tekmu , fizicki su drugi level, ne mozes parirati
Tri i penal.
Sve sto je dobro uradio danas nas je unazadio
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
vidim niko ne spominje možda je do mene ali Dedić užasan danas, nula puta je zaustavio Ndiayea 1v1
od ostalih vrijedni spomena Muharemović i Katić a Alajbeg i Bajrak su dobili pofinu lekciju za silno uzdizanje nakon baraža na nivo Yamala
od ostalih vrijedni spomena Muharemović i Katić a Alajbeg i Bajrak su dobili pofinu lekciju za silno uzdizanje nakon baraža na nivo Yamala
5 golova palo u zadnjih 15 min meča
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Pickasta igra sa pickastim trenerom.Qatar necemo pobjedit.
Teško je to muflonima objasniti. Bukvalno je i Mbappe mogao biti u napadu večeras i sve bi isto ostalo.rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:09Ma nemas ti luksuz ni za jednog napadaca kad imaš sredinu terena kakvu imas.. Da imas Ronalda iz najboljih dana ne bi mogao nista uradit osim trčat da proba stići nekog protivnickog stopera.Ne postoji zadnji pas,ne mozes zadrzat loptu i samim tim ne moze ni dati neku kvalitetnu loptu napadaču ili napadačima..Wolffire je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:03Najgore mi od svega pada sto mi primamo preglup gol kad imamo kontrolu i napadamo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Badgley, darker10, DzaniMehmet, KockarVicin007, LeCoq, Napapijri, unavita i 66 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)