LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
A jest ih prosralo na kraju ne mogu da vjerujem...vidimo se sljedece godine
Jbte, ne mrem vjerovat.
Pa ljudi samo prangijaju.
Gasol je covek kao iz Space Jama, ostao bez talenta.
Evo sad i turnover, WTF
Terry nas napuni, a bez da je sutnuo iz igre.
Pa ljudi samo prangijaju.
Gasol je covek kao iz Space Jama, ostao bez talenta.
Evo sad i turnover, WTF
Ovako ni R.Miller ne bi sutirao trojke na kraju pod ovim rezultatom i pritiskom ali sta da se radi...sami smo si krivi...budite mi pozdravljeni do sutra... 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma odbrana kriva , dopustili da nam zabiju u playoff-u 32 poena u 4/4

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sto je naj tuznije Dallas nas nije pobjedio nego sami sebe
1. utakmica prospes 16p prednosti , tu je sve pocelo , totoalna nezainteresovanost ....
2. utakmica sutamo 10% za tricu i 50% za slobodna nemoze ista donjeti
3. utakmica imas +8p na 5-6min do kraja i to prospoemo
, Fisher sa TO , mrtvi Peja je totoalno nadigrao u tim trenuticima Odoma i ofanzivno i defanzivno , a tu je i 5 faul Baynuma koji je prerastao Gasola i Odoma ,, Gasol koji je licio na "spice cadet" zamjenio je Radmanovica u ulozi pogubljen i u napadu i odbrani , ispadaju mu lopte na driblingu i on vraca na vrh reketa na 5-6 sec do kroja napada i onda taj neko moze ili sutat tricu sa 8m ili 1-2 driblinga pa opet sut preko ruke sa poludisrance , helem jest da su nas malo sudije prcale , ali ipak smo sami sebe pobjedili i uvjek BOLJI tim ide dalje u seriji na 4 pobjede , izgleda da smo talentom pali i Dallas je bolji tim 
1. utakmica prospes 16p prednosti , tu je sve pocelo , totoalna nezainteresovanost ....
3. utakmica imas +8p na 5-6min do kraja i to prospoemo
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Bravo Dallas
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Dodatak za #nenu
Derek Fisher je izgubio ovo na kraju 3 kljucne greske na 2 min do kraja:
1. Nije izrotirao na J Terry-ju i ovaj ostao sam u cosju za 3p i bum 91-89 za Dallas
- u medju vremenu Kobe nema lopte
L Odom zavrsava 2 napada preko Peje i fula , Nowitzky na drugoj strani za 93-91
2. Onda kljucni momenat , Peja puca za 3p fula Gasol I Odom bez trunka eforta neko kod Dallasa izbija za novi napad
i onda kada je isticao napad na 93-91 20 sec do kraja Fisher se totalno bezpotrebno zalece na Terry-ija ko fil da mu izbije a da ga nije dirao istekeao bi napad
3. Ubacivanje lopte nakon TO +4 Dallas , Kodd vuce Kobe-a sudije nesviraju faul , Fisher se okrece odomu koga cuva Merion baca loptu previse visoko i Odom je prstim salje u aut i tu je game over jer je Dallas izvsrat izvodjac slobodnih (Nowitzky i Terry)
Nemogu da vjerujem da Kobe nije imao lopte na 2 min do kraja
, neracunam onda na kraju kada je na par sec do kraja zapucao dva pokusaja za 3p 
1. Nije izrotirao na J Terry-ju i ovaj ostao sam u cosju za 3p i bum 91-89 za Dallas
- u medju vremenu Kobe nema lopte
2. Onda kljucni momenat , Peja puca za 3p fula Gasol I Odom bez trunka eforta neko kod Dallasa izbija za novi napad
3. Ubacivanje lopte nakon TO +4 Dallas , Kodd vuce Kobe-a sudije nesviraju faul , Fisher se okrece odomu koga cuva Merion baca loptu previse visoko i Odom je prstim salje u aut i tu je game over jer je Dallas izvsrat izvodjac slobodnih (Nowitzky i Terry)
Nemogu da vjerujem da Kobe nije imao lopte na 2 min do kraja
Ne mogu da vjerujem!!! Pa zadnja cetvrtina 32-20..... mislim da smo ispali 100%
Izdržati, to je temelj vrline!
Znaci, covek moze samo jedno da uradi - da sutne, jer nema brzinu za ulaz, niti je kad igrao odbranu, a Lakersi ga ostavljali samog k'o duha. I to nije bio prvi put:Kobe Bryant je napisao/la:Sto je naj tuznije Dallas nas nije pobjedio nego sami sebe![]()
3. utakmica imas +8p na 5-6min do kraja i to prospoemo, Fisher sa TO , mrtvi Peja je totoalno nadigrao u tim trenuticima Odoma i ofanzivno i defanzivno , a tu je i 5 faul Baynuma koji je prerastao Gasola i Odoma ,, Gasol koji je licio na "spice cadet" zamjenio je Radmanovica u ulozi pogubljen i u napadu i odbrani , ispadaju mu lopte na driblingu i on vraca na vrh reketa na 5-6 sec do kroja napada i onda taj neko moze ili sutat tricu sa 8m ili 1-2 driblinga pa opet sut preko ruke sa poludisrance , helem jest da su nas malo sudije prcale , ali ipak smo sami sebe pobjedili i uvjek BOLJI tim ide dalje u seriji na 4 pobjede , izgleda da smo talentom pali i Dallas je bolji tim
[youtube][/youtube]
Ali tacno cu da pocnem da verujem, da svako protiv LALa moze da ima utakmicu sezone.
A evo kako su to experti videli:
http://img713.imageshack.us/img713/3908 ... ctions.jpg
Nisam gledao sinoc utakmicu i sudeci po komentarima bolje i da nisam. Kao sto sam i predvidio nakon odlicne borbe i nakon naseg vodstva, Dallas je u posljednjim minutama prelomio utakmicu i dosao do pobjede od 6 razlike. Sutra nam slijedi katastrofa u posljednjoj utakmici ove sezone i onda nek igraci idu na (ne)zasluzen odmor - cast pojednicima u ekipi Lakersa.
Vidim vecina Vas govori da je Phil Jackson sinoc bio ljut i da takve reakcije se od njega prije nisu mogle vidjeti, eh samo je fazon sto on te reakcije pokazuje kada je sve izgubljeno, a nije pokazivao reakciju kada je Dallas u prvoj utakmici pravio seriju od 17-4, a on ne trazi time-out i ako zna sta znaci u PO "prosuti" veliku prednost. Za ovu trenutnu situaciju ogromnu krivicu snosi i Phil Jackson - ostavimo po strani njegove titule na kojim mu skidam kapu.
Kao sto sam rekao Dallasu je onaj povratak iz prve utakmice dao dodatna krila i neki igraci su u narednim utakmicama poceli igrati iznad svojih mogucnosti, a ubjedjan sam da smo ih "nabili" u prvoj utakmici da bi ih izbacili "metlom", a sada nama slijedi takva sudbina, jer ne vjerujem da cemo sutra pruziti bilo kakav veci otpor.
Takodjer sam nadam da ce sutra biti posljednja utakmica Gasola i jos nekih igraca u dresu Lakersa.
Sto je najzalosnije u ovome svemu je to da Dallas nije toliko jak kao sto neki misle, a do ovih 3-0 smo ih doveli nasim greskama i zahebancijama, a ja sam ubjedjen da ce iole kvalitenija (koja isti primjenjuje na parketu) ekipa izbaciti Dallas u max. 5 utakmica.
Vidim vecina Vas govori da je Phil Jackson sinoc bio ljut i da takve reakcije se od njega prije nisu mogle vidjeti, eh samo je fazon sto on te reakcije pokazuje kada je sve izgubljeno, a nije pokazivao reakciju kada je Dallas u prvoj utakmici pravio seriju od 17-4, a on ne trazi time-out i ako zna sta znaci u PO "prosuti" veliku prednost. Za ovu trenutnu situaciju ogromnu krivicu snosi i Phil Jackson - ostavimo po strani njegove titule na kojim mu skidam kapu.
Kao sto sam rekao Dallasu je onaj povratak iz prve utakmice dao dodatna krila i neki igraci su u narednim utakmicama poceli igrati iznad svojih mogucnosti, a ubjedjan sam da smo ih "nabili" u prvoj utakmici da bi ih izbacili "metlom", a sada nama slijedi takva sudbina, jer ne vjerujem da cemo sutra pruziti bilo kakav veci otpor.
Takodjer sam nadam da ce sutra biti posljednja utakmica Gasola i jos nekih igraca u dresu Lakersa.
Sto je najzalosnije u ovome svemu je to da Dallas nije toliko jak kao sto neki misle, a do ovih 3-0 smo ih doveli nasim greskama i zahebancijama, a ja sam ubjedjen da ce iole kvalitenija (koja isti primjenjuje na parketu) ekipa izbaciti Dallas u max. 5 utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma imas 7 razlike pet minuta do kraja i dallas ti dadne cetri trice
onda bryant i odom sa onim smijesnim pokusajima, pa do izvodjenja lopte 17 sekundi do kraja... presmijesno izgubljena tekma

ser del barça es el millor que hi ha !
@amerosm
Nemoj molim te vise prognozirati
Ne da nam se u ovoj seriji nikako...da ovako ispustimo prednost 2 puta u nizu je nesto sasvim nesvojstveno nama...ali eto Kobe izjavio da jos nije sve gotovo

Nemoj molim te vise prognozirati
Ne da nam se u ovoj seriji nikako...da ovako ispustimo prednost 2 puta u nizu je nesto sasvim nesvojstveno nama...ali eto Kobe izjavio da jos nije sve gotovo
nista jos nije gotovo dobro je Kobe rekao
na kraju 4:3 za nas
na kraju 4:3 za nas
Masta ce Kobe. Najbolje bi mu bilo da se za stalno zamijeni sa onim kuharom iz Turkish Airlines-a. 
Ma dzaba sve, Derek je covjek koji je legenda ovih Lakersa i to je to..Ma sta bilo poslije, koliko je samo vaznih suteva pogodio, nema broja....Bez obzira na sve...Kobe Bryant je napisao/la:Dodatak za #nenu
- u medju vremenu Kobe nema lopteL Odom zavrsava 2 napada preko Peje i fula , Nowitzky na drugoj strani za 93-91
2. Onda kljucni momenat , Peja puca za 3p fula Gasol I Odom bez trunka eforta neko kod Dallasa izbija za novi napadi onda kada je isticao napad na 93-91 20 sec do kraja Fisher se totalno bezpotrebno zalece na Terry-ija ko fil da mu izbije a da ga nije dirao istekeao bi napad
![]()
Nemogu da vjerujem da Kobe nije imao lopte na 2 min do kraja, neracunam onda na kraju kada je na par sec do kraja zapucao dva pokusaja za 3p
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dobar je Derek...nema se njemu sta prigovarati...od igraca jedino Gasol zasluzuje neke kritike jer jednostavno ne koristi svoj kvalitet ali opet na kraju krajeva u ovoj situaciji nismo sigurno zbog samo jednog igraca,dosta stvari nije na nivou od prosle godine...
Sutra jos probati uraditi nesto u Dallasu a ako ne nema veze...dovoljno su nas zaduzili...naravno ono sto je mozda i najvaznije za mec sutra je da veliki Phil najvjerovatnije vodi posljednju utakmicu u svojoj karijeri...nazalost ta utakmica vjerovatno zaokruzuje njegovu najgoru seriju u karijeri ali opet sta se moze...treba odigrati maksimalno bar zbog njega...ipak je on vjerovatno i najveci svih vremena...
Sutra jos probati uraditi nesto u Dallasu a ako ne nema veze...dovoljno su nas zaduzili...naravno ono sto je mozda i najvaznije za mec sutra je da veliki Phil najvjerovatnije vodi posljednju utakmicu u svojoj karijeri...nazalost ta utakmica vjerovatno zaokruzuje njegovu najgoru seriju u karijeri ali opet sta se moze...treba odigrati maksimalno bar zbog njega...ipak je on vjerovatno i najveci svih vremena...
Bez obzira na sutrasnji ishod utakmice potrebno je napraviti neke rezove u ekipi jer se ova ekipa svega zasitila, i trebaju poceti "puhati" neki novi vjetrovi.
Ja ne mogu jednostavno Lakerse da zamislim bez Phila, ali svemu dodje nekad kraj, ali sam za razliku od Vas ubjedjen da ce naredne sezone nahebati s Shawn-om.
Kao sto je lik veceras rekao na utakmici da ce zaklati VOLA ukoliko Lazar postigne pogodak, mi cemo onda zaklati VOLA ukoliko Fisher ode preko 20 poena u jednoj utakmici.
@ adnan24
kao sto @neno#4 prosle sam nas godine svojim prognozama odveo do titule, a i sam znas da corava koka nekad ubode zrno
pa tako i ja sa prognozama.
Ja ne mogu jednostavno Lakerse da zamislim bez Phila, ali svemu dodje nekad kraj, ali sam za razliku od Vas ubjedjen da ce naredne sezone nahebati s Shawn-om.
Kao sto je lik veceras rekao na utakmici da ce zaklati VOLA ukoliko Lazar postigne pogodak, mi cemo onda zaklati VOLA ukoliko Fisher ode preko 20 poena u jednoj utakmici.
@ adnan24
kao sto @neno#4 prosle sam nas godine svojim prognozama odveo do titule, a i sam znas da corava koka nekad ubode zrno
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ljudi Lakersi prolaze dalje, pocinjete me nervirat sa ovim pisanjem!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.