Poraz moze doci u pravo vrijeme ako se od njeg sta nauci, ali bojim se da ovaj ounoglavac nece i da ce i dalje Trkac Demirovic i ustraseni Tahirovic biti u prvih 11 i da ce igrati 44 2 sa taktikom bunkersaJohnCleese je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:26Vrlo dobra nasa utakmica do slucajno nesretno primljenog gola.
Između dva cooling breaka bili smo bolji protivnik na terenu!
Dobro je da poraz dolazi u pravo vrijeme i dobro je sto je previsok da povratimo maksimalnu ozbiljnost.
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bas smo odigrali piickasto, bez mooda. Nerealno jr da očekujemo da zgazimo Kanadu i svicu ali ovo sto smo mi pokazali je bas lose.
Imamo jos jednu sansu ali ovim pristupom 0 bodova.
Imamo jos jednu sansu ali ovim pristupom 0 bodova.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Upravo ovo. Nadali smo se x-u protiv Kanade ili Svice i pobjedi protiv Katara.
Momci glavu gore
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma treba bit iskren da je Švica jaka, bar 2 razina od Austrije i Italije jača. Mislim da bi i ovim “velikim imenima” mogla parirati, što dokazuje da su izbacivali Italiju i Francuze. Grupu su vazda dobro igrali. Svejedno, mi smo morali bolje.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
A da bude remi Kanade i Katara? Pa onda Kanade i Svi. I sa pobjedom idemo dalje kao 2. ...
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Niko ne spominje glavni razlog ovde, fizicka sprema igraca!
Zadnjih 25-30min ne moze niko da dise, kakvi profesionalci
Zadnjih 25-30min ne moze niko da dise, kakvi profesionalci
Napisano prije 5 dana.
Gorak okus ostaje sto su nas pregazili tek nakon sto smo jeftino greskom primili prvi gol koji je vec prelomio stvari i prije crvenog kartona. Do te 74. minute tijek utakmice uopste nije isao u prilog Svicarcima, cak smo poceli puno slobodnije igrati i postepeno preuzimali kontrolu utakmice. Medjutim osjecaj mi jeste bio da Svicarci iskusno cekaju svoj trenutak, bez previse rizika, i nazalost docekali su. Katastrofalna intervencija Memica, posebno ako je stvarno zelio tako intervenisati da se lopta vrati u sredinu, mada cini mi se da je htio prebaciti iza sebe samo nije uspjesno zahvatio.
Steta stvarno da je popustila koncentracija, ta kontrola koju smo hvatali bila bi najveca nagrada za strpljiv plan igre i jos jednom pokazatelj kako umijemo dobiti protivnike u toj mentalnoj borbi i jednostavno ih poremetiti nasom konstantom. Writing on the wall je bio spreman da utakmica prevagne na nasu stranu.
Tesko je kritikovati bilo koga osim te prve greske Memica jer sve nakon toga je neka druga utakmica i situacija iz koje se tesko vratiti, jer evidentno je da smo mi limitirana reprezentacija.
Ako se kad morala desiti katastrofa onda dobro da se desila sad, jer vec se znalo da nam je Katar ključan. Imamo dovoljno vremena da se fizicki i psihicki oporavimo i pripremimo za tu utakmicu. Obzirom na gol razliku, izvjesno je da igramo za prolazak sa 3. mjesta sa ta 4 boda. Kako stvari stoje to bi bio duel 1. jula protiv domaćina USA u sred LA-a, sto mi pomalo daje vajb duela sa Italijom, ali o tom potom. Prvo Katar.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Složio bih se sa tobom,napadaču moras stvarat sanse,on je nije ni imo nikako.
A za utakmicu Memica nemam sta reći.
Alajbegovic sebičan i loš,Bajraktarevic mlak i loš,al makar nisu momci skrivili 3 gola.
Zato se nadam formaciji 4 3 3:
Kerim Dzeko Esmir
Mahmic
A ostalo me ne zanima,naravno samo bez Bendzija.
Ko igra stopera protiv Katara
Željezničar über alles
- feniksptica
- Kontakt:
Memic, samo to i na gol da stane i sve je igro.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja nez kako ste vi tako optimisticni za Katar ,pa mi evo u dvije utakmice nismo dvije akcije odigrali kako spada u napadu .
Steta. Taman kad je momentum bio na našoj strani primimo go. Samo ubrzati loptu u sredini i bit ce to top. 4:1 je nerealan rezultat i ono govedo portugalsko je trebalo svicarcu pokazat karton za simuliranje.
- JohnCleese
- Kontakt:
4 4 2 smo igrali samo prvih 22 minuta igre.Fudo je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:29Poraz moze doci u pravo vrijeme ako se od njeg sta nauci, ali bojim se da ovaj ounoglavac nece i da ce i dalje Trkac Demirovic i ustraseni Tahirovic biti u prvih 11 i da ce igrati 44 2 sa taktikom bunkersaJohnCleese je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:26Vrlo dobra nasa utakmica do slucajno nesretno primljenog gola.
Između dva cooling breaka bili smo bolji protivnik na terenu!
Dobro je da poraz dolazi u pravo vrijeme i dobro je sto je previsok da povratimo maksimalnu ozbiljnost.
Ko god da bude igrao uci cemo sa najjacim autoritetom da dobijemo.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Sta pričate vas dvojica,nije ni Dzeko imo lopte pa je predobru utakmicu odigrao.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:31Složio bih se sa tobom,napadaču moras stvarat sanse,on je nije ni imo nikako.
A za utakmicu Memica nemam sta reći.
Alajbegovic sebičan i loš,Bajraktarevic mlak i loš,al makar nisu momci skrivili 3 gola.
Zato se nadam formaciji 4 3 3:
Kerim Dzeko Esmir
Mahmic
A ostalo me ne zanima,naravno samo bez Bendzija.
Ne mogu vjerovat da branite idalje onog debelog žutog glavonju.
Sta je sad izgovor vise ni presinga nema,ah da nace se nešto kao i uvijek
- feniksptica
- Kontakt:
Jednu samo da se ja sjecam. Kad je Kolasinac proso i pokuso povratnu Dzeki. To je sve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)