Ma gotovo 100%
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- signalidunapark
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Iskreno, mi možemo i dobiti Katar i proći dalje, ali šta nakon SP-a. Da li vi zaista želite nastaviti gledati ovu "igru?" Ljudi dragi, mi od dolaska Barbareza nemamo nikakav sistem igre, ne znaju iznijeti loptu, ne znaju napraviti presing, brane se solidno pola utakmice i onda padnu. Evo dvije utakmice na SP-u, mi dvije akcije nismo napravili za 180 minuta
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Blizu 100%
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zanimljivo što ako dobijemo Qatara moraćemo pet dana čekati da znamo idemo li dalje. 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Hvala ti borusijo
Iskreno dobar šamar svima da se spustimo na zemlju i vidimo gdje smo. Protiv Katara početi 4-2-3-1 ili 3-4-1-2 moramo igrati sa 3 u veznom redu i sa Mahmićem na CAM-u.
Muharemović doktorska utakmica do crvenog, yebi ga 50-50 situacija, da je došao do lopte svi bi krenuli svršavati kako je strašan start bio.
Protiv Katara ne treba Šunjića od prve minute ubaciti jer bi trebali imati posjed tako da probati sa Bašićem i Hadžiahmetovićem na zadnjim veznim i Mahmićem na ofanzivnom veznom.
Muharemović doktorska utakmica do crvenog, yebi ga 50-50 situacija, da je došao do lopte svi bi krenuli svršavati kako je strašan start bio.
Protiv Katara ne treba Šunjića od prve minute ubaciti jer bi trebali imati posjed tako da probati sa Bašićem i Hadžiahmetovićem na zadnjim veznim i Mahmićem na ofanzivnom veznom.
Ama prolazi se sa cetiri boda ,jer ce bit sig 3-4grupe gdje ce treca ekipa imat tri ili dva boda.Fazon je druze sto moras nekako uzet 4 boda,a sa ovim sto igramo ,dabogda .
-
Blueforce21
- Kontakt:
Mene jedino večeras boli što osim Muharemovića, koji je bio najbolji do crvenog, i baš mi je žao što ga je dobio, ovi mladi haman ništa nisu pokazali. U neku ruku, i nije iznenađenje, ovi su fakat jaki i mislim da bi ostalo 1-0 bez crvenog. Moramo mijenjati formaciju, Mahmić treba da igra pa makar se svi na glavu nasadili. Nema niko da pravi igru, da primi, razigra, pročitani smo i igra preko krila nam više ne pije vode. Braniti se znamo, ali protiv jačih repki mora kad tad pući, i pritiv Kanade, i večeras. Na hajr u srijedu
Možeš li obrazložiti
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Barba drzi tahirovica jer haman misli da ce nekako postati paul ince a covjeku karijera 3-4 ide silaznom putanjom. Nije to slucajno.
Hadziahmetovic je 5 outa bolje rjesenje i onakav rovit.
Hadziahmetovic je 5 outa bolje rjesenje i onakav rovit.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Krivicno goniti vezni red, ja sam vise puta napomenuo da je ovo najgori vezni red u historiji drzave, a vjerovatno najgori i na svjetskom prvenstvu, ali da pripredis ovakvu katastrofu na mundijalu gdje ne znas hoces li tu vise ikada biti - to mi ne ide u glavu. Pa mozes li barem trkom nadoknaditi totalni nedostatak kvaliteta? Ako ne mozes ni trcati, mozes li se barem postaviti pravilno pa da ne trcis puno?
Evo danas nam i Tarika unistili za Katar i eventualni prolaz dalje...
Evo danas nam i Tarika unistili za Katar i eventualni prolaz dalje...
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 18 jun 2026, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pa biće gužva za treće mjesto a mi u grupi B.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- donniedarko
- Kontakt:
Jedino im mogu zamjeriti da su bez hrabrosti odigrali, sve ove slabije reprezentacije su imale neku vrstu igre prema naprijed, nekako su znali prebaciti loptu naprijed, mi nista a vidis da je to rezultat nekakvog straha. Ne moze me niko ubjediti da katar sad zna bolje od nas prenijeti loptu, mozda zna, mozda ja grijesim. Ne znam, eto sam to, pickasto smo igrali.
-
sagrbaviceplavi4637
- Kontakt:
Katar i Kanada da odigraju neriješeno (teško ali ne i nemoguće), mi da dobijemo Katar a da Švicarska dobije Kanadu (moguće) prolazimo kao drugi, mada i da samo dobijemo Katar i prođemo ko treći treba biti zadovoljan, mlada je ovo ekipa, puna kvalitete i talenta ali bez iskustva, trebamo se podsjetiti da su nas prije dvije godine ovim rezultatom dobijali Luksemburg i ostale fudbalske “velesile”, ogroman pomak jeste, da može puno bolje može ali za to treba vremena i ja sam siguran da ćemo do EP 2028 stasati još više kao ekipa i biti mnogo konkurentniji nego sada, vrijeme je pred ovim momcima i našom reprezentacijom

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Švicarci ga ne bi zabili do kraja da nije bilo totalne gluposti Memića.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Pensioner26
- Kontakt:
Bez obzira na sve, samo da yebem sudiji mater za one sitne odluke na stranu Svicarske kada se lomilo.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 18 jun 2026, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
U šta gledaš Memo...
Svaka cast nasim navijacima i svakome ko je otisao
Odlicna atmosfera bgm
Nemojte to zaboraviti u svemu ovome
Odlicna atmosfera bgm
Nemojte to zaboraviti u svemu ovome
treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
igramo 4-5-1 protiv Katara....naravno sa mahmicem kao prednjim veznim.
ako ne budemo vodili, nadat se da je Hare spreman da nam jos jednom spasi dupe (mada mislim da je sergej ispucao sve sretne jokere)
igramo 4-5-1 protiv Katara....naravno sa mahmicem kao prednjim veznim.
ako ne budemo vodili, nadat se da je Hare spreman da nam jos jednom spasi dupe (mada mislim da je sergej ispucao sve sretne jokere)
Trenutno korisnika/ca: darker10, Goalgetter, Google [Bot], grad-na-rijeci-sani, MundijalVibes26, Shevko i 59 gostiju.