Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemović
Kola su se slomila na njemu, a odigrao je doktorsku partiju do crvenog. I za onaj start mu je sekunda falila da bude po lopti
Srce, čast i ponos!
- signalidunapark
- Kontakt:
Ono je umor.
Čak mu je start bio jako blizu lopte, ali jbg. Njemu se najmanje može zamjeriti, čovjek je unatoč kartonu odigrao vrhunsku utakmicu s bezbroj intervencija.
Igračina.
Momak je kao Lucio.signalidunapark je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:30Ono je umor.
Čak mu je start bio jako blizu lopte, ali jbg. Njemu se najmanje može zamjeriti, čovjek je unatoč kartonu odigrao vrhunsku utakmicu s bezbroj intervencija.
Igračina.
Ma ne moze on sve sam, svaka cast njemu, zao mi je sto nece moci igrati protiv katra. Nadam se da cemo proci pa da barem jos jednu utakmicu odigra i da napravi dobar transfer.
Zamisli da sam drzis odbranu, pa naravno da ce se kola slomiti na tebe.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Samo debil može napisati nešto protiv ovog momka. Izginuo večeras, kao i svaku prethodnu utakmicu. Usudio bih se reći jedini na kojem se vidi žar i glad za pobjedom. Žao mi je što će propustiti iduću utakmicu. Glavu gore.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Ne treba mu zamjeriti ovaj crveni. Uvijek je ogroman pritisak na njemu zbog ne postojanja veznog reda, a večeras su i bekovi bili slabi i on tu jedini ostaje da sve čisti. Faliće nam protiv Katara
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Naravno da retardima sad niko ne valja. Da smo izvukli pozitivan rezultat, svaki igrac bi im bio jaci od Messija.
Danas sam rekao, mi idemo iz krajnosti u krajnost.
Danas sam rekao, mi idemo iz krajnosti u krajnost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Poslije dzeke najbolji igrac u historiji reprezentacije
Strašan, vjerovatno jedini naš igrač koji je na svojoj poziciji potpuno kompletan i koji ima već sad kvalitet za najbolje klubove svijeta.
Prerano za takve ocjene. Nije još ni na nivou Hibića, a da ne govorimo za Bolića, Baljića, Hasana, Barbareza itd.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:40Poslije dzeke najbolji igrac u historiji reprezentacije
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Edincapitano
- Kontakt:
E jbg sad hahahahahahahErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:40Poslije dzeke najbolji igrac u historiji reprezentacije
Nije ni do koljena Kolasinca jos a da ne pricamo o Pjanicu, Vedo, Miske, Brazzo itd.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al cuj molim te igrac utakmice do crvenog, ajde necemo mu pikati ni crveni ni ringispil protiv Kanade 
Nemoj, manje cu sranja citat. **** da si ti bio u stanju bit na njegovom mjestu opet bi mi oci bile uskracene citanja odredjenih sranja i na ostalim temama
Walk on
ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:40Poslije dzeke najbolji igrac u historiji reprezentacije
Danas je prekucao igricu. Steta crveni...
Masina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nek odmori pa u nokaut fazi ce biti 110% drago mi je sto je dobio crveni a mi ako ne mozemo katara savladat bez njega bolje da nas nema
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Edincapitano, FerdinandF, Goalgetter, invincible1921, JavierBosnia, Proximic i 82 gosta.