24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Reko sam da necu kritikovat, al ako i protiv katara izadje sa thariovicem i dva spica od kojih je jedan visak, onda vala bek ispadnemo
=\_1921_/=
Ako uspijemo dobit katar, 99% je da smo medju top8 treceplasiranih, u 9 sutra igraju usa i australija,mi se krizamo sa pobjednikom te grupe,pa bilo bi top kad bi nekim cudom australija osvojila tu grupu
Evo Katar vec zaprijetio protiv Kanade
Željezničar über alles
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Mene strah veci ako pobjedimo.. Ceka te USA ima da nam peticu uvale sa puno masper sosa , mislim kajmaka
Ima i toga. Ja vjerujem da je stab dosta nedostataka uvidio sa vecerasnjim mecom. Cak mozda ocekujem i ovih par igraca kao starteri koji se spominju ovdje.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:00Reko sam da necu kritikovat, al ako i protiv katara izadje sa thariovicem i dva spica od kojih je jedan visak, onda vala bek ispadnemo
Kao i obicno, sta ljudi znaju, samo yebavati majke, zene i ostalo. Nadao sam se i ja pozitivnom rezultatu logicno, ali svako ko imalo mozga ima, znao je da je Katar kljucan mec.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Sve ok evo znas mi sve postove nisam slova ruznog reko..al ovo ie vec sizofrenijaDamirT je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:11Ima i toga. Ja vjerujem da je stab dosta nedostataka uvidio sa vecerasnjim mecom. Cak mozda ocekujem i ovih par igraca kao starteri koji se spominju ovdje.invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:00Reko sam da necu kritikovat, al ako i protiv katara izadje sa thariovicem i dva spica od kojih je jedan visak, onda vala bek ispadnemo
Kao i obicno, sta ljudi znaju, samo yebavati majke, zene i ostalo. Nadao sam se i ja pozitivnom rezultatu logicno, ali svako ko imalo mozga ima, znao je da je Katar kljucan mec.
Jbt igras sa dva spica i branis se u 30 metara..i kad krenes u kontru tahirovic ili sunjic je use.ru..dal losim pas dal pasom nazad
Pa promjeni jbmu ..stavi u sredniu igraca i izbaci tahirovica i demirovica
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 19 jun 2026, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Za neigru smo imali nekakvo opravdanje protiv Kanade i Švicarske, protiv reprezentacije kojoj je cijela ekipa iz katarskog prvenstva, osim jednog igrača iz španskog trećeligaša, NEMA.
Nisu bolji od nas dakle, sigurno nisu, nema nikakve logike da je sastav katarske lige bolji od nas.
Katar se MORA pobijediti i nadigrati.
Nisu bolji od nas dakle, sigurno nisu, nema nikakve logike da je sastav katarske lige bolji od nas.
Postava za katar
vasilj
Tahirovic
Ostalih 9 nebitno totalno
vasilj
Tahirovic
Ostalih 9 nebitno totalno
Apsolutno. Ne dobijes ih, nemas sta traziti u daljoj fazi takmicenja. Idemo ih nabit, yebo vas Arapi. Sta ste se odmah usrali.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:13Za neigru smo imali nekakvo opravdanje protiv Kanade i Švicarske, protiv reprezentacije kojoj je cijela ekipa iz katarskog prvenstva, osim jednog igrača iz španskog trećeligaša, NEMA.
Evo primise ga Arapi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Igrali protiv objektivno jačih protivnika sa 2 napadača i sad neki pišu da će Barbarez možda igrati 4231? Pa nema šanse. Samo dzaba nabijate postove na temi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- invincible1921
- Kontakt:
Primice 5DamirT je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:17Apsolutno. Ne dobijes ih, nemas sta traziti u daljoj fazi takmicenja. Idemo ih nabit, yebo vas Arapi. Sta ste se odmah usrali.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:13Za neigru smo imali nekakvo opravdanje protiv Kanade i Švicarske, protiv reprezentacije kojoj je cijela ekipa iz katarskog prvenstva, osim jednog igrača iz španskog trećeligaša, NEMA.
Katar se MORA pobijediti i nadigrati.![]()
Evo primise ga Arapi.
=\_1921_/=
- jasonstatham
- Kontakt:
Još od kasnih sati 31. marta, kad se znalo s kim smo u grupi- ako nisu u stanju da pobijede Katar, ne zaslužuju ništa.
Bez obzira na formaciju, ko igra, a ko ne, jel hladno ili je vruće i sva ta slična ina sranja.
Bez obzira na formaciju, ko igra, a ko ne, jel hladno ili je vruće i sva ta slična ina sranja.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Vasilj
Memic-Katic-Kolasinac-Dedic
Basic-Sunjic
Esmir-Alajbegovic
Demirovic-Dzeko
Memic-Katic-Kolasinac-Dedic
Basic-Sunjic
Esmir-Alajbegovic
Demirovic-Dzeko
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kako ces nadigrat nekog ako ti protivnici imaju posjed 60-70%... Najgore sto Tahirovic nece moci parirati ni ovim iz Katara,brži su,okretniji,znaju se gurnut pas... sve sto on nema...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:13Za neigru smo imali nekakvo opravdanje protiv Kanade i Švicarske, protiv reprezentacije kojoj je cijela ekipa iz katarskog prvenstva, osim jednog igrača iz španskog trećeligaša, NEMA.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
4-4-1-1
Vasilj
Dedic Katic Radeljic Kolasinac
Bajraktarevic Sunjic Basic Alajbegovic
Mahmic
Dzeko
Vasilj
Dedic Katic Radeljic Kolasinac
Bajraktarevic Sunjic Basic Alajbegovic
Mahmic
Dzeko
Nije iskljuceno, s obzirom da su ovi na vrijeme zabili. Samo da se ne povuku i brane gol...invincible1921 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:18Primice 5DamirT je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:17Apsolutno. Ne dobijes ih, nemas sta traziti u daljoj fazi takmicenja. Idemo ih nabit, yebo vas Arapi. Sta ste se odmah usrali.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:13Za neigru smo imali nekakvo opravdanje protiv Kanade i Švicarske, protiv reprezentacije kojoj je cijela ekipa iz katarskog prvenstva, osim jednog igrača iz španskog trećeligaša, NEMA.
Katar se MORA pobijediti i nadigrati.![]()
Evo primise ga Arapi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je lahka pobjeda da se ne patimo 4-4-2 sistemom. Taman da Muharemovic fino odmori pred knockout rundu. A po meni, za stopera ja bi igrao Hadzikadunic desno Radeljic lijevo, jer da igraju Radeljic i Katic, necemo znati s loptom odzadi.
Ne dobijemo li ove bijednike, navijam za Brondby!
The saddest thing in life is wasted talent.
Mislim da sa ovakvom igrom ne zasluzujeno prolazak dalje. Pa sve vece repke ce nas istamburati u 1/16 finala. Bolje da se ne sramotimo....
Trenutno korisnika/ca: enobarca, General505, SanaBosna, Shevko i 72 gosta.