24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Vala i nije neki bauk ako budemo 3. pa na Amere ili Australijance , nisu ni jedni ni drugi bauk. Normalno da ako budemo protiv Amera igrali da se treba očekivati navlačenje za Amere ali na jednu utakmicu sve je moguće. Jedino je zayebana satnica tog meča, mislim da je 3 ujutro.
Vasilj
Tahirovic-Tahirovic-Tahirovic-Tahirovic
Ko J**+ sredinu svakako pumpamo-ko J**+ sredinu - ko J**+
Sljivotres, Sljivotres-Slivotres
4-3-3
Bunker
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Katar je izuzetno limitirana skupina igrača koja igra u jako lošoj ligi i stvarno je sramota da se ne dobije bez obzira ko sjedi na klupama obje reprezentacije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ti nas vec doguro do 1/16 finala? Ovdje se prvo igra 1/32 finala. Ako smo treci, naj vjerovatnije igramo SAD ili Australiju
Jbg. i prije pocetka prvenstva se znalo da nam je ovo odlucujuca utakmica.
Moramo napasti odmah s Kerimom,Esmirom i Mahmicem....
Moramo napasti odmah s Kerimom,Esmirom i Mahmicem....
ne dobijemo li ove jadnike, bolje da se ugasimo.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ja sam tvrdio da se mora igrati drugačije i poslije Kanade, a tvrdim i večeras. Ali eto, ima mudrih glava koje kažu ne može nikako drugačije nego kao da smo nekakav petoligaš, jer su protivnici toliko bolji.rishovski je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:20Kako ces nadigrat nekog ako ti protivnici imaju posjed 60-70%... Najgore sto Tahirovic nece moci parirati ni ovim iz Katara,brži su,okretniji,znaju se gurnut pas... sve sto on nema...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:13Za neigru smo imali nekakvo opravdanje protiv Kanade i Švicarske, protiv reprezentacije kojoj je cijela ekipa iz katarskog prvenstva, osim jednog igrača iz španskog trećeligaša, NEMA.
Nisu bolji od nas dakle, sigurno nisu, nema nikakve logike da je sastav katarske lige bolji od nas.
Katar se MORA pobijediti i nadigrati.
Pa dobro, eto i da prihvatimo da jesu, onda protiv Katara, koji je sigurno lošiji od nas, mora bolje. Jer Katar ima 25 igrača iz katarske lige, i jednog iz španske treće. Dakle, ako nismo u stanju to razbiti, biće da onda Katarci zaslužuju puno bolje klubove od naših.
Ja ipak mislim da ima nešto i do stručnog štaba i toga kakav fudbal želi igrati, pa ne igraju nama igrači iz bh. lige nego iz najjačih liga svijeta.
2:2baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:24Katar je izuzetno limitirana skupina igrača koja igra u jako lošoj ligi i stvarno je sramota da se ne dobije bez obzira ko sjedi na klupama obje reprezentacije.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nije brate moj, 1/32 to ti je 64 ekipe, a na citavom prvenstvu ima 48, od cega 32 prolaze dalje, sto znaci 1/16
Željezničar über alles
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Bez doprinosa Alajbegovica i Bajraktarevica, mi celik zenicu nebi dobili.
Njih dvojica moraju napraviti razliku na terenu, upravo ono sto nisu radili u ove dvije iza nas utakmice
Njih dvojica moraju napraviti razliku na terenu, upravo ono sto nisu radili u ove dvije iza nas utakmice
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
lakilone je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:27Nije brate moj, 1/32 to ti je 64 ekipe, a na citavom prvenstvu ima 48, od cega 32 prolaze dalje, sto znaci 1/16
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne znaju ovi fakat hodati, ovo u prvom poluvremenu treba riješiti. Neka ne sjedaju u avion za BiH nazad u suprotnom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
gledaj rostera u ovih tifusara,ove ako ne dobijemo stvarno nismo za sp,samo pogledajte kako igraju likovi
kanada 2:0, lagano ljudi rijesavaju tekmu
kanada 2:0, lagano ljudi rijesavaju tekmu
Ovdje da igramo sa jedan spic, ko god bude, izaberi, a da Mahmic poboljsa taj vezni red, 3 komada lahko. ovi se mogu proigravati, nemojte vise molimte taj 4-4-2. visina nam nista neznaci ovdje, ako ove nemozemo dobiti sa poboljsanom veznom redu, kao sto drugi kazu nismo za SP.
Protiv Katara se moraju sve prilike iskoristiti da bi se porpavila gol razlika jer ako Švica uzme Kanadu u zadnjem kolu tu će gol razlika odlučivati mada bih ja iskreno preferirao Amere/Australiju prije Meksika/Južne Koreje.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 19 jun 2026, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Wilshere10
- Kontakt:
Pa ako krene sa istom formacijom, nećeš dobiti Katar.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Pobjeda ne bi trebalo da dolazi u pitanje, stvarno su ovi zalutali ovdje. I od Švicara su trebali peticu primiti, jednostavno one nije išlo.
Ono što mene, međutim, brine, jeste situacija da ni s 4 boda s treće pozicije nećemo ići. Samo se sjetim košarke i ne bude mi dobro. Ono se nikad nikom u historiji sporta haman nije desilo.
Ono što mene, međutim, brine, jeste situacija da ni s 4 boda s treće pozicije nećemo ići. Samo se sjetim košarke i ne bude mi dobro. Ono se nikad nikom u historiji sporta haman nije desilo.
Evo i penala. Daj ba, kakvi god da smo, ovo treba nabiti 3 razlike. Najozbiljnije. Ljudi hodat ne znaju.
Ipak van 16
Ipak van 16
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 19 jun 2026, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ovi ce primit petatdu do poluvremena
Ako ne mozemo uzet ove sto igraju termine po kataru e pisaj ga
Ako ne mozemo uzet ove sto igraju termine po kataru e pisaj ga
=\_1921_/=
ma drug sanse da ne odemo s 4 boda su skoro ravne nuli,imas i na netu mozes nadji te simulacije,sansa da se plasiras s 4 boda su 98.81...231983 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:32Pobjeda ne bi trebalo da dolazi u pitanje, stvarno su ovi zalutali ovdje. I od Švicara su trebali peticu primiti, jednostavno one nije išlo.
Zadnja izmjena: kouadio, dana/u 19 jun 2026, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bosnjo22, Cwirek, farenhajt, Futbol, Google [Bot], hurem, invincible1921, izdzezveubrazil, LenyYoro15, maho_sa, Majestic-12 [Bot], rossonero85, SanaBosna, Shevko, tuzlanskinacin i 63 gosta.