Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Futbol
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Futbol » 19 jun 2026, 01:45

Samo Tahirovic mora igrati.

BosPos
Kontakt:

Post Postao/la BosPos » 19 jun 2026, 01:48

Shevko je napisao/la:
19 jun 2026, 01:16
viKK je napisao/la:
19 jun 2026, 01:14
Sunjic i Basic su najbolje sto mozemo izvest u veznom redu ako igramo sa dva veznjaka. I da, Sunjic je daleko najbolji od njih jer trci za dvojicu i sjajno igra odbranu. U napadu je sve traljavo ali Basic djeluje kao da ima najvise samopouzdanja, sto ga je znalo i na greske navodit, a i desna noga mu nije ni za cega.
Sunjic Basic Mahmic bi bio solidan vezni red za izvesti protiv Qatara
Ma nece Barbarez ljubimca na klupu. Prije ce Sunjic zavrsit na klupu.

Drugo i da kojim slucajem izvede novi par, mi uigravamo CMove na **** SPu jer se ulozilo milion utakmica u Tahirovica.

Nebi me cudilo da je Mahmic na kapaljku dobio minute jer bi se odma vidjelo da je za klasu bolji od ljibimca. I ono protiv Makedonije ga je stavio na neku divlju poziciju ali opet je imao poteze koje Tahirovic moze sanjat

Ovaj lik ce nas kostat SPa i tek onda ce se svi okrenut protiv njega ali sta mi imamo od toga

**** nam je majku vec.

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 19 jun 2026, 01:48

Bude li počeo protiv Katra, bojkotujem tekmu.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 19 jun 2026, 01:54

viKK je napisao/la:
19 jun 2026, 01:14
Sunjic i Basic su najbolje sto mozemo izvest u veznom redu ako igramo sa dva veznjaka. I da, Sunjic je daleko najbolji od njih jer trci za dvojicu i sjajno igra odbranu. U napadu je sve traljavo ali Basic djeluje kao da ima najvise samopouzdanja, sto ga je znalo i na greske navodit, a i desna noga mu nije ni za cega.
Sunjic je amatercina operisana od fudbala I lopte. a basic je malo bolji, ako nista pokusava I trudi se, ne krije se Kao sunjic I tahirovic.

Ima li ko statistiku koliko je tahirovic napravio pasova ovu utakmicu? Prvi put je dodirnuo loptu u 38oj minuti

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 19 jun 2026, 01:55

Pet pasova prema naprijed
15 nazad
Xaka imao 108 pasova

harko35
Kontakt:

Post Postao/la harko35 » 19 jun 2026, 01:57

Igrac manje, al nije on kriv nego onaj koji ga stavio, da igra

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 19 jun 2026, 01:58

harko35 je napisao/la:
19 jun 2026, 01:57
Igrac manje, al nije on kriv nego onaj koji ga stavio, da igra
Tako je

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 19 jun 2026, 02:01

ja fakat ne znam sta je momak odigrao, sjecam se onog pasa jedva stigla lopta na 3 metara.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 19 jun 2026, 04:43

dena24 je napisao/la:
19 jun 2026, 02:01
ja fakat ne znam sta je momak odigrao, sjecam se onog pasa jedva stigla lopta na 3 metara.
Imao je 2 3 pasa nazad lopta jedva dosla do naseg igraca. Ovaj decko je operisan od odgovornosti, lopte, kreacije, driblinga on to ne moze. Kad protivnik igra pressing on ne postoji na terenu. Koliko se Samo hinjski krije da ne dobije loptu I ne preuzme odgovornost za bilo sta. Zbog njega I sunjica dolazimo u situaciju da nam se najbolji I najpotentniji igraci trose u defanzivi I onda ostajemo tupi naprijed. Zbog njega kvalitet dedica, bajraktarevic,Dzeke,alajbegovica ne mogu docu do izrazaja jer Ni jednom u ove dvije utakmice nije uspostavio kontrolu sredine terena I ravnotezu. Da primi loptu , napravi pas, ubaci se iz drugog plana, da odigrao dupli pas, da driblingom stvori prostor na sredini ma nista. Najgore sto ni ne pokusava. On u ovakvoj formi ne bi bio prevaga bi u nasoj ligi, strahota koliko je los.

Najgore od svega je to sto u barbinim strucnom stabu sjedi 7 ljudi I da niko ne komunicira barbi da su ova dva parmaka na sredini propali projekat. Mozda hadziahmetovic, burnic I gigovic nisu neka sreca Ali su za 2-3 klase iznad ovako indisponiranog tahirovica. Bezmudost, bezidejnost, kukavicluk, alibi, strasno je da je on uopste u rosteru a kamoli da igra svaku tekmu. Neko me ne moze ubjediti da je gigovic poceo danas da bi svoj prvi dodir na utakmici imao u 38oj minuti

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 19 jun 2026, 07:55

Dobro neko napisa, krije se krije. Nema ga, ne nudi se.

BosPos
Kontakt:

Post Postao/la BosPos » 19 jun 2026, 09:31

Diadora je napisao/la:
19 jun 2026, 04:43
dena24 je napisao/la:
19 jun 2026, 02:01
Imao je 2 3 pasa nazad lopta jedva dosla do naseg igraca. Ovaj decko je operisan od odgovornosti, lopte, kreacije, driblinga on to ne moze. Kad protivnik igra pressing on ne postoji na terenu. Koliko se Samo hinjski krije da ne dobije loptu I ne preuzme odgovornost za bilo sta. Zbog njega I sunjica dolazimo u situaciju da nam se najbolji I najpotentniji igraci trose u defanzivi I onda ostajemo tupi naprijed. Zbog njega kvalitet dedica, bajraktarevic,Dzeke,alajbegovica ne mogu docu do izrazaja jer Ni jednom u ove dvije utakmice nije uspostavio kontrolu sredine terena I ravnotezu. Da primi loptu , napravi pas, ubaci se iz drugog plana, da odigrao dupli pas, da driblingom stvori prostor na sredini ma nista. Najgore sto ni ne pokusava. On u ovakvoj formi ne bi bio prevaga bi u nasoj ligi, strahota koliko je los.

Najgore od svega je to sto u barbinim strucnom stabu sjedi 7 ljudi I da niko ne komunicira barbi da su ova dva parmaka na sredini propali projekat. Mozda hadziahmetovic, burnic I gigovic nisu neka sreca Ali su za 2-3 klase iznad ovako indisponiranog tahirovica. Bezmudost, bezidejnost, kukavicluk, alibi, strasno je da je on uopste u rosteru a kamoli da igra svaku tekmu. Neko me ne moze ubjediti da je gigovic poceo danas da bi svoj prvi dodir na utakmici imao u 38oj minuti
Sa ovim komentarom treba zakljucat ovu temu. Ovo je ono o cemu trubim i pokusavam objasnit. Jedino da se nadovezem oko Sunjica. On je kao Rahimic i nije njegovo da diktira tempo. Kod njega je makar bilo dosta utakmica dje se moze reci da je odigrao odlicno. Kod Tahirovica nikad. Mozda San Marino. I on trpi sto je ovaj uzasan. Juce je i njemu prva utakmica nakon povrede.

A ovo za Gigovica, Burnica, Hadziahmetovica, Mahmica, i sve ostale NE ZNAMO jer su potrosili i ulozili 30 utakmica na ovog lika. Ko zna kakav bi Gigovic bio da je sve svoje utakmice igrao na CMu a ne na nekoj divljoj krilnoj poziciji. Mozes zamjenit Gigovica sa bilo kojim imenom.

Ja uzivo nisam jos sreo ni jednog covjeka da je hvalio Tahirovica. Ovo je jedini forum dje postoji mali broj ljudi koji nesto kobejagi vide u njemu. Nakon 30 utakmica izvukli i hvalili se grafikom sto je pretrcao 10km u jednoj **** utakmicu. Daj zacementiraj ga jos 10 utakmica radi 10 kilometara.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 19 jun 2026, 09:38

Jel mu Sergej neki menager sta je ? Ne razumijem zasto forsira? Pa kad god je odigrao, bio medju najgorim yebem ti fudbal da ti yebem, Amir ? Mahmic? Promjeni nesto, imas Katar postavi ofanzivno u pm

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jun 2026, 09:39

FerdinandF je napisao/la:
19 jun 2026, 01:55
Pet pasova prema naprijed
15 nazad
Xaka imao 108 pasova
Vidi sad Dzakinu karijeru vidi njegovu. To sto vi od njega ocekujete da bude Essien vas problem. Kriv je onaj ko ga stavlja tu.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 19 jun 2026, 09:49

Jel bendži bio nesto nezadovoljan nakon izmjene ili se meni to ucinilo?
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 19 jun 2026, 09:52

Uvijek je ista priča. Čovjek se niti otvara niti zna kreirati napad niti je dobar nešto posebno defanzivno niti je on neki strijelac ili asistent da progura dobar pas...stvarno ne znam na kojim temeljima je on nezamjenjiv u našoj reprezentaciji. Ako ništa trebalo bi nekad nekog drugog probati da se vidi može li neko bolje. Ovako lik igra sve i prijateljske i kvalifikacije i sp...ne znam eto stvarno sta vidi toliko i njemu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 jun 2026, 09:54

unavita je napisao/la:
19 jun 2026, 09:49
Jel bendži bio nesto nezadovoljan nakon izmjene ili se meni to ucinilo?
Moze biti nezadovoljan samo na sebe. Neshvatljivo da na utakmici SP-a uputis 10-15 pasova, imas 4 duela od kojih ne dobijes nijedan. Pa ubij se, ako na najvecoj sceni ne pokazes najbolje od sebe, pitanje je kad ces ikad. A drugo pitanje je da li to uopste mozes...

Koliko ga se gura bez ikakvog povoda, ljude ce poceti moliti Boga samo da se povrijedi, da ne bi igrao. Naravno da je to ruzno, ali ocito nema drugog nacina da ga se kutarisemo kao startera.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 19 jun 2026, 09:58

Cim izadje, Manzambi otrese Basica i zabi nam gol. Prije toga nisu mogli lopte primit u 16. :D

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 19 jun 2026, 10:25

KlocaTahirovica treba izbaciti iz ekipe pa taman igrali bez veznih. On se na terenu vidi samo kad promasi loptu ili kad je vrati nazad. S njim uvijek imamo igraca manje.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 19 jun 2026, 10:28

:crazy: Kako brat promasi onu Dzekinu loptu

Futbol
Kontakt:

Post Postao/la Futbol » 19 jun 2026, 10:31

Koliko je pretrčao? Više od Vasilja, npr. Mora biti neka pohvala kao i poslije Kanade.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, DeeWa, dena24, DzaniMehmet, LeCoq, unavita i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []