Brata sam stavio na ignore listu davnih dana al izgleda da mu toliko zivim u glavi duboko da ne moze odustat, svadja se sam sa sobom skorosignalidunapark je napisao/la: ↑19 jun 2026, 01:40Daj još koju o treninzima. Nismo čuli dovoljno.napapijri1987 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 01:37Ali si zato ovdje citirao Podcast tribina i pricao kako igramo vrhunsku odbranu dok sam ti ja objasnjavao kako igramo lose. Osim toga si prozivao da se nakon 15 min treninga ne moze vidjet kako treniramo a svaki profesionalni fudbaler kaze da mi nakon 70 min izgledamo kao mrtvaci.
24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Prema pravilima FIFA-e za Svjetsko prvenstvo, svaki igrač koji dobije direktan crveni karton automatski dobija suspenziju od jedne utakmice.
Pa eto recimo kalkulise Austrija i ode na Spaniju, oa nije bas najbolji izbor?totasef1 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 01:35Ja sam mislio da su 4 boda sigurna ali ova gol razlika nas bgm moze zeznuti. Evo sta sprijecava Alzir i Austriju ili Hrvatsku i Ganu koji ulaze sa 3 boda u medjusobni mec da odigraju X ako ce obje proci. Te zadnje 2 grupe imaju najveci prostor za kalkulaciju. Znat ce tacno koliko im treba.
Ili recimo Hrvatska na Portugal, a znas da ti takva ekipa ne lezi?
Prostora za takve stvari ima ali je to dvosjekli mač.
CPOJ
Sve su prilike da će USA uzeti prvo mjesto, jedino ako Australija iznenadi, otkine bod, a možda i 3.
Zadnja izmjena: EnesSS, dana/u 19 jun 2026, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pod pretpostavkom da ćemo dobit Katar, najjače bi bilo da Australija završi prva i onda njih mlatnemo i šta onda
A mogu dobit Amere s pametnom igrom, kad su mogli Tursku
A mogu dobit Amere s pametnom igrom, kad su mogli Tursku
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Pa svakako iskoristiti Katar da popravimo gol razliku jer i da bude reprezentacija na trećem mjestu sa 4 boda neće svi imati bolju razliku.
U grupi A teško da će treći imati ikako 4 boda jer Češka treba pobjediti domaćina Mexico a JAR mora dobiti Južnu Koreju.
U grupi C mislim da će Škotska i Brazil igrati za drugo mjesto a tu će Brazil uzeti Škote iako oni igraju ostrvski nogomet što Brazilcima ne odgovara.
U grupi D će se znati poslije utakmice Turske i Paragvaja dok USA i Australija igraju sutra u 21:00 za prvo mjesto vjerovatno.
U grupi E Ekvador će moratu otkinuti bod Njemcima u zadnjem kolu osim ako ih ne iznenadi Curacao.
U grupi F ako Švedska pobjedi Nizozmesku u ovom kolu onda će Nizozemska protiv Tunisa u zadnjem kolu ići na pobjedu, dok isto vrijedi i za Japan samo oni igraju prvo sa Tunisom pa onda sa Švedskom.
U grupi G će biti svega i možda će to biti najzanimljiva grupa jer vrlo lako mogu svi imati 3 boda.
U grupi H bi trebalo u zadnjem kolu da Sauijska Arabija i Cape Verde igraju za treće mjesto i za 4 boda, mada i Cape Verde može sa nekim bunkerom protiv Urugvaja izvući x pa onda u zadnjem kolu boriti se za 5 bodova.
U grupi I u ovom kolu za drugo i treće mjesto igraju Senegal i Norveška.
U grupi J će u ovom kolu Jordan i Alžir igrati za treće mjesto.
U grupi K ako Portugal kiksa protiv Uzbekistana i opet bude x moraju se vaditi u zadnjem kolu protiv Kolumbije, dok bi Kolumbija trebala riješiti ovaj Kongo pa da se Kongo u zadnjem kolu sa Uzbekistanom bori za 4 boda.
U grupi L mislim da je teško očekivati da Gana otkine bod Hrvatskoj ili Engleskoj.
U suštini teško da će biti puno trećeplasiranih ekipa sa 4 boda ali to se tek može početi kalkulisati tek pred kraj drugog kola.
U grupi A teško da će treći imati ikako 4 boda jer Češka treba pobjediti domaćina Mexico a JAR mora dobiti Južnu Koreju.
U grupi C mislim da će Škotska i Brazil igrati za drugo mjesto a tu će Brazil uzeti Škote iako oni igraju ostrvski nogomet što Brazilcima ne odgovara.
U grupi D će se znati poslije utakmice Turske i Paragvaja dok USA i Australija igraju sutra u 21:00 za prvo mjesto vjerovatno.
U grupi E Ekvador će moratu otkinuti bod Njemcima u zadnjem kolu osim ako ih ne iznenadi Curacao.
U grupi F ako Švedska pobjedi Nizozmesku u ovom kolu onda će Nizozemska protiv Tunisa u zadnjem kolu ići na pobjedu, dok isto vrijedi i za Japan samo oni igraju prvo sa Tunisom pa onda sa Švedskom.
U grupi G će biti svega i možda će to biti najzanimljiva grupa jer vrlo lako mogu svi imati 3 boda.
U grupi H bi trebalo u zadnjem kolu da Sauijska Arabija i Cape Verde igraju za treće mjesto i za 4 boda, mada i Cape Verde može sa nekim bunkerom protiv Urugvaja izvući x pa onda u zadnjem kolu boriti se za 5 bodova.
U grupi K ako Portugal kiksa protiv Uzbekistana i opet bude x moraju se vaditi u zadnjem kolu protiv Kolumbije, dok bi Kolumbija trebala riješiti ovaj Kongo pa da se Kongo u zadnjem kolu sa Uzbekistanom bori za 4 boda.
U grupi L mislim da je teško očekivati da Gana otkine bod Hrvatskoj ili Engleskoj.
U suštini teško da će biti puno trećeplasiranih ekipa sa 4 boda ali to se tek može početi kalkulisati tek pred kraj drugog kola.
- jasonstatham
- Kontakt:
Uništi ih Kanada, likovi sami sebi zabijaju. Istina 11 na 9, ali ovaj Katar je zalutao na turnir.
Kakva god formacija, ko god bude igrao (ovaj se Katar ubio za Tabakovića) ukoliko se ovdje propusti zlatna prilika za prolazak dalje, Barbarez neka odmah da otkaz i ne vraća se iz Amerike.
Kakva god formacija, ko god bude igrao (ovaj se Katar ubio za Tabakovića) ukoliko se ovdje propusti zlatna prilika za prolazak dalje, Barbarez neka odmah da otkaz i ne vraća se iz Amerike.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ako Kanada izgubi 0:8, a mi pobijedimo Katar, onda smo drugi!
EDIT: ako izgubi 0:9
EDIT: ako izgubi 0:9
Zadnja izmjena: harko35, dana/u 19 jun 2026, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
Lako je ostrit qrc na ovoj nejaci. Stisni pa pobijedi nas haramball 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je to, a možemo ih nabiti, valjda su im bitni ovi igrači što su dobili crvene večeras.
Uz Australiju protiv USA svim srcem 
- invincible1921
- Kontakt:
Ja rekoh odma da ce bar 6/7 imat manje od 4boda..tako da sa 4 ides dalje taman imongo razliku -10..vecina grupa ima dva tima koja su dosta jaca od druga dvaCAZIN je napisao/la: ↑19 jun 2026, 01:52Pa svakako iskoristiti Katar da popravimo gol razliku jer i da bude reprezentacija na trećem mjestu sa 4 boda neće svi imati bolju razliku.
=\_1921_/=
Nema ništa od drugog mjesta, moramo dobiti mi 7-0 ili 8-0, a da Kanada izgubi od Švicarske 0-2 ili 0-3. Ovo je borba za treće mjesto, nadam se iskreno da prolazimo kao osam najbolji trećoplasirani, Katar se mora dobiti, ako ovo nisu u stanju dobiti, nismo ni zaslužili drugi krug.
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Ma i bolje ovako sto se zavrislo sto smo treci laksa je australija i amerika do Juzne koreje ili meksika et jedino da smo prvi bili dobili bi jos lakseg protivnika al bolje bit 3 nego 2 bar po mom misljenju gledoa sam juznu koreju ljudi su top
Sve se ovo dogadja sa bozijom voljom on nam pravo put da budemo sretni zapamtite sta sam rekao
Sve se ovo dogadja sa bozijom voljom on nam pravo put da budemo sretni zapamtite sta sam rekao
Zadnja izmjena: Mostarac12345, dana/u 19 jun 2026, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Ma jbš drugo mjesto buraz, treće je naše. Idemo na USA ili Australiju i to je to. U jednoj utakmici je ba sve moguće, nema tu pametovanja puno i kalkulacija.EnesSS je napisao/la: ↑19 jun 2026, 01:56Nema ništa od drugog mjesta, moramo dobiti mi 7-0 ili 8-0, a da Kanada izgubi od Švicarske 0-2 ili 0-3. Ovo je borba za treće mjesto, nadam se iskreno da prolazimo kao osam najbolji trećoplasirani, Katar se mora dobiti, ako ovo nisu u stanju dobiti, nismo ni zaslužili drugi krug.
Da mi pobjednimo Katar pa makar sa pola gola 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma prolazimo pobjedom sigurno, pa vala poslije ovakve utakmice im možemo sigurno 3 gola zabiti i biti na gol razlici 0, a možemo i viŝ od 3 gola da im zabijemo samo od starta krenuti agresivno.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bh22, Burberry46, Futbol, Goalgetter, LjutaPaprika, rishovski, Zona49 i 92 gosta.