18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobro je neko rekao jucer, treba bgm razmisliti da ih na pauzi poredaju na centru i djeca im donesu flasice sa vodom, bez ikakvog kontakta sa strucnim stabom. Ovo odlicno dodje jacim ekipama da se malo dozovu i ponovo krenu napadati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najsmješniji su mi naši pokušaji presinga, vazda protivnik ima numeričku prednost jer se neko iz sredine spusti da pomogne i bez problema iznose loptu. Očigledno Barbarez traži da u zadnjoj liniji uvijek ostanu 4 igrača. Ova naša dvojica naprijed + jedan eventualno dva koja se priključe izdahnu da pokriju toliki prostor i na kraju ništa.
Ne mogu da to isječem ali u 5oj minuti jedan igrač između trojice naših kroz sredinu lagano prolazi a ostali se izmiču i puštaju ga, gledaju kako se igra 
Čitavu utakmicu imamo strukturalne probleme bez lopte a i s loptom nismo ništa bolji. To nije do igrača nego do trenera koji ih je tako postavio.
Čitavu utakmicu imamo strukturalne probleme bez lopte a i s loptom nismo ništa bolji. To nije do igrača nego do trenera koji ih je tako postavio.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Čitao sam forum sinoc 2 minute i vidio kolike gnjide ljudi mogu biti. Uspio kratko upratiti da je Ghuraba upratio formacijske promjene i Virtual da je napisao da je bolje ne ulaziti na forum do jutra.imekorisnicko je napisao/la: ↑19 jun 2026, 09:50Nema mjere. Ovi degenerici po forumu su degenerici i njih i ne shvatam ozbiljno,međutim bruku raje sad nešto pljuje.
Ovo nam je drugi poraz od početka kvalifikacija u zvaničnim,dakle izgubili smo samo od Austrije i Švicarske.
Prošle kvalifikacije smo završili peti. Identičnim rezultatom kao sinoć nas je uzeo Luksemburg,samo puno dominantnije nego što je to Švicarska uradila.
I evo sada udjem opet dvije minute - ista stvar. Izuzetak je ovo vaše sto citiram!
I onda nekima smeta kada napišem “kritika ili bolest?!” - zna se šta je kritika, a zna se bogme kada to prelazi u “bolest”, a ovdje je mnogo bolesnih, dobro bolesnih likova.
Hajde valjda se smiri malo situacija do kraja dana pa se mogne uci i kakva normalna kritika pročitati.
Kad su se Bajrak i Alajbegović umislili i driblaju i kad treba i kad ne tako samo ispadaš gori igrač. Ovo nije prvi put da imaju jednostavno rješenje, a oni ulaze u driblig i gube loptu. Sve okej super igrači, samo malo previše glume Messija i to se u ovakvim utakmicama odbija o glavu. Ovo je bila čista gol prilika...BenjooJutub je napisao/la: ↑19 jun 2026, 09:58
za ovu situaciju mislim da je Džeko očitao bukvicu Kerimu.
Ali tako se se stiče iskustvo, grade ga iz utakmice u utakmicu, ne sumnjam da će protiv Katra već biti bolje.![]()
Ma Alajbegovica su i udvajali, pa cak i trojica bila na njemu cim krene ono njegovo sa krila prema sredini. Bajraktarevic mi je na obe utakmice bas nekako mlak bio. Doduse izborio je korner protiv Kanade iz kojeg smo pogodili, ali opsti utisak je da se moglo vise.
Ili smo mi, uobicajeno kako znamo, digli igrace, pa poslije onog gola protiv Rumunije, Bajrak je postao skoro pa nivo Dzeke...pa zato sad, kad ne odigra na nivou na kojem mi mislimo da moze, odmah drvlje i kamenje.
Ili smo mi, uobicajeno kako znamo, digli igrace, pa poslije onog gola protiv Rumunije, Bajrak je postao skoro pa nivo Dzeke...pa zato sad, kad ne odigra na nivou na kojem mi mislimo da moze, odmah drvlje i kamenje.
Provaljeni smo! Udaraju duplanje i presing na krila, ne daju im da prime loptu i da se okrecu.
Da je izveo Demirovića umjesto Džeke (pa makar Džeko i ne igrao protiv Katara) i da je ubacio Mahmića umjesto Bašića, tvrdim da ne bi izgubili utakmicu!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Panj Demirovic 5.4 ocjena na Sofascore. Igrac manje.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prva pauza nam je dobro dosla tu smo se sabrali isto tako druga je puno vise pomogla Svicarcima.
Mi ne volimo sport, mi volimo pobjeđivati.
Imaju ljudi pravo kritikovati igrace, igru i selektora, ali psovanje majke, djecu itd, igracima selektoru je previse.hurem je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:11Čitao sam forum sinoc 2 minute i vidio kolike gnjide ljudi mogu biti. Uspio kratko upratiti da je Ghuraba upratio formacijske promjene i Virtual da je napisao da je bolje ne ulaziti na forum do jutra.imekorisnicko je napisao/la: ↑19 jun 2026, 09:50Nema mjere. Ovi degenerici po forumu su degenerici i njih i ne shvatam ozbiljno,međutim bruku raje sad nešto pljuje.
Ovo nam je drugi poraz od početka kvalifikacija u zvaničnim,dakle izgubili smo samo od Austrije i Švicarske.
Prošle kvalifikacije smo završili peti. Identičnim rezultatom kao sinoć nas je uzeo Luksemburg,samo puno dominantnije nego što je to Švicarska uradila.
I evo sada udjem opet dvije minute - ista stvar. Izuzetak je ovo vaše sto citiram!
I onda nekima smeta kada napišem “kritika ili bolest?!” - zna se šta je kritika, a zna se bogme kada to prelazi u “bolest”, a ovdje je mnogo bolesnih, dobro bolesnih likova.
Hajde valjda se smiri malo situacija do kraja dana pa se mogne uci i kakva normalna kritika pročitati.
E1 ide na B3 ako budemo treci idemo na njemacku ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
95% drzave sigurno, da.
Postaje euforija pomalo komicna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
B3 ili ide na E1,D1 znaci, Njemacku, Obala Slonovace, USA, Australija.
Naravno ako se neka cuda dese mogli bi i dobiti, Tursku, Paragvaj, Ekvador, Kurasao.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 19 jun 2026, 10:46, ukupno mijenjano 2 puta.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Mi da igramo fudbal pa izgubimo ne bi rijeci rekli. Ali ovaj antifudbal sto mi pokazujemo svijetu je za zakopat se u zemlju
-
FerdinandF
- Kontakt:
Tačno.StevieG8 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 10:09Najsmješniji su mi naši pokušaji presinga, vazda protivnik ima numeričku prednost jer se neko iz sredine spusti da pomogne i bez problema iznose loptu. Očigledno Barbarez traži da u zadnjoj liniji uvijek ostanu 4 igrača. Ova naša dvojica naprijed + jedan eventualno dva koja se priključe izdahnu da pokriju toliki prostor i na kraju ništa.
Ne mogu da to isječem ali u 5oj minuti jedan igrač između trojice naših kroz sredinu lagano prolazi a ostali se izmiču i puštaju ga, gledaju kako se igra
Sinoć su taj naš presing rješavali u tri pasa svali put.
Potpuno besmisleno to izgleda, bespotrebno umara igrače.
Zatim, sredina ne postoji, tu prodju kako hoće, i onda dolaze do našeg bloka.
Sreća oa smo imali Muharemovića i Katića.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Potajno sam se nadao da mozemo biti senzacija i da ce igraci tipa kerim eksplodirati ali me brzo opalila realnost. Ozbiljan je ovo fudbal za nas vezni red.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Beduin, Goalgetter, tuzlanskinacin, visarionovich i 53 gosta.