Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobrodosao tebra
Fazon je što ste vi to radili prije (za vrijeme Amara) - zato ste primorani sada da prijavljujete svaki fening. Vi ste sad eto odjednom fini pa ne radite to više. Ne dobija se reprogram reprograma na reprogram na lijepe oči i na "trust me bro".sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 17:02Ironija. Pogledaj sta sam na nasoj temi napisao kad se potegla ta rasprava. Druga stvar je sto se ovdje zajebavam, ali vi ste trenutno po organizaciji za nas svemirski brod. To sto Mirvic utajuje poreze i bavi se malverzacijama nije do Mirvica, svaki biznismen bi isto radio, nego do drzave koja mu dopusta da to radi. Mi da smo pametni isto bi se ponasali, umjesto sto ovako prijavljujemo bruto plate od 30k kao budale.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nema ti to bas smisla. Realno, tada su to svi radili, pa i danas su rijetki klubovi u ovoj ligi koji sve prijavljuju po PS-u kao mi, a svaki ima neke reprograme, ukljucujuci i vas.
Jaka
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sad hoćeš reći da je ovaj Hodžić pristao da igra za 4 milje, ma daj nemoj zaj.ebavat.sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 17:19Nema ti to bas smisla. Realno, tada su to svi radili, pa i danas su rijetki klubovi u ovoj ligi koji sve prijavljuju po PS-u kao mi, a svaki ima neke reprograme, ukljucujuci i vas.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Pa mozda i jeste al za 4000 euraDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jun 2026, 17:56Sad hoćeš reći da je ovaj Hodžić pristao da igra za 4 milje, ma daj nemoj zaj.ebavat.sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 17:19Nema ti to bas smisla. Realno, tada su to svi radili, pa i danas su rijetki klubovi u ovoj ligi koji sve prijavljuju po PS-u kao mi, a svaki ima neke reprograme, ukljucujuci i vas.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Nismo ofulali sigurnorishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:53E jest se naš'o ko će im reći.. Ofulali 20 igrača u jednoj sezonisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:49phillies je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:33
Ne treba pomno ni pratiti da se vidi razlika u kvaliteti izmedju PL-a i nizeg ranga. Dovoljno je pogledati nekoliko utakmica iz oba ranga. Nama i jeste primarni cilj osmo mjesto na tabeli u prvoj sezoni, nekako "prezivjeti" ovaj prelaz, a finansijski odrzati klub stabilnim. Dati sve od sebe, pa kako bude.
Naravno u skladu s tim ce se dovoditi i pojacanja, koja vjerujem Sarajevu, Borcu, Zrinjskom mozda ne bi sjedili ni na klupi. Probati izvuci maksimum iz njih i njihovih mogucnosti i kao sto kazes na hajc i euforiju ako nam rezultati budu iole pristojni. Kao sto rekoh osmo mjesto treba biti prioritet u slijedecoj sezoni. Za njega se potuci sa Leotarom (valjda), Slogom, Radnikom, Zeljom![]()
Eeee čuj ti molim te koga su oni našli da izvuku maximum iz njega - lik 4 godine u Doboju i sve 4 godine mu naređivali da skine gace protiv Borca i imao zagarantovan opstanak u ligi
E kakve budale ce igrat Ligu 10
Svašta![]()
Pa vidiš koliko novca je trebalo Veležu da preko predsjednika sudijske komisije i premijera izbori Europu da sad imaju ban od FIFE
Da,za ban FIFE je uzročnik Željo - šta god Vi mislili to je to
Pa Veležu je samo ostao dug prema Posušju za Lauša i lova za stadion nema veze s timsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 18:41Nismo ofulali sigurnorishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:53E jest se naš'o ko će im reći.. Ofulali 20 igrača u jednoj sezonisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:49
Eeee čuj ti molim te koga su oni našli da izvuku maximum iz njega - lik 4 godine u Doboju i sve 4 godine mu naređivali da skine gace protiv Borca i imao zagarantovan opstanak u ligi
E kakve budale ce igrat Ligu 10
Svašta![]()
Pa vidiš koliko novca je trebalo Veležu da preko predsjednika sudijske komisije i premijera izbori Europu da sad imaju ban od FIFE
Da,za ban FIFE je uzročnik Željo - šta god Vi mislili to je to
Pa kako nece biti upucen, kad svi od njih ucimo i povrh toga uvijek izmisle nesto novo...onako je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:29Pa dobro, u pravu si nije elaborat, ali nesto poput toga.sanjinusto je napisao/la: ↑16 jun 2026, 15:30Sarajevo je godinama pod lupom krovnih fudbalskih organizacija, svako malo dobija suspenzije, kazne i zabrane, a niko nista u nasoj drzavi ne radi po pitanju njihovog kriminala. Niko ni da se zapita zasto ih stalno klempaju...
Cak im drzava daje pare. Da skandal bude veci oni kao klub koji skoro da i nema navijace u Kantonu Sarajevo dobijaju milione od tog istog kantona i zatim krse zakon i bave se finansijskim malverzacijama i utajom poreza sve sa javnim novcem.
Vjerovatno su upravo oni uvukli Velez u ovo, mada je i to slicna situacija gdje dobijaju milione od drzave i onda rastaljuju te pare, kradu igrace i trenere, prijavljuju ih na minimalac itd.
Gdje prestaje logika, tu pocinje BiH.
Opusten sam.
Daj sad ovako nesto sad I za Slogu I Velez, vidim da si upucen oko nasih klubova.
Jesu li nedavno prodali covjeka u Saudijsku Arabiju, Jabera, a covjek se uopste nije vodio kao fudbaler, vec humanitarni radnik, pa im otisao Santos ko konobar, Amoah ko kuhar,Rustemovic bio prijavljen kao prodavac u kiosku I~novine...Pa sjeti se trafo stanice, dva puta ispala iz voza nikad je nisu nasli...
Zna taj sve samo ti njega upitaj ako ti ima sta nejasno...
Sanjin je ok momak, kakvih ima kod njih.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 19:33Pa kako nece biti upucen, kad svi od njih ucimo i povrh toga uvijek izmisle nesto novo...onako je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:29Pa dobro, u pravu si nije elaborat, ali nesto poput toga.sanjinusto je napisao/la: ↑16 jun 2026, 15:30Sarajevo je godinama pod lupom krovnih fudbalskih organizacija, svako malo dobija suspenzije, kazne i zabrane, a niko nista u nasoj drzavi ne radi po pitanju njihovog kriminala. Niko ni da se zapita zasto ih stalno klempaju...
Cak im drzava daje pare. Da skandal bude veci oni kao klub koji skoro da i nema navijace u Kantonu Sarajevo dobijaju milione od tog istog kantona i zatim krse zakon i bave se finansijskim malverzacijama i utajom poreza sve sa javnim novcem.
Vjerovatno su upravo oni uvukli Velez u ovo, mada je i to slicna situacija gdje dobijaju milione od drzave i onda rastaljuju te pare, kradu igrace i trenere, prijavljuju ih na minimalac itd.
Gdje prestaje logika, tu pocinje BiH.
Opusten sam.
Daj sad ovako nesto sad I za Slogu I Velez, vidim da si upucen oko nasih klubova.
Jesu li nedavno prodali covjeka u Saudijsku Arabiju, Jabera, a covjek se uopste nije vodio kao fudbaler, vec humanitarni radnik, pa im otisao Santos ko konobar, Amoah ko kuhar,Rustemovic bio prijavljen kao prodavac u kiosku I~novine...Pa sjeti se trafo stanice, dva puta ispala iz voza nikad je nisu nasli...
Zna taj sve samo ti njega upitaj ako ti ima sta nejasno...![]()
![]()
![]()
since 1973
Pa ja sam ga i pohvalio...onako je napisao/la: ↑18 jun 2026, 19:50Sanjin je ok momak, kakvih ima kod njih.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 19:33Pa kako nece biti upucen, kad svi od njih ucimo i povrh toga uvijek izmisle nesto novo...
Zna taj sve samo ti njega upitaj ako ti ima sta nejasno...![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 19:04Pa Veležu je samo ostao dug prema Posušju za Lauša i lova za stadion nema veze s timsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 18:41Nismo ofulali sigurno
Da,za ban FIFE je uzročnik Željo - šta god Vi mislili to je toVi ste u daleko vecim dugovima... A vi ste Europo popu.šili na Grbavici jer niste nikog pola godine mogli dobit... Jedino ako vjeruješ da vas je i Rudar podero 3:0 zbog sudije
![]()
Ma vidi molim te
Mi u daleko većim dugovima
P.S.
Pa bolan kako Vas nije stid 5 plata dugujete igračima
Fujjkj
Kome vi sve dugujete to se više i ne znasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 21:47rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 19:04Pa Veležu je samo ostao dug prema Posušju za Lauša i lova za stadion nema veze s timsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 18:41
Nismo ofulali sigurno
Da,za ban FIFE je uzročnik Željo - šta god Vi mislili to je toVi ste u daleko vecim dugovima... A vi ste Europo popu.šili na Grbavici jer niste nikog pola godine mogli dobit... Jedino ako vjeruješ da vas je i Rudar podero 3:0 zbog sudije
![]()
Ma vidi molim te
P.S.
Fujjkj
- svrakino1921
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 21:52Kome vi sve dugujete to se više i ne znasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 21:47rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 19:04
Pa Veležu je samo ostao dug prema Posušju za Lauša i lova za stadion nema veze s timVi ste u daleko vecim dugovima... A vi ste Europo popu.šili na Grbavici jer niste nikog pola godine mogli dobit... Jedino ako vjeruješ da vas je i Rudar podero 3:0 zbog sudije
![]()
Ma vidi molim te
P.S.
Fujjkj![]()
Eto Vi znate kome Vi dugujete - da znate platili bi iz budžeta FBiH i skinuli ban FIFE - zadužili se Londonskoj burzi - 1,6 milijardi konv.maraka
-
Nulatridva
- Kontakt:
Ma nemoj tako ipak je tu sarajevska FGR (FOČA, GORAŽDE, ROGATICA), oni sve znaju, oni sve ismijavaju i oni su ti koji se pitaju za sve...ludilompredozirani je napisao/la: ↑18 jun 2026, 17:03Izgleda da smo mi usli u premier ligu al Engleske![]()
Ili ipak u jednu od najlosijih liga u Evropi![]()
Čekaj utorak sto se tiče banasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 22:34rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 21:52Kome vi sve dugujete to se više i ne znasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 21:47
Ma vidi molim te
P.S.
Fujjkj![]()
Eto Vi znate kome Vi dugujete - da znate platili bi iz budžeta FBiH i skinuli ban FIFE - zadužili se Londonskoj burzi - 1,6 milijardi konv.maraka
![]()
Samo da se zna da nisam jq razbio surlu onom navijacu reorezentacije sto je dosao u dresu zeljkana.
Ne poznajem onog lika sto je napao i nokautirao cetnika u zeljinom dresu i nemam nikakve veze sa tim incidentom
Ne poznajem onog lika sto je napao i nokautirao cetnika u zeljinom dresu i nemam nikakve veze sa tim incidentom
- svrakino1921
- Kontakt:
Znači u ponedjeljak liježe 1.6 milijardi konv.maraka sa Londonske breze u budžet Federalni i odmah Neka u utorak na Vaš račun i onda Vi na FIFA - in i završen banrishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:36Čekaj utorak sto se tiče banasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 22:34
![]()
Valjda se neces razocarat ko za Sarajevo
![]()
Ili sam nešto pogriješio
Neće mladi Tarik u Poljsku, potpisuje za Vasu Crnog. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.
.png)