AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Cassano2024
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Cassano2024 » 19 jun 2026, 11:32

Dogovor sa Masonom je završen, ali Marsej zateže za cifru. Mada njima gori pod nogama zbog FFP jer postoji mogućnost da budu izbačeni iz Evrope. Brzo će morati popustiti. Meni je zanimljivo da niko drugi ne traži više Greenwooda :?: .

Inače football.london prenosi da je i Summerville u igri za Romu. Kakav bi to BOOM bio da obojicu dovedemo. https://www.football.london/west-ham-un ... n-34143474
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 jun 2026, 13:22

Ne traze ga zato sto mozda vec ima dogovoren transfer, vidjet cemo.

Dosla je kazna od uefe, moramo par milioncica platiti, ajd sad valjda nam se skinu s kurca i da idemo zavrsavati transfere.
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 19 jun 2026, 19:24

Čelik produžio ugovor...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 19 jun 2026, 22:17

Surreal je napisao/la:
19 jun 2026, 19:24
Čelik produžio ugovor...

Znaci poceo je raditi naš novi S.d D'amico... Prvo mora produziti ugovor s Čelikom,Dybalom i Pelegrinijem... Onda mora riješiti Grenwooda do okupljanja a to je 13.7.... A onda šta dovede biti ce upgrade sigurno naspram lanjskog tima....
Ljevog beka i wingera, ofenzivnog veznog i zamjenu za malena, buđet ce imati,samo da nas taj ffp ne sjebe...
Al nekako mi djeluje da bi ovaj mercato napokon mogao biti top....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 jun 2026, 22:25

Ide wesly opet lijevo il će ga majstori prodati...
nema potpisa

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 jun 2026, 13:44

Nisam gledao, ali dosta pozitivnih komentara za Neila, odlicno igra za reprezentaciju. Celik je izgleda ispao iz prve postave, Salah-Edinne ne igra, jbg konkurencija mu je Mazraoui, Kone takodjer klupa, Malen ce zabiti vec nesto, samo da prodje bez povreda.

Pregovori oko Greenwooda traju, bit ce to 50ak miliona, nesto cemo sad uplatiti a rest kroz 2-3 rate, tako se pise.
Alajbegovica ako bi dovodili, nadam se da ce biti za razumnu cijenu, 30mil to nije. Baldanzi je zvanicno u Genovi, posudba i obaveza otkupa 9.5mil.
embrace the chaos

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 21 jun 2026, 09:01

Ma i nakon africkog kupa su pricali da ubija a ovo sp nisam baš popratio Maroko pa ni ja ne mogu nista reci....
Što se tice Alejbegovica nisam za njegovo dovodenje, je nas i sve ali 35 milki je puno....
Sumervila vjv tesko jer divlja na S.p i cjena sigurno bude 50,60 milki....
Nikog da prodamo do sad,pa se bojim neke panične prodaje pred kraj tipa Kone ili Svilar...
Moramo do 1.7 skupit cca 50 milki zbog knjiga....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 22 jun 2026, 13:35

Juventus je kontaktirao Dybalinog agenta Carlosa Novela, kako bi istražili potencijalni povratak u Torino, prema La Gazzetta dello Sport putem Calciomercata, dok su pregovori o produženju ugovora između Argentinca i Rome zapali u ćorsokak.

Dybalin trenutni ugovor s Romom ističe 30. juna 2026. godine, a razgovori o produženju – strukturiranom po formuli 1+1 – su zastali. Igrač traži 3 miliona eura po sezoni; Roma je ponudila 2,5 miliona eura, ostavljajući razliku od 0,5 miliona eura koju nijedna strana još nije premostila.

Kolumnistica Gazzette Fabiana Della Valle izvještava da Dybala „želi ostati u Romi i čeka vijesti od Giallorossa, ali također ispituje i druge mogućnosti“, a pristup Juventusa opisan je kao „neočekivani“ razvoj događaja. Trener Rome Gian Piero Gasperini navodno smatra Dybalu nezamjenjivim, a sam igrač, kako se smatra, daje prioritet obnavljanju ugovora s Romom ako su uslovi pravi.
Commando Ultrà Curva Sud

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 22 jun 2026, 14:49

Interesujemo se za Davisa iz Udinesea.
Commando Ultrà Curva Sud

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 23 jun 2026, 08:29

Dio navijača Rome pokrenuo peticiju protiv potpisivanja Greenwooda. Sad su društvo za zaštitu žena a na ulici prave sranje i lupaju. Uvijek neke komplikacije. Znao sam da će se ovo pretvoriti u sapunicu.
Commando Ultrà Curva Sud

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 23 jun 2026, 10:22

Odbili smo ponudu PSV za Salah-Eddina.
Commando Ultrà Curva Sud

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 jun 2026, 10:46

A može li sa nama drugačije? Osam godina te ljudi oko kluba ubijeđuju da će nas plasman u Ligu Prvaka spasiti, da tek taj trenutak znači početak ozbiljnih ulaganja i jedne nove Rome. I onda taj trenutak dođe i vidiš zapravo koliko je to samo prazna priča. Kazna koju smo platili u vezi FFP se odnosi na prethodnu sezonu, dok nas ove izgleda ipak čeka jedna velika prodaja, a u izlogu su Koné i Soulé.

Imam osjećaj da Roma osvoji tripletu naredne godine, da bi opet morali da prodajemo i da smo u crvenoj zoni, stvarno frustrirajuće. Shvatam ja da su neke stvari usporene, da zbog Svjetskog prvenstva ne ide sve svojim pravim tempom, ali ugovori, koje nam je opravdanje? Natežu se sa Dybalom već danima zbog cifre od 500 - 700k razlike, pa jeste li vi realni? Čelik i Pellegrini će izgleda dobiti novi ugovor, mislim da i to govori nešto o ambicijama.

Greenwood - Roma je baš jedna sapunica, koja neodoljivo podsjeća na epizodu od prošle godine. Gasperini dođe na čelo kluba, te kao primarni cilj prelaznog roka definiše Riosa. I onda krene mašina, mjesec dana pregovora, deset dana pokušaja da se cijena spusti za pet miliona i dok si ti u tim dugim konverzacijama, u priču uđe Benfica i riješi posao za 24h. Imam osjećaj da će se ista stvar desiti i sa Englezom, te da će se onda tražiti neko panično rješenje za koje niko nije čuo.

Vidio sam te peticije, ali ruku na srce one uglavnom dolaze od internacionalnih navijača Rome, oni glavni, koji su u Rimu nemaju problema sa tim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 23 jun 2026, 11:00

Surreal je napisao/la:
23 jun 2026, 10:46
Gasperini dođe na čelo kluba, te kao primarni cilj prelaznog roka definiše Riosa. I onda krene mašina, mjesec dana pregovora, deset dana pokušaja da se cijena spusti za pet miliona i dok si ti u tim dugim konverzacijama, u priču uđe Benfica i riješi posao za 24h.
A mi onda ispalimo 27 miliona za Vaza. :damn:
Commando Ultrà Curva Sud

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 23 jun 2026, 13:52

Tri velika engleska kluba + PSG su zapeli za Konea. Mislim da se možemo pozdravit.
Commando Ultrà Curva Sud

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []