Ermin Mahmić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Virtu4l
Kontakt:

Re: Ermin Mahmić

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2026, 12:11

hz1987 je napisao/la:
19 jun 2026, 12:08
na osnovu cinjenice da nam cijelu sredinu drze 2 covjeka dok duplamo bokove i svi cekaju jedni na druge ko ce uzeti loptu na 30m od naseg gola i doturiti je nekom na centru prema igracu koji ne postoji. taj decko je jedini kojeg imamo da se vrti od 35m naseg gola do 16m protivnickog gola. na par dodavanja do sada se vidijela inteligencija i pregled igre za daljnu distribuciju pasova upravom prema centarforu ili na krila. da je najlosiji igrac u repki, jedini igra na poziciji koja nam je suplja vec 10godina. birati izmedju njega i neefikasnog demirovica, bi trebalo poceti birati malog, jer ako nista barem ce jednu poturiti gdje treba. a ako je poturi ovom, pisi propalo.

Sve ja to razumijem, treba pokušati sa njim kao što sam i napisao iznad, ali moramo imati mjere u svemu, jer isti ovi će ga pljuvati ako u tri naredne utakmice ne zabije jedan i ne namjesti minimalno tri komada.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jun 2026, 12:16

Virtu4l je napisao/la:
19 jun 2026, 12:11
hz1987 je napisao/la:
19 jun 2026, 12:08
na osnovu cinjenice da nam cijelu sredinu drze 2 covjeka dok duplamo bokove i svi cekaju jedni na druge ko ce uzeti loptu na 30m od naseg gola i doturiti je nekom na centru prema igracu koji ne postoji. taj decko je jedini kojeg imamo da se vrti od 35m naseg gola do 16m protivnickog gola. na par dodavanja do sada se vidijela inteligencija i pregled igre za daljnu distribuciju pasova upravom prema centarforu ili na krila. da je najlosiji igrac u repki, jedini igra na poziciji koja nam je suplja vec 10godina. birati izmedju njega i neefikasnog demirovica, bi trebalo poceti birati malog, jer ako nista barem ce jednu poturiti gdje treba. a ako je poturi ovom, pisi propalo.

Sve ja to razumijem, treba pokušati sa njim kao što sam i napisao iznad, ali moramo imati mjere u svemu, jer isti ovi će ga pljuvati ako u tri naredne utakmice ne zabije jedan i ne namjesti minimalno tri komada.
On moze igrat ako cemo igrat sa jednim spicem,,,imati njega u 4 4 2 je samo nova razina samoubistva koju bi priredili sebi. Vrtimo se u krug manje vise svi, ali stvarno igrati sa 2 u sredini a da su ti ta dvojica Sunjic, Tahirovic, Basic, Gigogic..name it IC, je suludo. Pa ovo sto mi satro pokusavamo igrat ti moras imat dva bas jaka veznjaka, dok su nasa oba, ma koja dva igrala samo obicna smetala na terenu....

Ev da ne bude da samo po Tahiroivcu se.rem, Sunjic je u svakom duelu na ivici zutog kartona i faula....znaci posto se branis u 30 metara to ti je potencijalno opasan faul da ne kazem penal...svaki napad

Sve i da se pretrpi ovo u defanzivi nekako, sta onda kad osvojimo loptu? Rupa na sredini 50 metara,,,,,i kad krenemo u kontru ovi je vrate nazad vasilju....nda satro hajmo 11 na 11,,,tri pasa i nabiji je u kukuruze.
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2026, 12:22

invincible1921 je napisao/la:
19 jun 2026, 12:16

Sve i da se pretrpi ovo u defanzivi nekako, sta onda kad osvojimo loptu? Rupa na sredini 50 metara,,,,,i kad krenemo u kontru ovi je vrate nazad vasilju....nda satro hajmo 11 na 11,,,tri pasa i nabiji je u kukuruze.

Zato što su nam linije previše udaljene jedna od druge i to svi vide osim nas.

Sinoć su ljudi na Areni prije utakmice sve u detalj izanalizirali i rekli kako će biti, nego su bili blagi, neće da nas pljuju vjerovatno jer bi mi digli kuku i motiku na Arena Sport pa su to upakovali.

Kad nas hvale samo spominju borbenost i zajedništvo jer ništa drugo osim toga nemaju za pohvaliti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jun 2026, 12:25

Virtu4l je napisao/la:
19 jun 2026, 12:22

Sinoć su ljudi na Areni prije utakmice sve u detalj izanalizirali i rekli kako će biti, nego su bili blagi, neće da nas pljuju vjerovatno jer bi mi digli kuku i motiku na Arena Sport pa su to upakovali.

Kad nas hvale samo spominju borbenost i zajedništvo jer ništa drugo osim toga nemaju za pohvaliti.
Ne znam igras li fife, ako igras uzmi nas i nemoj dirat ovu formaciju koja dodje koja je u sustini ovo sto igramo u stvarnom zivotu. Znaci dobacit loptu do krila ili napadaca, misano imenica :D
=\_1921_/=

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 19 jun 2026, 14:05

"Teško je ući par minuta i probati nešto promijeniti kod 0:3 sa igračem manje. Htjeli smo da osjeti ovaj dio, da se osjeća kao dio reprezentacije. Radujemo se za njega, za njegovo lično zadovoljstvo sa ovim golom. Nadamo se da će kroz svoju karijeru i vrijeme sa nama biti još bolji."
Kako protumaciti ovu izjavu Barbareza?

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 19 jun 2026, 14:08

sanjinusto je napisao/la:
19 jun 2026, 14:05
"Teško je ući par minuta i probati nešto promijeniti kod 0:3 sa igračem manje. Htjeli smo da osjeti ovaj dio, da se osjeća kao dio reprezentacije. Radujemo se za njega, za njegovo lično zadovoljstvo sa ovim golom. Nadamo se da će kroz svoju karijeru i vrijeme sa nama biti još bolji."
Ili da mu neće dati minute protiv Katara ili da pokuša iznenaditi Lopeteguia sa njim u prvoj dok pokušava da kaže kako mu neće dati minute.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 19 jun 2026, 14:12

Momak doslovno na kapaljku dobija minute, u ovih nekoliko minuta sto je igrao u reprezentaciji na mene jw ostavio ekstra dojam
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 19 jun 2026, 14:22

Pa pogledaj minute koje dobija na kapaljku, izraz lica poslije datog gola, i to sto mu skoro niko nije cestitao go od suigraca na terenu. Imam osjecaj momak je svjestan svojih kvaliteta i nezavidnog statusa u repci. Njega Barba nije trebao ni voditi u Ameriku na ovaj nacin

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jun 2026, 14:36

Ne znam sta izvlačite zaključke ni iz čega, momak je samo poslije gola, nakon što je sekundu proslavio, bio razočaran jer je skonto koja je minuta i da nema šanse da se više vratimo. U momentu adrenalina zaboraviš na to nekad.

I sigurno su mu momci čestitali poslije utakmice, ali da mu sad čestitaju i slave s njim u tom trenutku svi, uključujući njega, znaju da nije mjesto i vrijeme.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 19 jun 2026, 14:38

MostarNeretva je napisao/la:
19 jun 2026, 14:22
Pa pogledaj minute koje dobija na kapaljku, izraz lica poslije datog gola, i to sto mu skoro niko nije cestitao go od suigraca na terenu. Imam osjecaj momak je svjestan svojih kvaliteta i nezavidnog statusa u repci. Njega Barba nije trebao ni voditi u Ameriku na ovaj nacin
trebas malo ohladiti

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 19 jun 2026, 14:43

Izgledali bi smiješni da se sad masa igrača okupila oko njega i da nešto aman slave gol na 3:0 u 90 i nekoj minuti, tako rade igrači San Marina kad zabiju. Nema potrebe da se izmišljaju problemi.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jun 2026, 15:19

19 jun 2026, 12:25
Virtu4l je napisao/la:

Ne znam igras li fife, ako igras uzmi nas i nemoj dirat ovu formaciju koja dodje koja je u sustini ovo sto igramo u stvarnom zivotu. Znaci dobacit loptu do krila ili napadaca, misano imenica :D
Nemoguće išta odigrati, pošto igram na tim default postavkama jer ne igram fifu često a i mrsko mi to išta dirati. :mrgreen: Sa 4-4-2 gdje Mahmić igra uz Šunjića ili Benju bukvalno ništa dobiti nećemo jer će i Mahmić biti ugašen a i on nije taj tip igrača.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 19 jun 2026, 15:21

Zglavkar je napisao/la:
19 jun 2026, 14:43
Izgledali bi smiješni da se sad masa igrača okupila oko njega i da nešto aman slave gol na 3:0 u 90 i nekoj minuti, tako rade igrači San Marina kad zabiju. Nema potrebe da se izmišljaju problemi.
Nekima je izgleda stvarno dosadno u životu :D Čuj da slave gol za 3-1 u 92. minuti, kome je do toga. Još poslije pucanja nakon što držiš egal 70 minuta i crvenog kartona.. Da su slavili bilo bi 'luzeri, šta slavite na 3-1, luzerski mentalitet', itd.
Walk on

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 jun 2026, 15:26

Nije istina. Seo mu je cestitao ( nabacio) kad je prolazio kraj njega i Dedic isto. Momci su vec psihički bili pali nikome nidoceg nije bilo ….
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 19 jun 2026, 16:28

soccerfan je napisao/la:
19 jun 2026, 15:26

Nije istina. Seo mu je cestitao ( nabacio) kad je prolazio kraj njega i Dedic isto. Momci su vec psihički bili pali nikome nidoceg nije bilo ….
Nema vrh, sta trebali slavit sto je 3 1 a ne 3 0 ma ja to je taj luzerski mentalitet. Ovako sam bar vidio da im nije lako i da su nezadovoljni kako su odigrali vecina njih i svjesni svojih grwski to sto je on usao i uradio nesto dobro ok svaka cast ali brate neces slavit u toj situaciji.
#CarsijaOdjebi

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 19 jun 2026, 18:09

Gledam i ne vjerujem. Koji projektil :tokralju: :tokralju:

kovac
Kontakt:

Post Postao/la kovac » 19 jun 2026, 18:15

Jel mu ovo bio prvi dodir s loptom?

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 jun 2026, 18:17

tuzlanskinacin je napisao/la:
19 jun 2026, 16:28
soccerfan je napisao/la:
19 jun 2026, 15:26

Nema vrh, sta trebali slavit sto je 3 1 a ne 3 0 ma ja to je taj luzerski mentalitet. Ovako sam bar vidio da im nije lako i da su nezadovoljni kako su odigrali vecina njih i svjesni svojih grwski to sto je on usao i uradio nesto dobro ok svaka cast ali brate neces slavit u toj situaciji.
Upravo. Momcima je teško palo al bar ne prodaju jeftine spike ko sto se dosad radilo.
Idemo dalje, samo jace 👏🏻👏🏻💙💛🇧🇦
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 19 jun 2026, 18:19

Treća utakmica za reprezentaciju i već je haman stigao trnokopa po broju golova. :salut:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 19 jun 2026, 18:22

Unofficialpage je napisao/la:
19 jun 2026, 15:19
19 jun 2026, 12:25
Virtu4l je napisao/la:

Nemoguće išta odigrati, pošto igram na tim default postavkama jer ne igram fifu često a i mrsko mi to išta dirati. :mrgreen: Sa 4-4-2 gdje Mahmić igra uz Šunjića ili Benju bukvalno ništa dobiti nećemo jer će i Mahmić biti ugašen a i on nije taj tip igrača.

Sto se tice Mahmica 100%
Koliko su ljudi prije utakmicu prizivali i govorili, Kerim mora igrati, Pa sta smo dobili? Nista.
Pojedinačno mi nista ne mozemo, vec se braniti. Nas vezni red je toliko spor i fizički nemoćan kad osvojimo loptu, ne odvoje se od zadnje linije a trebaju ici sprintom u medju prostor i otvarati se.
Sinoć jedna akcija Dedić prima loptu na beku, 3 Švicarca ga napadaju od naših nikog, ama bas nikog kome moze dodati loptu 🙈

Jedina šansa nam je da Mahmic igra ispred ta dva vezna ali u gradnji igre da se on spusta izmedju Tarika i Katica da gradi igru. Mi moramo pokušati igrati od noge do noge, neku tranziciju teško mozemo napraviti, ako je protivnik fizički jak.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, DeeWa, dena24, Drum, DzaniMehmet, Google [Bot], LeCoq, unavita i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []