Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

ANamelessGhoul
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la ANamelessGhoul » 19 jun 2026, 08:47

Stavio na story crno bijelu svoju sliku i Quran 8:30. A to je sljedeći ajet: "I kad su ti nevjernici zamke razapinjali da bi te u tamnicu bacili ili da bi te ubili ili da bi te prognali; oni su zamke pleli a Allah je njihove zamke otklonio – jer Allah je najbolji od onih koji planiraju.
Sta je pisac htio reci

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 19 jun 2026, 08:49

ANamelessGhoul je napisao/la:
19 jun 2026, 08:47
Stavio na story crno bijelu svoju sliku i Quran 8:30. A to je sljedeći ajet: "I kad su ti nevjernici zamke razapinjali da bi te u tamnicu bacili ili da bi te ubili ili da bi te prognali; oni su zamke pleli a Allah je njihove zamke otklonio – jer Allah je najbolji od onih koji planiraju.
Sta je pisac htio reci
Ne znam sta je ovoj maloj budali.

Vidjelo se na njemu da mu je krivo sto ulazi kao izmjena. Bojim se da se ovdje radi o bas ludoj glavi, iako za nas jako dobar igrac.

goonmo
Kontakt:

Post Postao/la goonmo » 19 jun 2026, 09:06

Sta je pisac htio reci
Porodica ovog decka je iz Srebrenice.

Nevjernici su ih htjeli istrijebiti,ali nisu uspjeli.

Eto sta je htio reci.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2026, 09:06

Nezainteresovan i slab. Nakon loseg gradjenja, u akciji poslije smo dobili crveni karton. Necu reci da je direktno kriv jer nije, ali je loptu izgubio amaterski.
Celik!3,2,2.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 jun 2026, 09:09

Sta je pisac htio reci
Pa manje-vise ovaj ajet te uci da ostanes smiren i fokusiran, da su ljudski planivi ograniceni, a Allah planira onako kako On zeli i sto je najbolje za tebe. Tvoje je da uradis ono sto je do tebe.

Cisto sumnjam da je dovoljno bistar da se bavi simbolikom samih rijeci poput tamnice, ubistva i sl. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 19 jun 2026, 09:13

Razocarao prve dvije utakmice. Moraju i navijaci spustiti hype oko njega i Kerima

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 19 jun 2026, 11:04

Pootencijalni Ahmedhodžić 2.0 u najavi. A čini se da nije jedini nezadovoljan, mada ne znam šta on ima da se žali kad je skroz tanak.

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 19 jun 2026, 11:06

Ne kontam šta se iko ima zaliti

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jun 2026, 11:40

zeljovac21 je napisao/la:
17 jun 2026, 15:22
Mene da se pita ja bi njega stavio na 10ku imam osjecaj da se rodio za 10ke. Dobar pregled i pas. A nema dug korak za krila al eto valjda se probao u psvu pa nije bilo dobro
Igro je par puta u PSVU,,,,pardon ja sam gledao par puta kada je igrao :D Iskreno moram rec da je bio duplo losiji nego na krilu,,,,
=\_1921_/=

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 19 jun 2026, 11:45

19 jun 2026, 11:06
Ne kontam šta se iko ima zaliti
Ma ko ce se zalit, pusti. Isto zene, naklapaju mahalske price
Walk on

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jun 2026, 11:46

Ne može 10ku igrati jer je to pokušavao par puta, kao što ste i rekli i bio je loš. Gledajući ovo od sinoć i on i Kerim, uz svu svoju dozu sebičnosti koju obojica imaju, budu zavaljeni na pozicije na kojima nisu najbolji. Obojica su bili veznjaci a ne krila, više su u sredini bili i nisu tu mogli raditi ono što znaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 19 jun 2026, 11:55

Djelimicno mi se cini da on ima problem u mentalnoj strani igre. Vjerovatno je navikao da igra u dominantnim timova u kojima ima vise prilika da igra 1v1 i kada zna i da ako ne uspije, da ce istu priliku da ponovi akciju imati nakon par minuta, on dobija na samopouzdanju kada je vise na lopti. Fudbal je na ovoj razini nesto drugo, moze on imati tehnicki kvalitet do neba, ali kada ne donosi dobre odluke u malo posjeda koje ima u toku utakmice onda mu to nece prolaziti kod trenera na visoj razini.

Na to se jos doda da kod nas u nasem sistemu ne vidi lopte vecinu utakmice, zbog nemogucnosti nasih veznjaka da dobijaju duele i recikliraju posjed, on jos vise izgubi na samopouzdanju i djeluje kao da mu se ne igra.

Mora imati vise strpljenja i pazljivije birati svoje momente, tehnicki je odlican, ali mentalna strana je ono sto ce odluciti da li ce biti prosjecan igrac ili ce dogurati do visih stepenica.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jun 2026, 12:23

marlostanf1eld je napisao/la:
19 jun 2026, 11:55
Djelimicno mi se cini da on ima problem u mentalnoj strani igre. Vjerovatno je navikao da igra u dominantnim timova u kojima ima vise prilika da igra 1v1 i kada zna i da ako ne uspije, da ce istu priliku da ponovi akciju imati nakon par minuta, on dobija na samopouzdanju kada je vise na lopti. Fudbal je na ovoj razini nesto drugo, moze on imati tehnicki kvalitet do neba, ali kada ne donosi dobre odluke u malo posjeda koje ima u toku utakmice onda mu to nece prolaziti kod trenera na visoj razini.

Na to se jos doda da kod nas u nasem sistemu ne vidi lopte vecinu utakmice, zbog nemogucnosti nasih veznjaka da dobijaju duele i recikliraju posjed, on jos vise izgubi na samopouzdanju i djeluje kao da mu se ne igra.

Mora imati vise strpljenja i pazljivije birati svoje momente, tehnicki je odlican, ali mentalna strana je ono sto ce odluciti da li ce biti prosjecan igrac ili ce dogurati do visih stepenica.
Ne branim ni njega ni Kerima, ali zar nije logika da ako su vec jaki igraci 1na1 da im se takvo nesto i pripremi.....Evo ako ima negdje bas bi volio vidjte gdje su primali loptu i jedan i drugi....smijem se zaklet da u 95% situacija i Esmir i Kerim su dobijali loput na 40+ metara od protivnickog gola jer nasa sredina ne postoji i samo gleda da je tushe prvom do sebe po mogucnosti nazad i tjt.

Ok jes da mi malo hajpamo njih obojicu, ali stvarno sta neko ocekuje da urade na centru....da svako drugi napad uzimaju trkom i driblingom po 30 40 metara igrajuci 1 na 2 ili 1 na 3....pa da to mogu igrali bi u prvih 11 reala vec sad

Esmiru treba da dobija lopte kao protiv Rumunije ,,,,znaci na nekih 25 30 metara iskosa od gola i da onda pokusa tamo gdje je najjaci,,,da driblingom napravi razliku ili izbori faul
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2026, 12:27

invincible1921 je napisao/la:
19 jun 2026, 12:23
Ok jes da mi malo hajpamo njih obojicu, ali stvarno sta neko ocekuje da urade na centru....da svako drugi napad uzimaju trkom i driblingom po 30 40 metara igrajuci 1 na 2 ili 1 na 3....pa da to mogu igrali bi u prvih 11 reala vec sad
Fora je u tome što je on sinoć djelovao kao pjetlić protiv ozbiljnog seniorskog fudbala. Prve četiri lopte koje je dotakao je amaterski izgubio i predao protivniku.

Postoje utakmice gdje možeš pokušati prodati neki vic, neku rabonu i sve ostalo. Sa druge strane postoje ozbiljne utakmice gdje ne postoji "ja" već samo "tim" ili "mi".

Nahajpali smo ih, napravili Mesija od svakog od njih, sad ćemo da ližemo ono što smo pokakili.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 jun 2026, 12:30

Virtu4l je napisao/la:
19 jun 2026, 12:27
Fora je u tome što je on sinoć djelovao kao pjetlić protiv ozbiljnog seniorskog fudbala. Prve četiri lopte koje je dotakao je amaterski izgubio i predao protivniku.

Postoje utakmice gdje možeš pokušati prodati neki vic, neku rabonu i sve ostalo. Sa druge strane postoje ozbiljne utakmice gdje ne postoji "ja" već samo "tim" ili "mi".

Nahajpali smo ih, napravili Mesija od svakog od njih, sad ćemo da ližemo ono što smo pokakili.
I da jedete ili jedu **** za sve sranja sto su nasrali kad se Esmir klupirao ili nije pozvao za neko okupljanje i sl.
Generalni utisak obojice za ove 2 utakmice = 0. I nemojte samo o taktici, imaju bekove iza sebe, dobiju loptu u noge i izgube je. Pa to nam i Tahirovic radi identicno pa ga pljujemo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2026, 12:36

Madal je napisao/la:
19 jun 2026, 12:30
I da jedete ili jedu **** za sve sranja sto su nasrali kad se Esmir klupirao ili nije pozvao za neko okupljanje i sl.
Generalni utisak obojice za ove 2 utakmice = 0. I nemojte samo o taktici, imaju bekove iza sebe, dobiju loptu u noge i izgube je. Pa to nam i Tahirovic radi identicno pa ga pljujemo.

S tim da ih ja ne bi stavio u sasvim isti koš. Kerim je bolji igrač i talentovaniji, fizički neuporedivo jači. Esmir je fizički inferioran i sve se bojim da su to i u PSV-u shvatili. Sreća pa je u takvom klubu gdje se to može popraviti.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 jun 2026, 12:39

Virtu4l je napisao/la:
19 jun 2026, 12:36
Madal je napisao/la:
19 jun 2026, 12:30

S tim da ih ja ne bi stavio u sasvim isti koš. Kerim je bolji igrač i talentovaniji, fizički neuporedivo jači. Esmir je fizički inferioran i sve se bojim da su to i u PSV-u shvatili. Sreća pa je u takvom klubu gdje se to može porpaviti.
Slazem se i ja vjerujem u njih u potpunosti ali sam svjestan da ih ne cuva da ne pregore i sl gluposti koje su pisane jos od Lige Nacija i Esmira sve do Kerima i Kanade, vec ih ne stavlja u utakmicama gdje apsolutno dobro i s pravom procijeni da ce biti igraci manje.
Protiv Katara obojica moraju startati.

I jos jednom, nemojte samo o taktici, formaciji i sl. Krila su, tu su i stavljeni, iza imaju bekove, 2 spica ispred sebe. Ogromne nule su bili.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2026, 12:43

Madal je napisao/la:
19 jun 2026, 12:39
I jos jednom, nemojte samo o taktici, formaciji i sl. Krila su, tu su i stavljeni, iza imaju bekove, 2 spica ispred sebe. Ogromne nule su bili.
To je naš najveći problem, ta udaljenost između linija, kada to izgubiš osnosno kad su linije predaleko - nema tu spasa. Još kad pored sebe imaju Šunjića i Tahirovića u vezi, onda je to još gore po njih.

Jedan kreativac u veznom redu bi sigurno mnogo toga promijenio. Ne znam je li to ovaj mali Mahmić, ako nije moramo ga roditi. Ova generacija ne može uspjeti bez dobrog ofanzivnog veznog.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 19 jun 2026, 12:45

marlostanf1eld je napisao/la:
19 jun 2026, 11:55

Ne branim ni njega ni Kerima, ali zar nije logika da ako su vec jaki igraci 1na1 da im se takvo nesto i pripremi.....Evo ako ima negdje bas bi volio vidjte gdje su primali loptu i jedan i drugi....smijem se zaklet da u 95% situacija i Esmir i Kerim su dobijali loput na 40+ metara od protivnickog gola jer nasa sredina ne postoji i samo gleda da je tushe prvom do sebe po mogucnosti nazad i tjt.

Esmiru treba da dobija lopte kao protiv Rumunije ,,,,znaci na nekih 25 30 metara iskosa od gola i da onda pokusa tamo gdje je najjaci,,,da driblingom napravi razliku ili izbori faul
Nema te taktike koja moze nadomjestiti kvalitet odnosno nekvalitet naseg veznog reda, jedino duge lopte, ali to vec i radimo, a nije da imamo neke atlete da ce osvajati nicije lopte na sredini nakon ispucavanja pa da na taj nacin dolazimo u posjed u zadnjoj trecini terena.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 jun 2026, 12:47

Krivo mu sto je bio na klupi zato je onako traljavo igrao, zayebavao se.

Pa nisi Messi da ne mozes nit na klupi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, GIBRA, Harare, inzomni, random11, Zgemboo89 i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []